Flyttet til Fosen!

DA har vi tatt steget og flyttet til Fosen. Hahaha, enn at JEG bor der! Jeg som alltid har sagt at ikke F om jeg flytter dit. Jeg skal skrive mer senere, har ikke nett enda, blir mer når jeg får det. Men så langt er vi sååå fornøyd med masse plass å boltre oss på. Halleluja! Flott natur i alle retninger, tror dette blir bra jeg. Trondheim er bare en liten båttur unna om savnet skulle komme. Jeg har strengt tatt ikke benyttet meg av Trondheim sentrum i det hele tatt etter at jeg flyttet tilbake fra Oslo. Max 1-2 ganger ut på byen pr år! Nå gleder vi oss til vår og sommer i fjæra, 1-2 minutter å gå til stranda fra der vi bor. Vi skrives!

Min siste uke...

Da har min siste uke på jobben startet. Det samme med skole og bhg til snuppene. Hjelp, enn at vi flytter!!!? Spennende og trist altså. Også flytter vi til en plass jeg ALLTID har sagt at jeg ALDRI skal flytte til! Haha! Ting forandrer seg gitt! I går stakk vi til tante Camilla på besøk. Der møtte vi også Bente og søteste lille Emin som bor i Oslo. Veldig koselig!! Noen bilder under. Ha en flott mandag!

Karneval

Her er det masse stress for tiden! Pakker og styrer da flyttingen nærmer seg med stormskritt. Hele livet blir forandret i løpet av kort tid nå, spennende og skremmende på samme tid! Så vil tiden vise om valget jeg har tatt er riktig. Jeg er ikke redd for utfordringer og forandring, og føler nå at tiden er inne for noe nytt! Over til noe annet, denne uka har vært karnevaluke, Ayana hadde karneval på barnehagen på fredag og i dag var vi på karneval alle 3, arrangert av barnehagen. Hadde med Marie og Adina også, veldig koselig :) Nå slapper jeg fortjent av i sofa'n før jeg legger meg sammen med snuppene mine. De har egne senger, men jeg synes det er såååå godt å sove med de, så jeg tvinger de i senga mi..haha.. Ikke at de er vanskelig å be da ;)

Leiligheten ser ikke uuut i disse dager pga flytting, bare så det er sagt!

Amen

Wraps til foreldresamling på skolen

På forestilling til klassen til Elissa

Etter forestillingen, venter på mat og kaker

Mermaid på karneval

Såå vakker!!

På karneval i dag

Marie og Adina :)

Under 1 mnd igjen...

Om under 1 mnd starter jeg opp i ny jobb! Spennende tider!! Det er mye styr med flytting osv, så jeg har en følelse av at februar ikke vil få sånn kjempemange oppdateringer. Håper på litt mer blogging når vi kommer oss i orden i vårt nye hjem. I helga var vi på besøk til Marie og Adina. Venninna til Marie var der, hun hadde baby, stoor stas til mine storjenter. Vi spiste de beste bollene/kanelbollene jeg tror jeg har smakt. Det der kan Marie. Tror jeg skal prøve meg på oppskriften selv i helga. Stakk bare raskt innom med en update nå. Back to biznizz! 2 dager og et par timer til helg :)

Daddy

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits