Halla bloggen!

På tide jeg stikker innom å sier hej på dej! Nok en helg straks over, nedtelling til noen ekstra dager fri i påska nå. Det er sååå deilig med fri og få tid til å kosemose snuppene! Ikke at vi ikke koser midt i uka,men det er så mye roligere stemning når det er helg og vi slipper kampen mot klokka. Jeg får ofte høre "mamma, koffår nusse du mæ hele tia?" Eller "mamma, koffår si du at du ælske mæ hele tia?"...sånn går dagene. Jeg tenkte egentlig bare å stikke innom med noen bilder nå. Komme meg litt ajour igjen. Ha en fiin kveld!!

Spring feeling last weekend. Happy girls!

Chillaxin :)

Playtime in the park downtown. This one african boy was following Ayana everywhere. Sooo cute!

We love us some basketball

My everything

Crazyface is happy it's friday!

Turkish new years in daycare

Waiting for the bus yesterday. On the way to the mall and uncle Rune

Slush time

Sunday funday

Snufs. Helgen straks over allerede!!! JA til tredagers helg! De går sååå fort disse helgene. Men påskeferie om ca 3 uker da :) Jeg skal jobbe i påska, men blir noe ekstra dager fri uansett da. Deeeeilig!! Var en tur til søss Aina m fam igår. Veldig koselig. Masse boller, kanelboller og muffins :) Idag har vi slappet av hjemme for det meste. Tok med kidsa på trening idag. Bruker som regel ikke det, men greit med en liten utflukt sammen med de idag. Jeg byttet jo treningssenter for en tid tilbake, så der jeg trener nå har de ikke barnepass, men heller ikke personale ;) Trener som regel alene, med noen unntak innimellom. Hadde med tegnesaker osv da. Nå blir det sofachill fram til nattatid. SÅ blir det vekkerklokke og rutineliv og alt som hører hverdagen til i morgen:/

Silly Elissa:)

Cutie:)

Gymtime

Gettin it in!!

Happy birthday to ME!

Jadda, idag fyller jeg 23 år (igjen) :) Hipp hurra for meg! Glad for hvert år jeg får ;) Men myye artigere når en av snuppene mine har bursdag synes jeg!! Jeg bryr meg egentlig ikke sånn veldig når jeg har bursdag.. Men takknemlig for at jeg LEVER og for alle fine år jeg fåååår!! Jeg har blogget veldig lite i det siste. I går gikk vi gjennom en del av bloggarkivet og da blir jeg jo alltid så glad for at jeg startet denne bloggingen. Såå gøy å se tilbake på. Jeg har egentlig fått litt social media overdose i det siste, deaktiverte facebook før jul, kan jo bare logge meg inn når som helst, har mange bilder/videoer der som jeg ikke vil miste, men har ikke savnet facebook i det heeele tatt de siste 2-3 mnd!! Tror det er litt av grunnen til at jeg har vært litt fraværende på bloggen også, ønsker ikke at folk skal føle at de har full oversikt over mitt liv (selv om jeg seff legger ut en veldig liten prosent av det som skjer i livet mitt) og jeg er egentlig ikke interessert i hva som foregår i andres liv til enhver tid heller.haha! MEN, når vi går gjennom arkivene så er det jo sååå gøy å se tilbake på, så jeg MÅ egentlig bare fortsette. Nå har ikke jeg så mange lesere uansett..haha...og føler at denne bloggen blir noe helt annet enn facebook. Man kan ikke google navnet mitt og få opp denne bloggen f.ex. Sååååå, jeg må bli flinkere til å legge ut litt everyday snapshots sånn at vi husker hverdagene litt bedre når vi om 10-15 år sitter og mimrer om gamledager ;) Idag har vi laget oreo muffins, de fikk velge :) Snart blir det 5-mil på TV, chillaxing og trening ikveld. Ha en flott søndag! Det er MIN dag idag!! ;)

Basketballkamp

Stas med maskott :) Venninna fra bhg var på kamp også

Måtte ha med kake på jobb på fredag siden jeg har bursdag. Hilsen Silje 4 år. Hahahaha! Magnolia vanilla cupcakes, de smakte godt da!:)

Fin himmel på vei til jobb denne uka :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits