Søndagskveld i stuggu:)

Søndag og snart ny uke. I dag har mine små troll og jeg vært på besøk til onkel Rune, tante Linn, Lukas og Leander. Der fikk vi servert brownies og is, namnamnam:) Alltid koselig å besøke dem! Hadde håpet på sol og finvær i dag også, men den gang ei. Da er det greit med litt familiebesøk hvertfall. Stakk innom ei sjappe på Tiller å kjøpte vårruller etter besøket. Elissa og Ayana eeelsker vårruller, det gjør forsåvidt jeg også. Nå sover mine søte små, og godt er det;) Nå blir det litt chillaxin' på sofa'n før jeg som vanlig tar en tidlig kveld. Jobb igjen i morgen:) Jeg er såå glad for at jeg har en jobb jeg stortrives i, så jeg slipper den "ekle" søndagsfølelsen om at det er mandag i morgen, huff huff, jobb lixom, noe som jeg har opplevd ofte i flere av mine tidligere jobber, nevner ingen navn :)

Sovnet på sofa'n alle 3 i dag ( de 2 oppå meg). Elissa sluttet med dupp på dagtid for leeeenge siden, sluttet veldig tidlig med det egentlig, men det hender vi sovner alle 3 innimellom ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits