Sunday night blues..

....synes søndagskvelder er litt triste egentlig. Virker som en evighet til helg. Selv om jeg egentlig vet at uka går fort, og trives jo med hverdager også. Er på en måte bare programmert til å alltid ha nedtelling til helg og ferier. Rart det der, var det samme da jeg var hjemme med 2 små troll, spilte liksom ikke noen rolle om det var helg eller ikke, men samme greia da å. Jaja, whatever! Haha.. Vært på lekeland i dag. Hektisk og gøy som vanlig. Kidsa var veldig happy, så da er det all good :) Nok en helg har flydd forbi. Skal prøve å bli flinkere til å blogge midt i uka også, får se hvor mye tid til overs jeg har. Er jo moro å se tilbake på hverdagsøyeblikk også, jentene storkoser seg med bloggen når de blar tilbake og ser på hva vi gjorde for 1-2 år siden :) God uke til dere alle!

Hadde ikke tid til å knipse mange bilder på lekeland i dag dessverre. Hadde nok med å løpe etter 2 troll...

Lørdag!

Nok en fin helg. Badet er endelig ferdig også, så vi har endelig en helg i et hjem og ikke på en byggeplass. Helt fantastisk! Sol i hjertet og sol på himmel'n ;) Veldig rolig helg, og det er godt etter Riga forrige helg. Ingen shotter denne helga..haha :) I morgen blir det bursdag på lekeland. Ei jente fra bhg til Elissa som skal feire der. Tar nok med Ayana også, så får de brukt opp litt energi begge to. Håper alle nyter lørdagskvelden!

Riga

Nå ligger jeg i hotellsenga i Riga. Dro hit på fredag sammen med bestis Camilla. Drar hjem igjen i morgen. Har hatt en veldig fin tur så langt. Myye vin, drinker, shotter, biljardspilling, leting etter hip hop club, latter, smil, snakking, tulling og enda litt mer vin :) Litt sliten i dag, men kunne vært verre! Har hatt massasje i dag, bor på spa-hotell. Det var veldig vondt og veldig godt. Etterpå skal vi til tannlegen. Bestilte time på nett før vi dro, det blir spennende. Litt merkelig ting å gjøre på en søndagskveld etter en helg med vinos på ferie, men det får gå! Kjenner jeg savner snuppene mine max nå og gleder meg sånn til å kose de opp i morgen!!!! De venter spent på gave fra mamma som har vært på tur :) Åhhh, det er så gøy å reise, skulle gjerne gjort det litt oftere. Håper alle har det bra og ski med god gli!! :-D

Sykdom i hus

Crap...eller spy er kanskje mer passende. Våken-natt på oss inatt. Ayana har fått spysyken gitt.. Så inatt og idag har jeg vasket klær til den store gullmedalje. Alltid kjedelig at barna er syke, men synes omgangssyken er ekstra kjip! Nå hååper jeg bare at vi andre berger. Elissa fikk være hjemme idag hun også da det ble ekstremt lite søvn på alle inatt. Før dette svineriet begynte hadde vi som alltid en fin helg da. Rolig og avslappende. Nå håper jeg bare Ayana blir frisk snart og at vi andre holder oss friske så vi kan fortsette livet som normalt:) God uke og god helse til dere alle!

Dancing queen! Tror jeg må laste opp en video eller 2 snart :)

Akkurat nå. Slapper av på sofa'n med film på data'n :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits