HURRA HuRRa hurrA!!!

Jeg har fått meg jobb!!! Yay yay yay!! Er så utrolig lettet nå!!! Og dette var akkurat en type jobb jeg hadde lyst på!!! Starter om ca 2 uker. 3 mnd prøvetid gjennom vikarbyrå, fast etter det ( om jeg gjør en bra jobb selvfølgelig ). Og det skal jeg! :)) Happyface :)

Døden og sånn...

Huff, for en forferdelig overskrift! Men jeg så akkurat i avisa at det var en mor og far som begge døde i en bilkollisjon, mens de tre barna 11-16 overlevde. Huff, fikk helt vondt i hele meg. Tre barn plutselig foreldreløse! Jeg synes det var (og er) rent helvette å miste mamma, kan ikke en gang se for meg hvordan det hadde vært å ikke hatt pappa heller. Det verste som noensinne kan hende foreldre er selvfølgelig å miste barnet sitt. Jeg kan ikke og vil ikke engang tenke på det!!!! Men jeg må si jeg er livredd for å dø selv også, og selvfølgelig enda verre; om Antonio og jeg begge blir borte. Begynner å tenke på hvem som skal ta seg av barna våre etc da? Er det forresten vanlig å ha sånt klart just in case? Vet at dette er et ufattelig trist tema og innlegg, ting jeg fortrenger til vanlig, men tankene begynte å surre da jeg leste avisoppslaget. Har jo som kjent mistet mamma, og tror nok at mye av rastløsheten/rotløsheten kommer pga det. Ikke alt selvfølgelig, jeg er nok en spontan og litt rastløs person sånn genetisk, men hadde kanskje ikke vært likedan om mamma ikke plutselig ble borte. Who knows. Er jo ikke noen vits i å dvele ved ting heller, livet ble jo som det ble, selv om savnet aldri vil forsvinne. Nå har jeg derimot 2 søte små troll som betyr mer enn noe annet noen gang har betydd. Jeg håper virkelig at vi alle kan vokse og bli gamle alle sammen, leve friske og raske, med lykkelige liv!! Men det er ikke til å komme ifra at tankene begynner å surre når man ser enkelte ting i media osv, og døden ble veldig reelt i februar 1996, så jeg vet dessverre alt for godt realitetene. Men jeg tror jeg fortrenger det videre, og fortsetter å nyte dagene med mine kjæreste kjære, og satser på at vi vil leve lykkelig i alle våre dager. "fordi jeg fortjener det" :))

The first 48

Slummer i sofa'n med gamle episoder av The First 48, som jeg av en eller annen grunn ikke har sett enda. Trodde egentlig jeg hadde sett alle, men var visst en sesong jeg hadde hoppet over. Jippi! :) Englene sover. Gullene mine som jeg synes er bestest i heeele verden!! Seriøst, at det gååår an å bli så glad i noen!!! Håper alle som leser dette har en finfin lørdagskveld!

Perling på gang i dag...

En lørdag i januar

I dag var det heldigvis ikke så kaldt som det har vært tidligere, så vi tok en tur ut på lekeplassen i sted. Deilig med litt frisk luft! Kidsa storkoste seg, skikkelig ute-kids begge to, trives best ute. Litt dumt å bo i kalde Norge da kanskje.. Vi har også laget cupcakes i dag. De så som vanlig ikke veldig bra ut, sånn utseendemessig, men smakte derimot veldig godt! Ayana spiste av frostingen, var ikke superinteressert i resten. Nå koser vi oss inne, videoer på youtube it is. Det er stas! Hjulene på bussen, wheels on the bus, lille kattepus etc etc etc... Noen bilder:

Slettet!

Tenkte bare å si ifra at jeg nå har slettet facebook-siden til bloggen. Så det vil fra nå av ikke komme linker fra lifelovefamily.blogg.no på news feed'n til de av dere som hadde likt fb-siden! Happy Saturday Peoples!

Tirsdag!

Tenkte det var på tide med et lite innlegg igjen. Hadde en finfin feiring av bestemor som fylte 90 i helgen. Ellers så er det utrolig lite som skjer for tiden. Dagene går med til trening og jobbsøk når kidsa er i bhg. Ettermiddagene og kveldene går med til stell og kos av gullene, tv-serier osv når de legger seg. Pluss det obligatoriske som rydding, vasking og vasking av klær osv.. 2013 SKAL jo være mitt år, men så langt er det dessverre veldig likt fjoråret. Trøster meg med at det bare har gått noen uker og at mye kan skje enda. Kjenner at jeg dagdrømmer om sommer, sol, kald hvitvin utendørs en varm sommerkveld osv!! Mååå bare komme gjennom den kjipe årstiden vi er inne i nå.. Psyker opp meg selv til å ikke falle inn i vinterdepresjon :/ Det er dessverre svært lite jobber å søke på i Trheim og kjenner at tankene begynner å vandre til Oslo...hmm... Bedre lykke der kanskje? Savner Oslo veldig også... Får se hva som skjer de neste mnd her i Trondheim, eller om man må begynne å prøve lykken andre steder etterhvert. Who f'ing knows. Kanskje jeg skal starte min egen nettbutikk som "AllE" bloggere ser ut til å gjøre i disse dager. Den skal hete www.fuxyoclothesandperfectlife.com Peace out!!

Smiiiiiil

Juddeliduuu

Jauda, nei, så det så... So goes the days.. Det nye året starter egentlig ganske likt slik det forrige året gikk; bhg, trening og jobbsøk og alt som hører til.. Ser fram til at alle nyinnmeldte treningsentusiaster med nyttårsforsett forsvinner fra treningssentrene igjen sånn ca i februar ;) Ungene trives heldigvis på bhg i år også, fryd og gammen:) Elissa begynner å bli svært så høylydt, vet ikke om det er pga av bhg eller bare fordi hun er black ;) lol (j/k kinda.) I helga blir det en ny Fosentur. Bestemor/oldemor blir hele 90 år og det må selvfølgelig feires. Da blir det mat og kaker på sykehjemmet! For alle de andre hvertfall. Jeg klarer ikke å spise på institusjoner, mister matlysten helt. Har alltid vært sånn, klarer ikke å trykke ned noe på kafeen på sykehuset heller. Alt bare vokser i munnen på meg. Ja, jeg er rar. Så jeg krysser fingrene for at jeg slipper å bli langtidsinnlagt i nærmeste framtid!! Men, det blir koselig å feire bestemor da. Elissa og Ayana får nok presset i seg litt kake tenker jeg :)

Julegaver!

Måtte nesten poste bilder av julegavene snuppene laget i år. Sååå koselig å få gaver som de har laget i barnehagen. Kunstnere begge to :) Love love love my babies, words are just not enough!!!!!

Den grønne har Ayana laget, Elissa den lilla. :)

Denne bamsen hadde Elissa laget til Ayana :) <3 Såååå søtt!!

Dette er Ayana's kunstverk:) Finfin tegning/maleri og et juletre laget i papp. Hun hadde laget en nisse for å henge på juletreet også, den hang vi igjen hos morfar og bestemor.

Godt nyttår!!!

Da har det nye året startet og jeg ønsker det hjertelig velkommen! Sååå klar for et nytt år med nye muligheter. 2012 var et fint år, men mye stress også, så nå er jeg veldig optimistisk og velger å tro at 2013 blir et SUpert år og at ting faller på plass for oss alle. Vi hadde en fin feiring i går. Spiste nydelig mat hjemme hos Tonje hvor det ble ganske folksomt. Dro hjem i 9-hall 10 tiden, natta for kidsa da. Ayana sa bare "sove", så det var klar beskjed fra henne. Det var egentlig helt greit for meg, var klar for å dra hjem selv også. På med slummis-klær og film resten av kvelden :) Perfekt! :) Godt nyttår til dere alle sammen! Håper deres år blir like fint som mitt skal bli! :D

Vanskelig å få tatt bilde av Elissasnuppa for tiden. Vimser og hopper rundt konstant!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits