Fosen living!

Huff, ikke blitt mye blogging eller bilder på meg den siste tiden. I'm in a funk, prøver å finne meningen med livet osv, uten hell! Livet på landet er ikke for meg... Jeg var så fokusert på at det sikkert ble så bra for jentene, men glemte meg selv opp i det hele.. Dette er absolutt ikke en plass jeg vil leve resten av de dyrebare tredveårene (de årene jeg enda har igjen av tredveårene). Så på ett eller annet vis vil jeg tilbake til Trondheim og samme område vi bodde tidligere. Vet ikke akkurat når det skjer, men det er i alle fall målet mitt! Det er dessverre mange brikker som må falle på plass for at det kan skje, jobb, plass å bo, bhg-plass (dersom jeg ikke venter til neste år, da starter Ayana på skolen og det blir litt lettere da skoleplass ikke er noe stress). Akkurat nå er jeg i villrede, kroppen sliter både fysisk og psykisk, alt ser bare mørkt og vanskelig ut, så bloggingen kommer dessverre i siste rekke.. Håper alle har en finfin pinse og 17 mai da! Her blir det tog i Bjugn, hipp hipp hurra!

Mine fineste fine!

Etter å ha vært til frisøren i fuckings Bjugn for å lysne håret litt er jeg nå mørkhåret. Hun f'ed up hele håret mitt, blekte rubbel og bit og jeg så ikke uuut! Dro tilbake slik at hun farget det mørkt. Nå må håret få hvile seg litt før jeg neste gang striper håret i Trondheim.

Før frisør disaster!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifelovefamily

lifelovefamily

34, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits