Søndag igjen..

Jepp, trist men sant..ny helg er straks over..ble til og med snytt for 1 time denne helga da vi gikk over til sommertid. Skal bli digg med noen ekstra fridager og påske snart. Hatt en fin helg som alltid. Elissa var på bursdag på lekeland igjen, stas som alltid. Vært heldig med været også, helt fantastisk tid vi går mot nå med lysere kvelder og forhåpentligvis varmere luft og null snø!! I love spring. Håper alle nyter siste rest av helga og får en fin mandag i morgen :)

Mormor!

Jentene snakker veldig mye om mormor som er i himmelen. La jo ut et bilde av meg og Elissa med mormor tidligere i dag, her kommer ett av Ayana med mormor også. Det er så ufattelig trist at hun aldri fikk møte barnebarna sine, hun som gledet seg sånn til å bli mormor/farmor! Savnet etter henne forsvinner aldri, selv om årene går. Er så glad vi har videofilm av henne så snuppene får sett henne og hørt stemmen hennes. Åhh, så stolt hun ville ha vært (så stolt hun er), hadde gitt anything for å ha henne her sammen med oss!! Miss you forever..

Bloggestjerna!

Not me hvertfall! Blir bare dårligere og dårligere med oppdateringer fra meg. Bad bad girl! MÅ skjerpe meg!!! Husker ikke hva mitt siste blogginnlegg var en gang. Må bare slenge inn et par bilder nå så vi kommer ajour :) Hjemme med syk Elissa idag, hun begynner å komme seg da, så var ikke så alvorlig. I morgen er det nok en gang fredag, hipp hipp hurraaaa!! Håper alle har det fint! Klæm

Meg i massasjestolen på jobb forrige fredag!

Søteste i hele verden, satt sånn og så film :)

Elissa var på bursdag på lørdag

Lille klatremus

3 generasjoner, mormor, mamma og Elissa

Freeeedag!!!!!

Da funker ikke systemene på jobben...fikk plutselig tid til litt bloggings. Fin helg forrige helg og nå står jammen meg en ny helg for tur. Raser mot vår og sommer :-) På søndag var snuppene og jeg og besøkte Marie og Adina. Det var veldig koselig. Resten av helgen tok vi det med ro, koste oss max hjemme. Denne uka er morfar og bestemor (paps og Sylvia) i Trheim, de passer søss sine barn. Stor stas når morfar henter jentene i bhg :-) Nå er det fredag og jeg er superklar for ny helg med trening, mat og godis..hehe, bra kombo det. Legg til sofa, verdens fineste jenter og pledd så blir det perfekt. I tillegg blir det besøk til morfar og bestemor i dag da, koselig! Blogges plutselig!

The weekend!

I helga satt snuppene og jeg (og Anita) på til pappa/morfar til Fosen. Var på besøk til morfar og bestemor fram til i går. Jeg hadde bursdag på lørdag, morfar og jentene laget bløtkake. Det var faktisk første gang på 19 år at morfar lagde kake, men den smakte overraskende godt :) Var på besøk til søskenbarn Berit og hennes familie på Brekstad samt tante Karin. Tante sa forresten at det fortsatt ser ut som at jeg er 17..hihi...fornøyd med den :) Fikk nydelig lammelår til middag av Sylvia/bestemor på lørdag, hadde en veldig koselig helg. Morfar fortalte eventyr og det synes snuppene alltid er gøy. På søndag stakk vi innom farmor/oldemor. Det er alltid så gøy å prate med henne. Vi har bestemt oss for å ta en sydentur sammen i januar neste år :) Kjørte inn til byen på søndag. Kjøpte mat på mickey D's og koste oss resten av ettermiddagen. Veldig fin helg!! Nå er mandagen snart over og godt er det. Nå er vi i gang med uka, så plutselig blir det helg igjen :)

Jeg vant i vinlotteriet på jobb på fredag :)

Sjåføren Ayana

Elissa og bestemor

Elvine, Berits datter :)

Morfar og Ayana lager kake

Familiens musiker

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits