Mandag igjen...

Omg, helgene går sååååå fort!! Ukedagene går egentlig raskt de også da, men ikke like raskt som helgene. Men, bare å brette opp ermene og begi seg ut på uka. Har lunsj nå, så da er jeg snart halvveis uti arbeidsdagen her. Ville bare stikke innom å ønske mine 2 lesere Happy Week!! :) Legger med noen bilder fra igår hvor vi lagde boller og kanelboller. Nam nam! Jeg er forresten såååå stolt av meg selv. Til sommeren har jeg hatt denne bloggen i 5 år!! Noen mnd er det flere poster enn andre, men det finnes poster hver mnd mener jeg. Tenk om jeg kunne gått inn på ei nettside for å se hva jeg gjorde i januar 1987 f.eks?! Kidsa OG jeg synes det er så gøy å bla oss tilbake i tid allerede, blir nok gøy når de blir eldre også.. Så der har dere min bloggmotivasjon! Hej hopp!

Husebybadet!

I dag har vi vært i husebybadet. Jeg har lovt ungene det i evigheter nå, men lurt meg unna lenge. De eeeeeelsker jo å bade, det gjør jeg også, utendørs vel og merke. Er ikke så glad i basseng full av tiss og dårlig luft osv, men hva gjør man ikke for disse barna! Jeg må innrømme at jeg gledet meg litt da, til å se ansiktene deres lyse opp når vi kom dit. De var superhappy og hva gjør vel et pissy pool da liksom?! Haha.. Vi prøvde vannsklia også, og det er jo kjeeempegøy! Jeg elsker vannsklier, berg og dalbaner og ting som gir litt adrenalinkick så det var jo midt i blinken for meg. Kidsa var storfornøyde, så det var absolutt verdt en tur. Må vel ta flere turer snart. Begge jentene maser om sommer hver eneste dag. Heeelt sykt! De vil flytte til et land som har sol og sommer mer enn vi har her. Tror vi får ta noen turer til husebybadet som plaster på såret for at vi bor i dette landet fram til det blir sommer... Håper alle har en flott helg! Den går jammen fort da, lørdag over snart allerede. Snufs. Men, nå blir det sofachillin' på meg. Blogges!

Freeeeedag!!!

Hipp hurra! Ukas beste dag er her!!! Snaaart helg. Stikker bare raskt innom med et bilde fra da vi var på basketballkamp sist. Jentene synes det er såååå stas, artig :) Jeg kommer sterkere tilbake iløpet av helga. Jeg LOVER! ;)

Mandag!

Da er det 4 dager med vekkerklokke før det blir helg igjen. We can do this!! Her går alt som vanlig. Jobb, barnehage, trening, spising, kosing, serier osv osv osv...derre kjenner rutinen! Jeg er såååå klar for vår. Snøen kan smelte og solen kan stråle for min del. Jeg har til og med begynt med rosa og peach negllakk igjen..haha..Såååå klar for vår er jeg! ;) Elissa vil flytte til et sted som har sommer og sol året rundt. Jeg forklarte at hun må begynne på ny bhg om vi flytter. "Det går bra mamma, æ like å møt nye folk". Så hadde det vært opp til henne hadde vi nok bodd i California nå.. Ayana har funnet ut at hun skal ha 2 babyer som jeg kan passe når hun skal trene når hun blir stor, 1 gutt og 1 jente. Pappa'n til babyene skal være lys som morfar. Elissa sine babyer skal være brun som pappa. Hahaha, mange tanker de snuppene :) Håper alle får en flott uke! Alt fra meg. Over og ut.

Var på lekeland her om dagen, alltid stas!

Elissa og Ayana fikk genser fra oldemor. Sååå fine :)

Testet ut nytt treningssenter. Bruker ikke å ha med kidsa vanligvis, men gjør noen unntak innimellom.

Var på basketballkamp på lørdag. Photobomb!!! LOL!!

Selfietime!!

Det snør det snør tiddelibom... Elissa snakker BARE om sommer!! Hun lurer på om det blir sommer snart, sier hun vil flytte til et sted som ikke har vinter, hun planlegger hva hun skal gjøre når det blir sommer, for det meste bading og mamma må sole seg og bli brun (haha..thanx). Jeg skjønner hva hun mener da, vil ha sommer selv jeg... Vi har hatt selfietime igjen da..haha..kan aldri ta nok selfies! Her er noen av resultatene:

Romjul og nyttår

Vi har hatt en utrolig avslappende og fin jul. Det har vært sååååå digg å kunne slappe av og tatt livet med ro. Spesielt når vi har stått opp, å bare forflytte seg fra senga til sofan og ikke det stresset som hverdagen bringer. Var en tur på Fosen til morfar og bestemor også. Rune med fam var også der, så vi hadde en veldig koselig tur med honey lamb til middag og god drikke til. Nam nam nam! Jeg har jobbet et par dager i jula, men gikk fint det også. Var på middag til søss Aina en dag også, kooooselig. På nyttårsaften skulle jeg jobbe til kl 13, bhg var stengt så trollene måtte bli med. Ayana var ikke helt i toppform da, hostet masse, slapp og ble bare varmere og varmere så vi dro hjem igjen etter et par timer. Da var det rett på sofa'n for hennes del og der ble hun resten av dagen. Rooolig nyttårsaften med andre ord. Helt perfekt det for min del! (Minus at hun var syk seff). Nå, på årets andre dag er bhg stengt så jeg måtte ta meg en feriedag og bli hjemme med snuppene. Feberen til Ayana har forsvunnet, men hoster masse enda. Helg er det faktisk straks, blir godt det også ;)

På vei til Fosen med hurtigbåten.

Vaffelspising med morfar

Morfar/farfar fikser musefelle for å ha på låven :)

kooooooos

På vei hjem fra jobb på nyttårsaften

Snuppis

Godt å komme hjem!

Selfie

Chillin

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits