Torsdag og helg!!

Sååå digg. Planleggingsdag på skole/bhg i morgen, det betyr feriedag på meg. Helt greit kjenner jeg. Vi har planer om å pakke litt da vi flytter ut fra vårt bittelille krypinn om noen uker. Husebybadet har jeg lovt mine stakkars barn som maser om sommer hver eneste dag. Besøk hos Marie og Adina skal vi på lørdagen. Marie skal bake :) Hipp hipp hurraa!! Ellers skal vi slappe av litt og gjøre det vanlige som spising, trening og kosing. Lenge siden jeg har vært innom her nå tror jeg. Enn at januar straks er over da??!! YESS!! Helt fantastisk at det går mot lysere tider! Legger ved random pics. Good helg!!

Look at the evil eyes in the background tho!!

På besøk til Marie og Adina for noen uker siden.

Mamma' min

På lillejulaften var snuppene og jeg på kirkegården for å besøke mamma/mormor. Jeg savner henne hver eneste dag selv om det snart er 20 år!!!! siden jeg har sett henne. Sykt hvordan jeg fortsatt kan kjenne hennes kinn mot mitt når jeg tenker tilbake på alle klemmene jeg fikk. Husker ansiktsformen på hennes kinn mot mitt kinn etter alle disse årene. Tiden leger alle sår er det noe som heter, man har kanskje ikke fullåpne sår etter en stund, men arrene vil ALLTID være der. Mitt store ønske er å få muligheten til å "høre" fra henne via et medium, gjerne Teresa Caputo, en vakker dag!! Jeg tror det er mye mellom himmel og jord og er 100% sikker på at mamma følger med på oss, skulle bare så inderlig ønske at VI kunne se henne også. Jentene snakker mye om mormor som er i himmelen, og neste gang vi er på Fosen skal jeg vise de videoklipp av henne. De har sett noen tidligere også, men da var de så små, mer gøy for de nå!

I hope and pray that I will be able to live a looong and healthy life with my babies! That we can do stuff together that I never got to do with my mother. I wanna be there for them, love them, support them, cheer them on, teach them, learn from them, get on their nerves and really enjoy life with them for plenty of years!!!

Bryllup!

Jeg må bare skrive ned dette så jeg husker det til senere, når vi ser tilbake i bloggarkivet. Det gjør vi ofte, både jeg og ungene, stas! :) Ayana er veldig opptatt av bryllup og å gifte seg for tiden. Hun er jo tross alt snart 5 år..haha! Hun kom hjem fra barnehagen en dag og sa at hun hadde spurt sin av og på kjæreste, Vu, om han ville gifte seg med henne når de blir voksne. "Han sa JAAAAAAAA"  jublet hun til meg da hun fortalte meg om dette. "Mamma, kan du kjør mæ og Vu når vi ska gift oss da?" "Jada, det går fint" sa jeg. Hun begynte å planlegge at hun kanskje må ønske seg brudekjole og krone med slør i bursdagsgave da hun har bursdag snart. Jeg lovte henne at jeg skal kjøpe kjole når dagen kommer, er ei stund til enda ;) Det var greit for henne. Noen timer gikk fra vi snakket om bryllup og plutselig så hun på meg, smilte og sa "æ glæde mæ sånn te æ ska gift mæ" . Jeg må jo bare le. Hun begynte igjen planleggingen av bryllupet, Elissa skulle sitte foran i bilen som mamma skulle kjøre, hun og Vu skulle sitte bak. Pappa skulle kjøre egen bil. Hun hadde alt klart. Så, noen dager senere kom hun til meg og sa "æ trur itj æ kan gift mæ med Vu læll" "Koffår ikke?" spurt æ. "Fordi æ trur itj at Vu skjønne ka det å gift sæ betyr, at han trur man e bare kjæresta, og da kan æ ikke gift mæ med han, da må æ finn en ainna en" Tok det ikke sånn kjmepetungt da heldigvis. "Men du skjønne ka det betyr å gift sæ da?" Spurte jeg. "JA, haha, man ska ha kjole og krone med slør" svarte Ayana. "Ja, men ka skjer etter at man har gifta sæ da?" spurte jeg. "Da bli det fest!" var svaret jeg fikk :) Haha, hun er så søøøt, lille prinsessa. Jeg har aldri vært opptatt av bryllup og slike ting, Elissa er mer lik meg der, men lillesøster Ayana er en typisk "jentejente" merker jeg. Alderen de 2 er i nå er sååååå gøy, de har så mange tanker og meninger og er ikke redd for å dele de. I'm so blessed!!

Godt Nyttår!!

Kjapt innom for å legge inn noen bilder fra vår nyttårsaften. Vi hadde besøk av tante Camilla. Kalkun sto på menyen, og det ble great success. Rolig feiring på oss, men veldig koselig. Bilder:

Må jo ha bilder av meg uten joggis eller jeans :)

Familien kork

Tante Cammiz

Dancing queen

Kosemose

So hard to get a normal pic of Elissa these days. Miss funnyface

Out for a walk today

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits