Et hjerte av gull!!

Ikke bare er hun den fineste jeg noen gang har sett, men hun har et hjerte av gull også. Lille jenta mi <3 Jeg har sett det en god stund nå, at Elissa har masse av empati og virkelig bryr seg om andre. Når noen gråter om vi er i lekeland eller åpen barnehage eller butikken o.l så løper hun bort og ser oppriktig bekymret ut og snakker til de på sitt eget lille språk. Hun koser og nusser på gravidmagen hver eneste dag, flere ganger om dagen, kommer til meg helt av seg selv og vil kose og stryke og nusse. Hun gjør det samme med dukkene og bamsene sine. Så søtt! For et par dager siden viste hun meg virkelig hvor god og snill hun er. Jeg er som kjent gravid og sliten og full av hormoner...sentimental deluxe og tar lett til tårene for tiden. Jeg pleier å stikke på badet når jeg kommer i mitt gråte-mood, vil ikke at Elissa skal bli forvirret av en oversensitiv mamma som gråter hele tiden. Denne dagen diskuterte jeg og Antonio noe, og helt uanmeldt kom tårene bare rennende nedover kinnene mine. Jeg rakk ikke å stikke av fra Elissa denne gangen. Hun kom løpende bort til meg, ga meg en klem og strøk meg på ryggen. Deretter nusset hun meg på munnen og prøvde å tørke vekk tårene mine med sine chubby babyhender. Jeg begynte jo selvfølgelig å gråte eeeenda mer da..haha....overveldet av glede, kjærlighet og stolthet av lille jenta som brydde seg om mamma'n sin <3 Hun er kun 1 år og 4 måneder, men viser større omsorg og forståelse enn mange voksne. Need more people like her in the world, full of looooooove!!!Flere bilder...

Tenkte jeg måtte legge ut flere bilder av Elissa som faktisk er 16 måneder i dag! Enn at det er 16 mnd siden hun kom til verden da. Føles som at det var i går samtidig som jeg føler at jeg har hatt henne kjempelenge, klarer ikke å se for meg livet uten henne... Hun er min partner in crime, føler noe mangler når hun ikke er med meg. Jeg har faktisk bare vært borte fra henne max 5-6 timer når jeg har vært på jentekveld eller trent eller vært hos legen i løpet av disse 16 mnd. Aldri vært borte fra henne en hel natt eller en hel dag, så det er faktisk det jeg gruer meg mest til ved hele fødselen. At jeg må være på sykehuset noen dager :/ Ikke at jeg gleder meg til selve fødselen heller, men den vet jeg blir et smertehelvette uansett, kommer meg jo alltids gjennom den, synes det å være gravid i 40 uker er mye værre enn selve fødselen som uansett er over etter max 24-48 timer. Skikkelig pain i noen timer enn langvarig pining i 40 uker; JA takk!!! Noe annet kjipt var ukene etter fødselen, stingene som grodde, forstoppelse ( lite lyst til å presse ut noe som helst etter å ha presset ut en baby..haha), øm både her og der..lol.... Men men, er jo selvfølgelig verdt alt det vonde og pining og alt som hører med når alt kommer til alt :) Det er bildene under et solid bevis på :)) Tilbake til det jeg pratet om da..haha...det å være borte fra tuppa mi, det gruuuuer jeg meg til. Vet jo at vi har godt av det begge to, men synes det blir utrolig kjipt uansett. Hun og Antonio får komme masse på besøk på dagtid da, når fødselen er over. Det jeg er veldig glad for med Elissa da, selv om hun er vant til å ha meg rundt at all times så er hun ikke en klengete mammadalt. Når vi er på Hoppeloppeland eller i åpen barnehage eller hvor det måtte være så springer hun av gårde, hilser på de andre barna og voksne, utforsker verden på egen hånd. Jeg og Antonio må bare løpe etter. Hun er veldig trygg på seg selv, alltid vært det, og det synes jeg er veldig betryggende. Har jo sine moments hvor hun bare vil kose med mams hun også, men foretrekker å løpe av sted på egen hånd. Når hun begynner i barnehage er det nok jeg som gråter mens hun springer avsted for å se hva verden har å by på :)

Oki, bilder, ble mye bla bla bla i dette innlegget...lol...Lei lei lei....

Jepp, det er meg! Leeeeei av å være gravid nå!! Vil bare ha lille tulla mi ut av magen. Elissa koser med magen flere ganger om dagen, hver gang noen sier "baby" går hun rett bort til magen og stryker den eller koser og nusser den. Just too cute!! Jeg håper selvfølgelig at Ayana bestemmer seg for å komme ut før tiden ( 20 dager til termin i dag ), men frykter at jeg må gå over tiden denne gangen :/ Typisk at det skjer nå når jeg går hjemme med en aktiv skapning på 16 mnd og er supertrøtt og sliten og tung og alt er bare pes for tiden... Skikkelig lei av joggebukser også, prøver å trøste meg med at jeg skal komme meg inn i jeans igjen om ikke så alt for lenge. Miss Slum, det er meg det! Stor og rund, triller bare rundt i Lillestrøm... hahaha... Vi har bil nå da forresten! Jippi! Det er som en helt ny verden :)) Veldig fornøyd med akkurat det. Foruten at jeg er drittlei av graviditeten så gleder vi oss alle tre til vi blir 4 snart. Ganske crazy, snart har vi enda et lite troll i familien. Skjønner ikke hvordan hjertet mitt skal overleve. Jeg er så syyyyyyyykt glad i prinsessa mi, tror seriøst at hjertet skal eksplodere av ren kjærleik mange ganger. Aldri trodd at det var mulig å bli sååå glad i noen jeg. Og nå får jeg snart enda ei lita prinsesse å være like glad i!! What a beautiful thing!! Lucky lucky me!!! :) Blessed!

Her kommer noen bilder fra de siste dagene:
Antonio lager en liten labyrint i den snøfylte hagen vår...
Update på cravings!!

Antonio sin favorittis er Mövenpick med vaniljesmak. Etter at jeg skrev innlegget under fikk jeg SELVFØLGELIG lyst på is. Gjett hva jeg gjorde da? Jeg tok vaniljeiskremen til Antonio og crunchet oreo-kjekse på. Sååååååååååååååååå nyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig!!! Ny craving dette ja!!! Må skynde meg å spise masse før jeg skal bli ugravid og sunn igjen..haha ;) ANBEFALES!!!!!!Cravings!!

Jeg har egentlig ikke spesielle cravings som gravid, har for det meste lyst på absolutt ALT for tiden. :/ MEN, jeg har fått dilla på Mcflurry med oreos!! Det er såååå godt! Oreo er favorittkjeksen min, så da er det ikke så rart jeg elsker den mcflurry'n. Min alltime favoritt iskrem er og vil alltid være Haagen Dazs Cookies and cream. Ingen over ingen ved siden for meg. Helt siden jeg smakte den for første gang for ca 15 år siden har det vært is numero uno. Selve iskremen i mcflurryn kan ikke måle seg med den, men digger the crunchy cookies i den. My guilty pleasure right now...eller 1 av mange for tiden...haha...blir andre boller når bebis kommer ut og magen skal vekk..juhuuu, ikke lenge igjen! En annen ting jeg craver for tiden er ananas, det er sinnsykt godt, det går en del av det for tiden. Ellers så spiser jeg som sagt whatever jeg kommer over akkurat i disse dager... Nyttig info til dere lesere..haha ;)

Legger ved noen bilder av modellen min ;)


tyra ain't got nuthin on these eyes!!

She should be in "baby vogue"! lol


Hoppeloppiser!!

Vi stakk en tur på Hoppeloppeland i dag også vi. Elissa storkoser seg, og det er jo nesten like gøy for voksne. Jeg er helt ødelagt i ryggen i kveld, ble litt for ivrig på Hoppeloppeland :/ Ikke bra med stor mage og ryggproblemer fra før! Jeg blir som en stor kid når jeg kommer til slike steder...samme med tivoli, eeeeeelsker berg og dalbaner!! Gleder meg sånn til Elissa blir stor nok til å joine meg på rides. Antonio er den største pysa på tivoli... Ikke mye selskap i han da. Vil heller finne en restaurant med mat og øl..lol... Ellers så har vi også begynt å dra på en åpen barnehage her i lillestrøm. Den er åpen 2 ganger i uken, så det passer perfekt. Viktig at Elissa får tid med andre barn, og da blir ikke overgangen så stor når hun skal begynne i ordentlig barnehage etter hvert heller. Så da har vi sangstund, lunsj og lek sammen med de andre voksne og barna. Jeg føler meg ikke akkurat helt "hjem" der. Virker veldig hyggelige de folka som er der, men ikke folk jeg ville ha hengt med på fritiden for å si det sånn....får litt sånn boring mom-vibber, og jeg kan med glede si at jeg ikke tilhører den kategorien ( mener jeg selv hvertfall...haha) Men, det viktigste er at Elissa trives, så da skal jeg alltids klare å tørrprate med a4-mennesker i noen timer jeg altså :) De er greie altså, don't get me wrong!! Vil ikke virke som en skikkelig bitch :/ Nå er det 28 dager til termin!!! Jeg gleder meg sånn. Er sykt lei av magen og halsbrann og ryggplager og hormoner og av å bli fort sliten osv osv. Gleder meg til å se lille nurket :) Og å bli meg selv igjen! Og til en skikkelig jentekveld med vin!! :) Happy times ahead <3 Ayana we're ready for you, come out!!!! <3


Antonio på vei til toppen....

...og der ble han sittende en god stund før han tok mot til seg og sklidde ned..haha...My angel <3 Completely in love with her!!!
Han må bli kokk!!

Jeg må bare bruke et innlegg på å skryte av kokkeferdighetene til min kjære Antonio. Han lager som regel maten når han ikke jobber, og det er ikke uten grunn...den er suuupergod! Jeg vasker heller opp :) Han mikser og trikser på kjøkkenet, følger aldri noen spesielle oppskrifter, men det smaker alltid veldig godt! I går lagde han Cous cous a la Antonio :) Plenty grønnsaker, cous cous og kylling (og scampi i A sin)...masse forskjellig krydder, så maten blir aldri kjedelig. Elissa spiste som en hest. Hun elsker både kylling, scampi, grønnsaker og alt som er egentlig. Spiser spicy mat også den lille tuppa der. Tøffere enn meg nesten, selv om jeg også liker sterk mat! En av mine alltime favoritter som han lager er Taco salad a la Antonio. Dette er retten jeg ville valgt om jeg bare kunne spist en type mat resten av livet. Den er så full av smak! Matorgasme! ;) Han lager både pico de gallo (salsa) og guacamole fra scratch, nyyydelig... Ellers er det kylling (jeg er kyllingfan som dere kanskje skjønner), dorritos og ost osv i den. I love it!! Skulle egentlig startet en egen liten sjappe...kanskje...en vakker dag :) Godt er det hvertfall!! :)) Legger ved bilde av "the taco salad". Hadde allerede spist litt da jeg kom på at jeg skulle ta bilde..men men, bilde ble det! :) Den burde smakes da!!!

 

Hoppeloppeland i Lillestrøm

Fant ut at det er et stort hoppeland bare et par minutter med bil fra der vi bor. Så vi dro dit og feiret bryllupsdagen vår 3/3-11. Haha...times have changed!! Elissa syntes det var veldig gøy da, og det er jo det viktigste. Gleder meg til magen er borte, da kan jeg være litt mer aktiv jeg også! :) Morsomt sted! Legger ved bilder fra dagen vi var der. Genseren Elissa har på seg er favorittgenseren for øyeblikket. Hun fikk ullgenseren av tante Aina i julegave og nå finner hun den fram ca hver dag og vil ha på over klærne sine :) Starter tidlig!!! Har litt av en tid i vente med snart 2 små prinsesser med egne meninger..haha :)lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits