Lenge siden folk og fe!

Dagene går i ett, mye å gjøre, mye som skjer, bloggen har litt sistepri for tiden kjenner jeg. MEN, alt er bra med alle mann:) Tenker det var mange som var bekymra for oss ;) Kommer med en litt bedre oppdatering senere. Ville bare poste noen bilder av de søteste søte go'ingene mine.

Elissa da hun var på bursdag til venninnen Dilan

Søndag!

En ny uke er snart over. Tiden går sinnsykt fort! Alt er bra med oss:) I går var jeg sammen med noen venninner og drakk et par glass vin. Var hjemme igjen før 12, en rolig og koselig kveld. Er ikke ofte man har tid til å treffe venner egentlig. Alle er jo busy med sitt, og dagene bare løper avsted. Håper det blir bedre når våren og sommeren kommer, dagene blir lengre, man får mer energi og trenger ikke like mye søvn. Gleder meg sånn! Elissa var på kino for første gang i går, sammen med tante Aina og Kamilla. Det var stas :) Ayana og jeg tok en liten bytur vi også, men droppet kino. Tror Ayana er litt for lita enda. Men det blir nok en kinotur på oss alle sånn plutselig. Her er noen bilder fra den siste uken:

Verdens fineste <3

Minnie Mus, klar for karneval i barnehagen

Little Bunny :)

Elissa klar for å se Karsten og Petra på kino :)

Hjemme igjen etter litt vin med gode venninner:)

Mormor..

"Mormor danse i himmel'n mamma" Gratulerer med morsdagen mamma'n min!

Haha..

....morsomme bilder. Elissa var superglad i dag, hun skulle på sin første bursdag hos en venninne fra barnehagen. Ayana derimot, ikke like glad for at storesøster skulle på bursdag, uten henne. Søtingene til mams <3

Sunday Funday ;)

I dag har vi flyttet inn hos søss Tonje for uken. Tonje og Tor dro til syden i dag, så da skal vi være her og passe kidsa. Dagen i dag har gått over all forventning, ikke'no krangling eller noe:) Blir spennende å se hvordan resten av uka går! Det er jo superbowl i dag (natt), og SF 49ers skal spille. Vurderer å sitte oppe og se kampen. Er litt sent da, og skal som alltid opp tidlig i morgen, men har lyst. Får se om jeg klarer det! Yeyey, det er alt jeg føler for å dele for denne gang. Eller, jeg så forresten en serie som nettopp har startet i USA, The Following tror jeg den het. Kun 2 episoder ute enda, jeg har bare sett en, men kan absolutt anbefales så langt!! Spennende!! Avslutter med GO NINERS!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits