Titt tei

Ja, så var det oss to igjen da bloggen. Nå har vi nettopp stått opp. Frokost på programmet snart. Tenkte jeg skulle slenge inn et kjapt innlegg først. I går hadde jeg med kameraet som jeg trodde var fulladet da vi var out and about. Der tok jeg feil, batteriet døde så og si med en gang dessverre. Vi gikk rundt og lette etter en laundry-mat. Vi trodde vi visste hvor vi kunne finne en plass, men der var det bare dry cleaning. Er ikke helt fornøyd med maskinene de har her på hotellet serru. Vi fant plenty dry cleaners, men ikke noen plasser vi kan vaske klær selv. Vi gikk seriøst rundt omkring i nesten 3 timer i nærområdet her. Stakk innom butikk også da, trengte mer vann og mat etc. Antonio trillet vogna og jeg dro rundt på en stor rosa koffert med skittentøy. Jaja, fikk en bra spasertur da, og været var sånn fint "gå tur vær", sol og ikke for varmt. Så nå må jeg sjekke på nettet om vi kan finne en plass å vaske klær og så må vi hive oss på trolley'n med kofferten og vogna og få vasket unna skittentøyet. Wish us luck!!

 

Til ære for min kjære bror Rune :) rÆttli størreLs på Hawaiian punch her :)


Elsker tostadas med tacokrydret kjøttdeig, smeltet ost, fersk guacamole og fersk salsa :) Enkelt og godt! 

 

Gettin' it in!!

Gotta try to balance it all out: soo much eating. Gotta step up my work out sessions!!

It never rains in southern California.

False. I går var det grått men oppholds da vi sto opp. Vinny kom og hentet oss og kjørte oss hjem til dem. Vi skulle egentlig grille, men siden det var så grått kjørte vi til Bronx pizza isteden, kjøpte 4 pizza'er med masse forskjellig nammis oppå. Pizza i Norge ble aldri det samme etter at jeg flyttet tilbake etter å ha bodd i San Francisco et par år. Elsker pizza her!! Det begynte å regne utpå dagen også, så var bra vi droppa bbq. Første dagen med regn her nede, så vi overlevde det. I dag er det sol igjen ser jeg, jippi! Søstera til Vinny og datteren hennes på 3 år kom en tur i går også.Vi tilbrakte hele dagen der, Vinny kjørte oss hjem igjen i 19tiden. Da var barna stuptrøtte, så da var det bare å mate de og få lagt de ned etterpå. Da sovnet jeg og A selvfølgelig også. Nå er A på fitness-rommet, jeg forer barna, skal ta en runde på fitness-rommet når A er ferdig jeg også. Så får vi se hva vi finner på etter det. Håper alle har en fin dag og kveld rundt i verden!
So proud!!

Our little Ayana took her first steps without help today. Yay!! Proud mommy!! She's 10 months and 3 weeks today. Elissa took her first steps 1 day before she turned 11 months, so both the girls are pretty advanced. We took a video with my phone, so I'll try to upload it tonight or tomorrow. She got so excited that she just wanted to run instead of walking. Too cute. Happy we were all here to see it, that's something I would not wanna miss for anything; my baby's first steps. 

 

We haven't really done that much today either. Took so long for us to get ready, and when we finally did Ayana fell asleep, didn't want to wake her up so we just chilled at the hotel. The girls and I took a stroll around the area for about an hour later on. Went to Vons to get some stuff that we needed. Tomorrow we're going over to Vinny and Michelle's to bbq and just hang out. Will try to take lots of pictures. Here are some pictures I took today:


Attacked by the sticker-monster!!Busted!!


Hahaha..little bandits are busted!! ;)

 

Aaaaah, irriterer meg sånn at jeg glemte av kameraet i går. Jeg ble hentet av Michelle ( kona til bestekompisen til A ) i 11tiden i går morges. Vi stakk til en vinbar hvor vi hadde vinsmaking sammen med 2 venninner av Michelle. God vin og trivelig selskap! Etter vinsmakingen gikk vi til en meksikansk restaurant hvor vi spiste lunch ute i sola samtidig som vi drakk  margaritas. Antonio og kidsa var hjemme på hotellet mens mams var på en luftetur. Hadde en kjempefin dag med sol, vin og mat :)

Nå har vi nettopp stått opp ( eller for et par timer siden ). Litt treg i dag, har liksom ikke kommet ordentlig i gang med dagen enda, kun spist frokost egentlig. Vet ikke hva denne dagen bringer. Følg med på bloggen, så får du svaret etter hvert :)

 

Siste par dager

Har ikke gjort mye de siste par dagene siden Elissa ikke er sitt vanlige jeg. Hun begynner heldigvis å bli bedre nå, så vi kan nok bli litt mer aktive igjen snart. i går sov hun for det meste av dagen. Var bare her på hotellet slik at hun fikk slappe av. I dag gikk vi en tur rundt i området igjen bare for å få en liten luftetur samt kjøpe litt mat osv. Antonio's bestevenn samt hans kone og datter på 3 år kom hit en tur. De hadde kjøpt masse leker til jentene, så det var stas. Nå har kidsa spist kveldsmat og nattinatt er på høy tid for trollene. Legger ved noen bilder fra de siste par dagene. 

 


Care for a small sandwich?

Antonio dressed up Elissa like himself today!Klar for å chille ved basseng-området. Slummis i dag!

Elissa and MilaMichelle and Vinny


Lungebetennelse

Etter at jeg skrev innlegget i går sjekket vi tempen til Elissa som var supervarm og ekstremt slapp. Den hadde da steget fra 39.2 til 40.5 på under en time. Antonio's bestemor hentet oss på hotellet og tok oss med til the ER. Kom dit i hall ti tiden i går kveld og var der til ca klokken 5 i morges. Slitne og traumatiserte alle mann i dag. De måtte jo finne ut hva som feilet henne da hun ikke har influensa. Stakk henne i hender, armer, nese, rompe, munn og ører samt røntgen for å finne årsaken til tilstanden hennes. Det var mildt sagt helt jævlig. Elissamin hylte og skrek, det måtte 4 personer til for å holde henne i ro slik at de fikk satt inn IV slik at hun kunne få veske og antibiotika osv intravenøst. Tårene rant til meg så jeg måtte bare forlate rommet da det sto på som verst. De fant til slutt ut at hun har lungebetennelse, så vi fikk resepter på medisin slik at jenta vår blir frisk. Hun sover nå, våkner opp innimellom helt febrilsk og hyler og sparker slik hun gjorde i natt da legene stakk i henne. Traumatisert lille jenta vår. Huff, dette er noe av det værste jeg har opplevd tror jeg. Lille engelen som ikke skjønner hvordan mamma og pappa kan la mennesker stikke og holde henne fast osv. Trøster oss selv med at vi vet at det var for hennes eget beste selv om vi følte oss som verdens slemmeste i natt. Nå må hun bare få sove så mye som mulig samt drikke masse og ta medisinene sine slik at hun blir sitt gode gamle jeg full av livsgnist. Det var siste update herfra. Håper på bedre dager og gladere innlegg snart!!

 

Sunny California!!

Yay!! I dag har vi desidert hatt det fineste været siden vi kom hit. 25 grader +. Sinnsykt deilig. Fortsatt litt vind, så det blir liksom ikke sånn stekende varmt noe jeg setter veldig pris på. Vi stakk til strand-området igjen i dag. Første stopp var Hollywood tans. Jeg vil ikke bli anmeldt for å gjøre noen blind med min kritthvite kropp, så jeg tok spraytan i dag slik at jeg kan våge meg ut i shorts og singlet om dette været fortsetter. Ser forskjell allerede, men vil ikke se det ordentlige resultatet før i morgen så dette blir spennende..lol. Kanskje jeg våkner opp i morgen med samme farge som Antonio. Prøver å matche min lille brune familie! Etter det dro vi og spiste lunch på Subway. Jeg har vært hekta på kylling i evigheter men har nå fått en ny craving på subway, nemlig tunfisksalat. Nam! Elsker det! Vandret rundt på stranda etter lunchen. Stakk innom en arcade også. Jeg slo som vanlig Antonio i basketball. Hihihi.

Nå er vi hjemme igjen. Elissa har fortsatt feber. Hun hadde ikke det da vi sto opp i dag, men ble slappis og varm på ettermiddagen så sjekket tempen igjen nå da vi kom hjem. Stakkars lille gullet mitt. Ligger i senga og ser TV og halvsover nå. Ayana er superaktiv. Hun klarer ikke å sitte stille om hun ikke sover. Krevende liten skapning. Men god som gull da!!

Okay, skal slenge meg ned ved siden av Elissa og se TV  og kose med tuppa nå. Snakkes snart!

 

The mall

I dag stakk vi til Fashion Valley Mall igjen. Kjøpte litt klær og sko til tuppene..og litt til oss selv :) Elissa har ikke vært i form i dag. Slapp og litt varm så hun har for det meste vært i vogna under teppet. Huff, synes så synd på henne når hun er slik. Jeg skulle jo egentlig ta bilder av hotellet i dag, men da vi kom hjem hadde det allerede blitt mørkt så får ta det i morgen eller noe. Været i dag har vært fint. Rundt 20 grader, men litt vind så var perfekt til litt spasering og shopping. De fleste shopping sentrene her i San Diego er utendørs pga at været som regel tillater det i motsetning til i Norge. Spiste lunch på Panda Express igjen, glad i kinamat både jeg og Antonio. Hatt en kjempefin dag bortsett fra at Elissamora mi ikke har vært sitt sprudlene selv. Håper hun blir bedre i morgen etter en god nattts søvn. Hun ligger under dyna nå, slapper av. Dagen i dag har vært flott. Fikk tatt en del bilder også siden vi passet på å ha kameraet lett tilgjengelig hele dagen. 
Waiting for the trainNice shoes ;)Pit stop at Panda ExpressMy sick baby :(

Eneste plassen jeg finner smågodt i USAStoppet på Food for less for litt grocery shopping også, så det ble noen poser. Her er noen av dem...Det vi kjøpte til jentene i dag.

Shoes!

I går stakk vi bl.a til et kjøpesenter ikke langt fra der vi for tiden bor. Elissa eeeeelsker sko, skodronning deluxe. Hun satt i vogna da vi gikk inn på en butikk med 1000vis av sko. Hun lo og smilte for seg selv der hun satt og så seg rundt, fra skohylle til skohylle. Kjøpte et par Lebron James-sko til henne, og de ville hun gå med i hele gårkveld da vi kom hjem. Mine sko og A sine sko ligger overalt på hotellrommet, hun trasker rundt med både heels, converse og jordans :) 

Det er forresten veldig gøy å se at Ayana vokser til og virkelig blitt ei lita jente full av liv. Hun er fortsatt ei mammajente, men har forandret seg masse de siste par mnd. Blitt litt mer trygg på seg selv...og andre :) Elissa og Ayana har det så utrolig gøy sammen. Leker masse. "Anana" som Elissa kaller henne. Eller bare  "baby". Elissa snakker til og med om søsteren sin i søvne :) Er veldig glad for at de to tuppene har hverandre. 

I dag tenkte jeg at jeg skal ta noen bilder av hotellet. Slik at dere får se hvordan vi bor akkurat nå. Skulle ønske jeg kunne mobil-blogge. Kunne tatt kjappe updates når vi er out and about. Tok jo nesten ingen bilder i går heller. Glemmer det litt. 

Nå har vi nettopp spist frokost. Jeg må prøve å få kroppen min inn på fitness-rommet etter hvert. Må fikse visum osv også er planen... Tar ett minutt av gangen, se hva dagen bringer. 


Ready for skype-dates!Saturday snacks :)New shoesLittle mamas eatingI love you!!

video:007


Alt er fortsatt bra her borte. I går gikk vi bare rundt i nabolaget, sjekket ut hva vi har i nærheten. En ny runde med grocery-shopping ble også unnagjort. Tar livet med ro her nede. Jeg fikk trent litt på det lille fitness rommet vi har på hotellet osv. I dag må vi få vasket litt klær igjen. Ny runde på mølla tenker jeg og så ser vi hva som skjer etter det. Antonio hjelper søskenbarnet sitt med flytting akkurat nå mens jeg og jentene har spist frokost. Legger ved en video jeg tok av snuppa mi i går. Smelt! Fortsatt god helg alle sammen!

Har det bra i San Diego

Lite innlegg på norsk nå. Nettopp kommet hjem etter å ha vært ute mesteparten av dagen. Stakk innom på Panda Express og spiste lunch der. Hadde en liten chinese-food craving. Vi busser og tar trikk rundt omkring om dagen, går greit det. Blir litt kjent med byen på den måten. I dag var det sol og fint vær. Kan bli litt kjølig innimellom da, litt vind. Helt perfekt til å spasere rundt i, slipper å svette og det er jeg glad for. Stakk til PB i dag ( pacific beach ). Der liker jeg meg. Elsker havet, stranda og selve området rundt var kjempefint. Masse butikker og barer osv. Får en skikkelig southern California feeling der. Stakk innom en butikk på vei hjem for å kjøpe ordentlig dyne. Er så kjipt med sånn laken med et skittent teppe oppå..lol. Blir jo selvfølgelig så vi kjøper andre småting også, så vi så ut som skikkelige uteliggere med poser hengende overalt på vogna på vei hjem. Hadde liksom bare byttet ut handlevogna med barnevogn. Har virkelig hatt en bra dag i dag. Nå har Antonio nettoppp laget tacos til oss, så nå skal jeg spise. 
A little update from CA!

Sorry, not as much blogging as I had hoped lately. We lost the converter for the computer so I haven't been able to blog until now. Finally got it together and bought a new one. Been walking around exploring San Diego a little bit lately as well as moving into a new hotel. This time a place with our own kitchen so we went grocery shopping yesterday. We can finally make our own food again. It's a small fitness center here as well so now I can at least get some cardio done. Elissa had her "first crush" at a little mixed boy at Walmart yesterday. Hahaha, they couldn't stop staring at each other and smiling. Too cute! Elissa seems to love it out here so far, nice to see. I have realized I need to keep the camera around my neck at all times if I'm gonna remember to take pictures. Been way too lazy with the picture-taking. Gotta get it together. If I didn't have this blog I probably wouldn't have taken any at all yet. Well, here are the pictures that we do have for now: 

Have free internet at the hotel and a converter now, so will update more often from now on :) Enjoying our time here, trying to take it day by day and see how life treats us over here. Kinda scary and exciting at the same time!


Elissa loooves her grandpa!Antonio's old stomping grounds.

The girls with their grandma and grandpa :)

Who's the white lady?? lol!! You'll find her at a beach near you...soon!! lolCalifornia living!

Sorry people! Took me forever to make the first post since we planted our feet in sunny California. We haven't had internet access and it took us some time to get it together and buy a converter for the computer etc. Different plug-ins over here. But, now I'm back. We've been taking it easy these last few days. Sleeping and catching up, jetlag and all. Seen some of Antonio's family and friends. The kids are pros in meeting new family members now. After 2 weeks in Trondheim and now here. We're staying at a hotel right now trying to find an apartment. Plan on checking out a few places tomorrow. Can't wait to have a place of our own so that we can cook our own food. I get tired of eating out pretty quick. It's nice to get it out our system though, the fast food-thing. Can't wait to sign up to a gym too, but wanna wait until we know what area we're gonna stay in so I can find one nearby. Miss my Evo Fitness in Lillestrøm. Oh well, doing lots of walking so hoping the damage won't be that bad before I get my workout done again :)  The girls are happy and so are we. Feels good to be back in Cali. Can't wait to take that trip up to San Francisco and show my little family my side of this state as well. 

The plane rides went fine by the way. Elissa had her moments where she just felt like screaming but other than that it went smooth. Gotta say it felt good to get to the hotel and brush our teeth and take showers though after traveling for 25 hours or so. 

Don't really feel like writing more right now, promise to blog a lot more from now on and give you guys a little more detailed description of our days. Just thought I'd stop by and say Hello and that I haven't forgot about the blog. 

A few pictures. Haven't done THAt much yet, lots of resting,  so more to come soon :
Last night in Norway...

...at least for a while! When we'll come back we don't know. Take one day at a time and see what happens. Exciting! Been packing and saying goodbye today. Hope to get a few hours of sleep now before we head to the airport at 6.30 in the morning. If everything goes well it will take 25 hours from we leave the house here until we touchdown in San Diego. That would be piece of cake..IF we were not traveling with the little trolls ;) Oh well, just gotta get through it. I'm sure we'll be fine. Yesterday we went and had lunch at Graffi downtown. Today my good friend Steinar came to see the kids and catch up. We've been stressing around trying to get ready for our trip as well as enjoying time with family the last few days. Really enjoyed our stay here in Trondheim. California next! Goodnight!

Sunday is funday!

Today we checked out one of Trondheim's playparks for kids. It was super crowded, of course it's sunday. Elissa had fun though. Finally she got to run around again. It's been so cold and windy since we got here so she hasn't really been outside in over a week. Was about time she could release some energy again. Aina, Kamilla, Rune, Linn and Lukas joined us too. Tried to take more pictures from our field trip today, trying to "find the blogger in me" :)

Linn preggers with boy number 2 :)

Burrito Saturday!

Today we had my brother and his little family come over as well as my sister Aina and my niece Kamilla. Antonio made burritoes for all of us. They tasted great as always. The kids are sleeping right now, Elissa is still not herself and Ayana is full of snot too. As am I. Just really hope we all feel better before our long journey to Cali starts on wednesday. So long people. By the way, I'm a terrible blogger. Forgot to take pictures as usual. Gotta get better at that. Just so much going on with the kids and food etc. Excuses excuses, I know...

Nice!

Almost bedtime....for me!! Now I'm getting sick. Elissa is a little better today, not 100 % yet, but a lot better than yesterday. We're at my sister Tonje now. They are gone for the weekend but we're staying at their house. Antonio made it to Trondheim safe and sound yesterday. He's down the street at a friend's house right now, Ayana is sleeping. Elissa and I are sitting in front of the fireplace watching TV. Will go to bed soon too, need all the sleep we can get to get rid of whatever virus we're dealing with. Wishing you all a great weekend!

My sick princess yesterday. So happy she's doing better today!

Sickling

My poor baby woke up sick today. She's warm and has no energy :( Just wanna sleep and cuddle. Now she just fell asleep in her stroller that we're keeping inside. Antonio is on his way up here too today, driving the car as we speak ( blog ). Staying at my sister Aina right now, spent the night here. Now I hope Elissa gets well soon. I don't like seeing her like this, like it when she's her happy self full of life!

Pics

Some pictures I promised you guys:

Just woke up from a little nap. Hard meeting so many new people.

Ayana with my grandma's sister Kristmar

Grandma and myself

Elissa found the dog's cage yesterday and she loved it. Put everything she could find in there including herself:)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits