Morgenstund har gull i munn:)

Nå koser vi oss under pleddet alle 3. Jeg er et B-menneske at heart og liker å sove leeenge, men det har det blitt absolutt minimalt av de siste årene. Opp tidlig er ikke alltid like enkelt, men nå når det er så lyst om morgenen er det absolutt mye enklere å komme seg opp. Hurra hurra for lysere tider!!! Tenkte bare å ønske alle en fantastisk påskemorgen :)

Elissa leser bok til oss :)

Gla påssk, del 2

..siden blogging fra mob ikke alltid er like enkelt, kan ikke laste opp så mange bilder som jeg ønsker i ett innlegg etc, så ble det nå 2 deler. Så her er da litt flere bilder fra den siste uken. Hej hopp!

Gla påssk, del 1

Jadda, påska kom i år også gitt. Vi har hatt by-påske, men er ikke å forakte det. Vært godt med masse kvalitetstid og supermye kooos med jentene. Hverdagene går så fort og alt går i ett, så man setter pris på litt ferie innimellom slik at man får roet litt ned :) Godt å ha hatt god tid til kos og lek med trollene. Vi har vært på små field-trips til City Syd etc på Tiller noen ganger. Tatt buss dit og det er jo alltid stas:) Vi har lekt og kost oss ute i sola, trent, vi har vært på lekeland, små turer her og der.. Tatt livet med ro egentlig. Hatt en veldig fin påske så langt. Har noen dager igjen enda, så da skal det kosemoses i fleng :) God påske alle sammen!

Snart påske :)

Jeg har skikkelig fredagsfølelse i dag, skjønner ikke hvorfor, det er jo bare torsdag :/ Snaaart fredag da, og påskeferie :) Har fixet klar påskeeggene på jobb, men må kjøpe inn til Elissa og Ayana også. Det blir nok stas med påskeegg tenker jeg. Tror de blir rimelig glad når de får se det mams får på jobb også. Greit å ha ansvaret for det, fikk jeg kjøpe inn ting jeg liker selv :) Ellers går alt som normalt, dagene bare suser avsted, rekker nesten ikke å ta verken bilder eller å blogge. Satser på at det blir noen fine bilder i påska hvertfall. Venter fortsatt på våren da, nå er jeg sååå gira på å kan pakke ned parkasen for denne gang!!! Og jentene vil helst ha på joggesko og sandaler, like lei av vintertøy de også.. Håper alt er fint med alle!

Påskeegg-fixing på jobb :)

Snart mandag igjen...

Helga har gått utrolig fort, som vanlig, selv om det var langhelg med fri på fredag. Da stakk Tonje, Anita og jeg til Oslo på Nas-konsert. Digg med en liten Oslo-tur igjen. Savner jo som kjent Oslo, og alltid gøy å være tilbake. Konserten var veldig bra, vin smakte godt, og litt shopping ble det også innimellom vinglassene :) Kom tilbake i gårkveld, da var det mat og avslapping på sofa'n. I dag har jeg og mine engler vært i akebakken. Såå flott vær, så har vært en finfin dag:) Noen bilder fra den siste uka:

Titt tei fra kontoret

Hjrmmelaget nydelig indisk mat :)

Verden dyreste osteloff på Værnes. Ca 100 kr!! Kun osteloff, in shock enda faktisk...

Hotellrommet i Oslo

Nas:)

SUBWAY!!! I already miss you :(

Bak skyene er himmelen alltid blå :)

Søndagstur

Søndag i mars!

Da er helgen jammen over straks. De går fort disse helgene... Der gjør jo forsåvidt ukedagene også, så det er jo plutselig helg igjen. Det har vært knallvær i Trheim denne helga, og knallkaldt! Er så sinnsykt lei av kulde, snø, parkas, votter, ski ( som jeg ikke har gått på på ca 100 år, men alikevell).. vil bare ha VÅR og SoMMer!! Alt som har med vinter og snø og kulde å gjøre er bare deprimerende akkurat nå. Men trass vinter i helga, så har den vært fin da :) Koselig med qt med snuppene mine. De er sååå morsomme og søte og gode at jeg er og forever blir stormforelska:) Var på besøk hos de vi leier av på fredag, jeg hadde laget oreokake fra scratch som ble superdupergod og de var kjempehyggelige så det ble en trivelig kveld. Jeg hadde tenkt å sette igjen restene av kaka, men vi fikk alle klar beskjed fra Elissa om at "den kaka ska vi ta med hjæm" ..haha.. Ellers har jeg kommet igang med treningen igjen etter et par uker med mindre trening enn jeg trives med pga flytting og fixing osv. Nå har det som sagt tidligere begynt å roe seg litt, så da blir det tid og energi til mer trening igjen også:) Godt for kropp og sjel! Her er noen bilder fra denne helgen. God søndagskveld folk og røvere!

Oreokake. Veeldig god :)

Sooool

Ut på tur, kvikk lunsj må man ha :)

We SEE you!!! :D

Guess who? ;)

Playing around with the lovebugs. Mommy, Elissa, Ayana :)

Forresten...

....jeg har jo hatt bursdag!! Hurra for meg :D Ble litt glemt bort i flyttestyret, men jeg fikk noen fine gaver og laget en god kake vi spiste på søndag etter en helg full av stress. Jeg fikk gave av søss Tonje og svoger Tor også. Oslotur m hotell og konsertbillett til Nas på fre 15 mars. Hipp hurra! Husker ikke sist jeg var på konsert. Niesen min Anita fikk Nas-bill i julegave, hun kan ikke dra alene, Tonje er ikke så keen på Nas-konsert så hun fant ut at det passet meg bedre. :D Det blir stas det! Drar til Oslo fre formiddag og tilbake igjen lør ettermiddag. Det blir nok en finfin helg tror jeg. Okay, hurra for meg, gamlemor sjøl;) Ung til sinns og blir spurt om legg om jeg kjøper øl på kiwi'n, da er det ikke så ille å bli 31 alikevell ;)

Flyttings done!

Jepp, da har vi flytta igjen. Det siste året har vi vært rene gypsy-familien, fra det ene til det andre. Men, nå leier vi en liten leil ikke langt fra bhg til gullene. Det er ikke store plassen, men koselig, billig i forhold til dagens priser og det er langtidsleie. No more stress! Jeg flytter ikke igjen før det blir kjøp av bolig i framtiden. Helga gikk kun med til flytting, vasking etc, det har virkelig gått i ett den siste tiden. Pakke ned, pakke ut, kjøpe stash...lite tid til andre ting egentlig. Begynner å komme sånn halvveis i orden nå, må ha litt greier vi har lagret hos paps i Fosen, men fått tak i det viktigste hvertfall. Jeg er sååå glad for at ting Endelig begynner å ordne seg, det var jo det jeg sa, dette er MITT år!! :D Håper det blir mer blogging etc når det roer seg litt etter flytting etc. Må begynne å ta bilder igjen også. Nå sitter jeg egentlig å dagdrømmer om vår og sommer igjen. Aaaahhhh, så digg det skal bli!! Er så lei av parkas og våte og kalde tær!!!! Spring spring come to me!! :D

Fin !!! Hjemmelaga ansiktsmaske av honning og kanel. Skal visst være bra for absolutt alt det! Både som smøring og spising og drikking.google it! ;D

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits