Tilbake på nett :)

Man vet ikke hvor avhengig man er av TV og internett før man ikke har det. Stemmer nok den derre linja " you don't know what you've got until it's gone". Går jo greit liksom, men dagene blir litt laange etter hvert. MEN, nå er TV og internett tilbake og det føles veldig bra :) Føler meg endelig som en del av verden igjen. Har ikke blogget de siste dagene, måtte jo oppdatere meg på TV-ting og internett-gossip.Hadde pappa og Sylvia på besøk her også. <<<<glemske meg har ikke tatt noen bilder de siste dagene da..sukk. Nå er A på jobb og E sover, så da har jeg tid til å blogge litt. Trives fortsatt i Lillestrøm by ( Ja, det er faktisk en BY! ). Det er veldig relaxed her. Jeg kan daffe rundt i joggis og uggs i sentrum uten å bli uglesett...forskjell fra Frogner dette ja..haha.. Det passer meg utrolig bra siden joggis snart er det eneste denne feite gravide kroppen får på seg. Det er mindre folk enn i Oslo, derfor mindre kø og pes i butikker. Kan faktisk shoppe med barnevogn på en lørdag. Folk er hyggelige, det var til og med en kar som ga opp plassen sin i kassakøen på Kiwi siden jeg hadde mindre varer enn han. Maaaaange år siden det skjedde sist! Lite sosser, Frogner-pappagutter og Oslo-fjortissss berter som tror de er kulest i verden med alt for mye hårspray,maskara og eyeliner, så dette er i bunn og grunn suuupert :) Kommer nok til å savne å bo midt i Oslo by innimellom, men overall er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å trives bra. Må ta en skikkelig sightseeing-runde når det blir litt mildere, sykt kaldt for tiden. Siden jeg ikke hadde tatt noen bilder de siste dagene måtte jeg ta bilde av middagen til Elissa og meg i dag. Vi eeeeelsker wok. Så greit å bytte på ris og nudler samt ha masse forskjellige grønnsaker. Glemte å handle inn noen av favorittene i dag, men maten smakte godt uansett den. Ekstra gøy å lage mat når Elissa spiser massssse. Hun elsker kylling og grønnsaker..egentlig elsker hun mat generelt, men wok'en er en favoritt har jeg merket. Legger ved et bilde av gullet mitt i badebaljen sin i dag også. Håper folk og fe har det bra. Nattis fra mÆ

I morgen skjer det! Vi får internett og TV igjen!! Har vært uten i 2 uker nå!! Det er faktisk utroli

864734-1-1295810168839.jpg
864734-1-1295810171210.jpg
I morgen skjer det! Vi får internett og TV igjen!! Har vært uten i 2 uker nå!! Det er faktisk utrolig lang tid, spesielt om man er hjemme hele dagen med en 1åring...og mannen på jobb. Antonio har sovet i leil i Oslo i flere dager også, han holder på  å vasker og styrer når han ikke jobber. Gleeeder meg til vi har levert nøklene og slipper å stresse mer! Jeg har vært litt smålei alt i det siste; gått hjemme alene med Elissa i dagesvis uten connection to the outside world føles det som, lite å finne på når man ikke kan være ute også, er jo kaldt og is :/ I tillegg så er jeg generelt trøtt, sliten, lei, ryggplager, halsbrann, hormoner, veldig gravid egentlig! Elissa krever en del i den alderen hun er nå, så merker at alt begynner å tappe krefter. Har jernmangel også, må kjøpe vitaminer, huskeliste til meg selv:) Skal leie meg et hotellrom før fødselen, trenger en dag og natt for meg selv...har ikke hatt det siden før Elissa ble født. Trenger krefter til å komme meg gjennom en fødsel også..og ikke minst til Ayana kommer:) Klager igjen merker jeg..eller jeg klager egentlig ikke..forteller dere hva jeg føler akkurat nå. Samtidig vil jeg også si at jeg ville ikke byttet bort noe av det når alt kommer til alt. Det å være gravid og hjemmeværende mamma er sliiitsomt, men også utrolig kooos:) Elsker å være mamma, og unner alle den følelsen:) Gleder meg masse til å oppleve alt dette på nytt med Ayana. Man kan absolutt ikke ta det å få barn forgitt!!! I'm blessed!!! Samtidig så er jeg bare et menneske og nå merker jeg at batteriene trenger å lades ;) Over til noe annet, hadde besøk av Cathrine-mor idag. Det var suuuperkoselig. Lite tid med venner i det siste dessverre, så dette var needed. Håper det ikke blir lenge til neste gang:) Paps og Sylvia var innom en tur idag også, de ligger på hotell siden tvslavene ikke klarer seg uten x antall nyhetssendinger pr kveld;) Kommer hit igjen på tirsdag. Oki, mye på hjertet idag...egentlig enda mer også men skriver fra iphone så det er litt pes:( Love to you all :)

Winterprincess:) 

864734-1-1295550147515.jpg
864734-1-1295550148857.jpg
Winterprincess:) 

Wintertime! I'm sooo over winter and snow already.... Just want spring and summer to come this way..

864734-1-1295550067525.jpg
864734-1-1295550069061.jpg
Wintertime! I'm sooo over winter and snow already.... Just want spring and summer to come this way....guess that won't happen yet though, gotta deal with the snow for a couple more months. Haha...måtte ta bilde av LSK-malinga i sentrum. Enn at vi bor midt i LSK-land dah, bra Antonio is reppin T-town og RBK to the fullest ;) Og vi er jo tross alt en ekte svart og hvit family ;)

1 week without TV and internet, 1 to go! 29 weeks of pregnancy down, 11 to go:) Da sitter jeg her ig

864734-1-1295289920296.jpg
864734-1-1295289922032.jpg
1 week without TV and internet, 1 to go! 29 weeks of pregnancy down, 11 to go:) Da sitter jeg her igjen da, alene i stillheten i Lillestrøm. Fant en DVD med sex og singelliv som jeg tenkte å se på før jeg tar en tidlig kveld. A jobber sent,så orker ikke å sitte oppe å vente på han. Tenkte jeg skulle "stikke innom" bloggen med et bilde av hvordan A går kledd i Lillestrøm i disse dager, han får syyykt mange blikk..haha...jeg er stolt...I trained him well ;) RBK i våre hjerter <3 ;) Er gåavstand til Åråsen stadion så når de svarte og hvite kommer til byen, da skal family'n på kamp:)) Elissa looves to play with my clothes, and my underwear always end up around her neck for some reason ( clean ones!! Haha) Here she had found granny-panties too...LOL

Da er det lørdagskveld,mannen er på jobb, søta sover og jeg sitter her uten både TV og internett. Sa

864734-1-1295115072528.jpg
864734-1-1295115073540.jpg
Da er det lørdagskveld,mannen er på jobb, søta sover og jeg sitter her uten både TV og internett. Savner absolutt data'n mest, ser ikke så mye på TV egentlig. Laster ned mye eller ser på amerikanske kanaler på nettet. Over 1 uke til vi er online igjen, skal kjøpe meg et par bøker på mandag:) Trives fortsatt veldig bra her i Lillestrøm. Gleder meg til snøen forsvinner da! Ellers så blir jeg 29 uker pp vei på mandag, da er det 11 uker igjen. Føler meg stØgg nå!!! Tjukkebolla feita!! Ikke bare magen jeg er lei av, det er ansiktet, håret, kroppen....ALT! Kommet til det stadiet nå, hvor jeg bare vil bli ferdig og begynne å trene for fullt og bli megselv igjen. Er ikke akkurat lenge siden jeg var gravid med Elissa heller, så jeg hadde ca bare 7 mnd "fri" før jeg ble gravid igjen....føler det er ok å klage litt da. Heldigvis så vet jeg at resultatet av alt dette er verdt det, så det er bare å bite tennene sammen (og lukke øynene når jeg ser et speil..haha)! Det er kun snakk om måneder før jeg føler meg som Silje igjen, må prøve å motivere meg selv:) Håper alle har en fin helg! Måtte bare lufte tanker og følelser her inne!   Pictures of Elissa in the old apt and a pic from today, we were out playing in the snow. 

Doing this from my phone now since we don't have internet and TV at the house yet. I ordered it a we

864734-1-1294749078485.jpg
864734-1-1294749083509.jpg
Doing this from my phone now since we don't have internet and TV at the house yet. I ordered it a week ago, but things take time..won't have it until the 24th:( Thought I would give you guys a little update though. We have moved from the tiny apartment and into the house now and I love it! Far from done, byt we'll get there:) My brother-in-law came from Trondheim to help out, very happy about that. I can't do too much heavy lifting being pregnant and having back-problems so Antonio and Roar gotta do all that:) Elissa is running around from room to room smiling so that's great. Or she sits in her princess-car yelling and pointing at us, telling us what to do I suppose, just like a princess should..haha. 

Nå har vi fått husnøklene! :)

Var der i går og er nå supergira på å flytte inn i huset. Det skal bly sykt deilig med masse plass. Can't wait, monday it is! Elissa sprang rundt fra rom til rom med et stort smil om munnen, så tror nok hun kommer til å trives der. Neste mål er å kjøpe et hus, ikke leie :) Men må finne ut hvor jeg skal jobbe og hvor vi vil "bygge og bo" før den tid kommer. Nå gleder jeg meg bare til å få orden i boligen i Lillestrøm.

Nå har Elissa og jeg spist grillet kylling med pasta og cremet kyllingsaus. Enkelt og greit, Elissa eeeelsker det. Glemte å kjøpe inn grønnsaker i dag, så da ble der frukt til dessert i stedet. Elissa har også fått kveldens bad, så nå blir det leking og lesing fram til leggetid. Får ikke mye tid foran data'n i fred akkurat nå siden tuppa er våken.... Har også sagt opp internett f.o.m 6 jan, så spørs om det blir noe mer blogging før vi flytter... Vi får se. Har bestilt TV og internett til Lillestrøm da, så hååååper vi har det klart til mandag..hvertfall i begynnelsen av neste uke en gang.

Nytt år, nye muligheter!

Da er jul og nyttår over for denne gang. Jeg elsker jul, men er sååå klar for å "kaste ut" jula nå. Jeg ser bare fram mot vår og sommer. Snøen kan smelte og solen kan komme for min del :) I mine øyne er jan, feb og mars de tristeste månedene i året, jeg vil alltid bare ha vår og sommer når nyttårsaften er over. Men men, skal vel komme meg gjennom de neste mnd også. Gleeeder meg til å få tilbake kroppen min igjen også :)) 3 mnd igjen til termin ca, deretter skal kiloene AV og ikke på som nå. Gleder meg masse masse masse! Tenker å ta med meg Elissa på Sats MassE når jeg kan trene igjen etter fødselen, slik at Antonio får tid med Ayanabebis samt at Elissa og jeg får "en greie" å gjøre sammen alene også :) MEN, det jeg ser fram mot aller først nå er flyttings til Lillestrøm. Vi får nøklene på tirsdag, da får Antonio se huset for første gang også. Blir gøy å se hvordan det ser ut uten alt av andre folks møbler osv også. Tror flyttingen skjer på mandag 10 jan, da har Antonio fri fra jobb og min kjære kjære svoger Roar skal komme kjørende fra Trondheim for å hjelpe oss. Han er helt super, stiller alltid opp, helt utrolig! Så da skal vi ha alt pakket og klart slik at vi kan flytte inn den dagen. Deretter skal Roar hjelpe oss med å fikse ting og tang i denne leiligheten slik at vi får tilbake alt av depositum. Skal bli så deilig å få mer plass, kan ikke beskrive med ord hvor lei jeg er av den leiligheten her. Kommer nok til å ta litt tid å komme i orden i lillestrøm samt vaske og fikse opp denne, så januar går vel med til det tenker jeg. Etter januar er det jo bare 2 mnd til termin, så det går unna. Er jammen ikke lenge til jeg er en gift tobarnsmor..hohoho...hvem hadde kunnet gjette det for noen år tilbake??! Spennende og travle tider i møte :)


Sleeping beautyElissa at the doctor's officeThey are nap-buddies :)

Nyttårsaften

Haha..det må være den desidert roligste nyttårsaften ever. Camilla og hunden Luna kom på middag. Jeg lagde kalkun med tilbehør. Første gang jeg lagde det faktisk, smakte da bra den. Massssse leftovers da! Elissa var slappis pga hun hadde blitt smittet av pappa'n sin, så hun ville helst bare kose hele dagen :) Antonio og Camilla drakk litt vin som hører med på en sådan dag, preggers som jeg er så ble det julebrus og vann på meg. Var egentlig utrolig slappe og daffe hele gjengen untatt hunden Luna..haha.. Var så vidt vi klarte å holde oss våken til klokken 12. Jeg tok 2 bilder på hele kvelden :( Helt ok feiring da, med en 1åring og en baby i magen sier det seg selv at man må ha en rolig feiring :) Jeg har selv aldri hatt barnevakt på nyttårsaften, så vil ha mine barn sammen med meg på den dagen, så det blir maaaaange rolige feiringer i årene framover. Synes det beste er å gå inn i det nye året med noen som betyr mye (mest)  for meg jeg :) Koselig med god mat og drikke og å ta livet med ro :)


Elissa entering year 2011 :)

Camilla had to pop a bottle since it was NYE. Nice and relaxing New years celebration with lots of turkey and some  wine...soda and water for myself :)

Romjul

Antonio ble syk første juledag, så det var en veldig rolig romjul. Nå har seff Elissa og jeg blitt smittet, så snørret renner og vi hoster verre enn verst. Elissa har hatt litt feber også, jeg har sluppet unna ganske bra egentlig. Tror jeg har et sinnsykt godt immunforsvar (bank i bordet), fordi jeg blir liksom bare forkjøla, ikke skikkelig syk. Ikke værst det med 2 bakteriespredere i hus, den ene værre enn den andre! Vi ble med Antonio til legen da helligdagene var over og han ble sykmeldt. Et par dager før nyttårsaften kom min kjære søster Aina med familie på besøk, de ble her i Oslo fram til nyttårsaften. De bodde på hotell da vi fortsatt bor i en liten leilighet her i Oslo. Flytter om ca 1 uke da! JIPPI!!!! :)) Var kjempekoselig med familiebesøk fra Trondheim. Elissa storkoste seg med tante, onkel og søskenbarn, har ikke sett de siden i sommer men var ikke redd i det hele tatt. Hun er egentlig ikke redd noen når jeg tenker meg om, aldri vært spesielt skeptisk... Vi lekte med the family på child planet, gikk ut og spiste, dro på bowling og koste oss masse alle sammen. Er ikke så ofte vi ser familien, så det var stas :) Håper det blir mer besøk nå når vi flytter til et hus og faktisk kan ha overnattingsgjester. Satser på å kjøpe en bil etter hvert også, så da blir det litt enklere å kjøre en tur til Trondheim i ny og ned :) Bilder fra romjula:

Child PlanetMy sister Aina

Brother-in-law
Elissa's cousin JoakimElissa's cousin KamillaO'jul med din glede...

Har ikke orket å blogge i det siste, så får mekke sammen noen innlegg i dag og i morgen :) Starter med julaften som vi feiret i Oslo for første gang. Var bare Elissa, A og jeg. Det var såååå deilig å slippe reising og pakking og styr i jula, bare slappe av. Dessverre var ikke Elissa i godt humør på julaften da. Hun hadde jo fått vaksiner den 22, så hun sov nesten ikke noe natt til julaften, dermed var den dagen så og si ødelagt. Masse sutring, unormalt til Elissa å være, så det ble litt stress. Men men, vi kom oss gjennom dagen. Ribba var god, og vi fikk da noen smil av prinsessetrollet iløpet av kvelden også. Da hun endelig sovnet lå jeg og Antonio bare på sofa'n og så filmer og tok livet heeeeelt med ro. Avslappende jul! Jeg fikk forresten KJEMEFINE gaver av Antonio, så tror jeg var mest fornøyd med julaften :)) Han har vært såååååå flink til å shoppe, I'm in shock! Trenger ikke handle selv lenger jeg, sender han ut isteden, mye flinkere :)) Legger ved noen bilder fra julaften da... Kommer flere innlegg senere....om resten av jul og nyttårsfeiringen vår..

Have been soo bad at taking pictures lately, but here's a few..


She loooves to run in the hallway... Hard to take pictures of her these days, she's always on the move..
lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits