Hår-krise!!

Da er det tilbake til litt hårprat..haha...et par mnd siden sist nå, på tide da. Jeg vil jo bli litt blondere igjen, så den prosessen har jeg da startet. For litt over en uke siden var jeg hos min private frisør Erle som er veldig flink. Hun stripet håret, men ga meg også beskjed om at jeg måtte gjøre det samme 1 gang til før fargen blir som jeg vil ha den. Var ikke noe galt med den fargen jeg fikk, bare ikke helt så blondie som jeg ville. Så er det utålmodige Silje da...haha..dere som kjenner meg vet at jeg har tålmodighet lik null og når jeg har bestemt meg for noe skulle det helst ha skjedd "i går"! Så for noen dager siden fant jeg ut at jeg ville ha "runde nummer 2" med striping. Problemet da var at Erle stakk til Trondheim, så jeg fikk en fiks ide om at Antonio kunne stripe håret mitt... HAHA... Han ville egentlig ikke, men jeg fikk overtalt han :) Så han satte igang med hettestriping.... Det var den vondeste håropplevelsen jeg noen gang har hatt!! Og lengste!! Halvveis i hodestikkingen ville jeg nesten avslutte pga smerte, men da var han så godt i gang at han ville "finish it". HjÆlpe mææææ, jeg ser IKKE UT på håret. Det er gul-oransje deluxe. Ifølge hårfargen skulle jeg vært en passe feit dame fra utkantnorge med G-sport college genser, ring i leppa og hørt på AC/DC! Det er så laaaaangt unna meg og min personlighet man kan komme, så jeg er utrolig glad for at det er vinter og lue-tid. Har time til frisøren i morgen klokken 12, nedtellingen har begynt! Da jeg stakk til frisøren for å bestille time sa hun bare "Oj, hvordan skal vi fikse dette??" Jeg har forbud mot å komme på jobben til Antonio med dette håret..haha...han synes det ser helt jævlig ut selv. Så lesson learned for meg. Ikke vær grådig eller stresse med å få fikset håret, no easy way out....det blir bare dobbelt så dyrt! Håper på et mirakel i frisørstolen i morgen. Føler ikke for å ta bilde av meg selv nå, får se om jeg tar ett før jeg stikker til frisøren i morgen. Erle; never leave me alone again!!  Wish me luck!! :)

Er i sjokk!! Fikk en forferdelig nyhet i dag. Klarer ikke å fungere helt. Det gjelder ikke meg perso

864734-1-1298318029317.jpg
864734-1-1298318031425.jpg
Er i sjokk!! Fikk en forferdelig nyhet i dag. Klarer ikke å fungere helt. Det gjelder ikke meg personlig,men det er nære nok til at det virkelig har gått inn på meg. Det hadde det vel gjort uansett om de er nære eller ikke. Vil ikke gå dypere inn på hva det gjelder nå,orker ikke.... Ville bare poste 2 bilder av Elissagullet fra lørdag, koser seg med lørdagsgodt;) Er såååå glad i deg tuppelupp, elsker deg mer enn noe annet i heeeele verden. Har nusset og klemt på henne ekstra mye i dag. DET er mye det!! Jeg er verdens heldigste som har deg jenta mi!! Siste ord: Ta aldri noe for gitt, sett pris på tiden med familie og venner, og som jeg har sagt tidligere; nyt hvert sekund av livet, det er NÅ du lever!!!!!! Vet aldri når det kan være for sent...

Happy Valentine's Day!

Dette er en dag som ikke betyr så mye for meg...har aldri gjort det egentlig. Synes det er koselig med romance og gaver og alt det der, men synes det er ekstra gøy når Antonio kommer hjem med blomster eller gaver out of the blue jeg. Når jeg minst forventer det, da vet jeg at det virkelig kommer fra "hjertet" også, og at han ikke bare følte seg "tvunget" til å kjøpe noe :) Han er faktisk veldig flink til det. Men for all del, koselig for de av dere som feirer dagen, håper dere nyter den max :) Jeg er ikke anti-valentine's altså...haha...har egentlig ikke sterke nok meninger og følelser for dagen til å være det. Just another day for meg... Nå er jo jeg så heldig at jeg har en skikkelig hjerteknuser til datter da, så det er rene valentine's dagen hver dag her, full av kjærlighet <3 Jeg er så glad i henne at jeg sprekker snart!!! :) Snart har jeg 2 små troll...what did I do to deserve this??

Jeg hadde koooselig besøk av Tina, Camilla og Ole på lørdag. Vi hadde en liten taco-aften. Antonio jobbet, så det var bare oss jentene og Ole. Det var kjempekoselig og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang! Alltid koselig med besøk. Spesielt nå som vi har litt bedre plass er det ekstra hyggelig at folk tar turen. Greit å ha sitteplasser til alle :) Gleder meg til maaaange bbq's i sommer. Tina mener jeg blogger for lite. Skulle hatt innlegg hver dag mener hun..haha ;) Det var faktisk meningen da jeg startet med bloggingen, men så fant jeg ut at det var litt av et tiltak samt at jeg ikke føler for å dele aaaalt for mye av meg selv heller...meeeeen, om jeg får 10.000 kr + i mnd for bloggingen skal jeg nok klare å komme med at par innlegg dagen.haha.. Har jo masse rare tanker i hodet som jeg kan dele med dere for litt ekstra cash ;) LOL.. Tror ikke det er noen fare for at det skjer, dere er trygge fra en del av mine rare tanker så langt...haha :)

Jeg tok jo selvfølgelig ingen bilder da jeg faktisk hadde besøk. Det er skikkelig sløvt av meg, er jo da sånne "bloggere" som meg skal knipse i vei egentlig. Minn meg på det neste gang da people!

Da blir det 2 bilder av hjerteknuseren isteden. The love of our lives! The babytroll! We loooooove yoooooooou!!


Hahaha...In yo face fra værgudene gitt!!

Etter at jeg offentlig klagde over vinter og snø på facebook og her på bloggen har det jo tatt helt aaaaav!! Det har helt seriøst snødd nonstop helt siden jeg sto opp kl 07.00 idag. De rekker jo ikke å brøyte unna snøen så det var et rent h*lve**e å komme seg til butikken med vognen i dag. Antonio var heldigvis med hvis ikke så hadde Elissa og jeg rett og slett vært snowed in :( Ser for meg at vi kjøper bil i nærmeste framtid!! Har jo ikke hatt bruk for det siden vi alltid har bodd i Oslo sentrum, men her er det "andre boller" gitt. Er positiv og satser på at dette er siste rest med snø fra himmelen for denne gang ;)

Var på skattekontoret for å fikse noe papir-greier til Antonio i dag. Det er jo en drøøøøm å dra til slike offentlige kontor her i forhold til Oslo. Var ca 4 foran oss i kø, i Oslo hadde det vært ca 100!

Elissa begynner å bli mer og mer interessert i den voksende magen da. Kommer og løfter opp skjorten for å se på "mysteriet". Vi prøver å forklare henne at det er en baby i magen, virker som om at hun har skjønt det nå. Når jeg sier "Elissa kose med babyen i magen" så kommer hun og legger kinnet sitt oppå magen og stryker den med sine søte babyhender. Hun er såååååå goooooooooood!! Nå har hun blitt såpass stor at vi virkelig merker at det ikke bare er vi som er glad i henne, men hun er glad i oss også. Har jo alltid merket det, men nå viser hun det så mye mer tydelig. Kommer gående og gir oss masse koser og nusser uten at vi må be om det. Skikkelig go'jente :)

Jeg er sykt trøtt i dag, skal legge meg snart tror jeg. Surfe litt på nett og TV, så er det crashings for min del. Nattinatt og ha en fin kveld! :)


Elissa shows more and more interest in the growing belly. We keep telling her there's a baby in there and when we ask her to be good to the baby in the belly she comes over and hugs it. Soooooo cute!! :)It's been snowing nonstop for more than 12 hours now. Insane! Haha..Antonio got a pair of snow-eyelashes on the way to the store today ;)

Soooooo depressing, can't wait for spring! Seems fAr away right now, but trying to stay optimistic.."maybe this is the last of the snow this season"?! ;)lol

Our lovebug!! :)

Legger ved noen bilder av Elissamin fra de siste par dager. Her er alt som vanlig. Elissa sover, Antonio er på jobb og jeg nyyyyyyyter litt alenetid med data og TV før sengetid. Ellers er alt bra. Hvis jeg ser bort ifra at jeg er drittlei snø og vinter ( og å være gravid med alt som følger med)!! Har jo seff snødd masse de siste par dagene, så det er rene winter wonderland ute. Synes det er kjempekos med snø i desember jeg, men resten av året kan godt være snøfritt for min del. Unntatt på fjellet, ok med snø på fjellet, så kan man dra dit om den indre skiløperen vil slippe ut litt. Merker at jeg savner San Francisco akkurat nå. Det finnes ikke en by i verden som er mer perfekt for meg enn den byen. Klimaet var "made for Silje". Ikke for varmt, ikke for kaldt, hadde vær-sesonger, men ikke ekstreme slik som her. Hadde mulighet til å kjøre 2 timer nordover for å få de beste ski og snowboardforhold, kjørte man et par timer sør isteden så hadde man de flotteste Cali-strender. For ikke å snakke om den laidbacke atmosfæren, det easygoing folket, den vakre byen....Ohhhh how I miss it!! Jeg vil ha barn i Norge og nyte godt av alle fordelene ved å få barn her, men både Antonio og jeg kan tenke oss å flytte til USA igjen etter hvert, hvertfall for noen år.... Da er San Francisco eller The bay area absolutt på førsteplass over byer vi vil flytte til. Heldigvis er vi enige der :)) Meeeen, hvem vet hva tiden bringer....vi får se- Tar et barn og en dag av gangen..haha.. It will happen if it's meant to be! Akkurat nå er Kate plus 8 på TV'n. Ohhhhh myyyyyy, jeg vet at jeg ikke vil ha 8 barn hvertfall. Stakkars dame!!! Elissa liker å se Jon and Kate plus 8 som går i reprise på ettermiddagene. Eller, hun synes det er gøy når de viser barna. Hun elsker barn generelt. Gleder meg til lille Ayana kommer ut og blir stor nok til å kunne leke med storesøster. Tror det blir veldig bra for Elissa å få en søster, kjekt å alltid ha en lekekompis around :)

Jaja, that's it for now....her er bildene:
Playtime on my iphone (again)


We love being silly :)
"I love it when they call me big...mama"

Not!! Okey, tenkte jeg skulle legge ut et av de berømte magebildene da. Jeg er nå 31 uker pluss noen dager på vei... Ca 9 uker igjen til termin. Passe lei av å være gravid nå kan du si....men håper det går noen uker til før snuppis kommer ut da. Legger ved noen andre bilder fra dagen også siden jeg faktisk har tatt bilder i dag :)


Babytroll channel-surfing! The only things she likes is still; music videos and commercials...31 weeks and a few days pregnant.... Can't wait to get out of this fatsuit and get my body back. Feel like I've been pregnant forever now. Only had 7 months "off" after Elissa, before I started all over again. It's all worth it in the end though, trying to focus on the "prize" :) Another babytroll in the family :))

Daddy Antonio rockin' Elissa to sleep while I was "singing" norwegian nursery songs earlier today...

Elissa the explorer!! Og Hurra for at januar endelig er over!!

Dora the explorer ain't got nuthin' on Elissa!! Haha...hun er OVERALT i disse dager. Utforsker alt hun kommer over. Inn i skuffer og skap, klatrer og løper rundt og styrer...nysgjerrig deluxe! Det er jo egentlig bra det da, at hun vil utforske verden, bare bittelitt slitsomt å springe etter og rydde opp og passe på at hun ikke får tak i ting hun kan skade seg på.... Spesielt når man har bekkenløsning og en mage som begynner å bli ganske så stor. Men men, supermammakreftene slår til og alt går bra til slutt :)

Nå er januar EEEEEEndelig over, ventet lenge. Har vært en stressende måned. Flytting er pes pes pes.... Først må man pakke det man skal flytte, deretter faktisk få det flytttet, så må man begynne å pakke ut....og så må man si opp strøm,tv, nett osv i gamle leil, deretter fikse alt dette i den nye....så er det sist men ikke minst vasking av gamle leil!! Det er bare styr hele greia. Vi måtte male en del vegger i den gamle leil også. Dette fant vi ut på søndag kveld, etter at vi hadde vasket ferdig alt på hele lørdagen, klar til å levere nøkler på mandag morgen (siste frist). Stressmaling på mandag morgen det gitt. Vi fikk heldigvis levert nøklene i tide og tror vi skal få tilbake hele depositumet (som jo er målet med hele vaske og maledriten), hvis de ikke ombestemmer seg i siste liten da :/ Det eneste positive er at man kan kaste masse unødvendig man har liggende, få organisert litt i ting og tang. Jeg ELsker å kaste ting!! :)) Antonio er helt motsatt, vil helst spare på alt.... Han er livredd hver gang jeg rydder..haha....går gjennom søppel for å sjekke at jeg ikke kaster noe viktig..lol.. Jeg hater å ha masse skrot liggende....for meg er det en befrielse å kvitte meg med skrot, føler meg rett og slett lettere til sinns etter en kasteorgie..lol ;) A er nervevrak..haha ;)

Blitt litt dårlig med bloggings de siste dagene. Den kommer og går den blogglysten merker jeg. Oki, kommer plutselig tilbake med flere tanker og opplevelser ;)Irresistible!! We stAy kissin' on these cheeks!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits