Tirsdag!

3 dager til helg... Hadde nok en rolig og fin helg. Jentene var på husebybadet sammen med paps'n på lørdag. På søndag så vi Karsten og Petra på kino. Det var selvfølgelig stor stas. Nå er vi godt i gang med en ny uke. Ikke mye spennende å blogge om. Alt er som normalt, mye jobbing og trening, nuss og kos. Dagene bare forsvinner.Blir kjedelig med bare bilder av data'n på jobb og trynet mitt på 3t på bloggen også, må prøve å huske å ta flere bilder av trollene sånn innimellom hverdagsstresset. Her kommer hvertfall noen bilder fra helgen.

På jobb..

Ingen av dataprogrammene funker på datan min på jobb, så her sitter jeg da... Skulle ønske jeg hadde tatt flere bilder i det siste så jeg hadde hatt noe å poste... Grrr,er sååå dårlig til å ta bilder...must get better!! Ellers er alt bra, tirsdag og greier, godt i gang med uken da :) Ønsker dere en flott dag og dataprogrammer som funker :)

Nok en helg ferdig for denne gang..

Da starter vi ny nedtelling til helg straks..haha, det skjer automatisk i hodet mitt mandag morgen! Hatt en veldig fin helg som vanlig. På fredag var pappa/morfar i Trheim en tur, og Elissa og Ayana hadde nedtelling hele uka. Det var visst stor stas å se igjen han igjen :) Eventyrstund nok en gang. Søskenbarn Kevin ble 8 år, så vi har feiret han i helga. Ellers mye kos, spising, trening osv :) Alt normalt med andre ord! Ikke tatt mange bilder dessverre, håper det endrer seg snaaart. Ønsker alle en flott uke!

Renovering av bad på gang, ser ikke ut hjemme!! Men barna like fine som alltid :)

Morfar og trollene :)

Endelig!

Endelig kunne vi teste ut akebrettene jentene fikk til jul. Like artig for voksne og barn det! Dro på aketur idag, det var stas. Gleder oss allerede til i morgen. Max avslapping i helga, med kos og alt som hører med. Nå spilles Karsten og Petra på data'n som vanlig. De blir aldri lei. Kan alle sangene og har både løveungen og frøken kanin. Ønsker alle en fin helg, håper vi blogges snart!

Nyttårsaften 2013

På dagtid jobbet jeg faktisk på nyttårsaften. Det tror jeg må være første gang ever..nei, andre gang tror jeg når jeg tenker meg om. Feiret hjemme hos søss Tonje m familie. Pinnekjøtt og kalkun, såååå godt!! Ungene koste seg også, de holdt seg oppe til over 12 faktisk!! Elissa var livredd rakettene da, løp inn og holdt seg for ørene stakkars. Men ellers gikk det bra :) Her er noen bilder fra kvelden. En rolig og veldig koselig kveld. Velkommen 2014!!

Onkel Tor

Stjerneskudd var gøy da:)

Cousin Kevin :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits