Første påskedag

Åh, det var sååå deilig med sol og litt varme i går! Midt på dagen var det vindstille også, da varmet sola mitt hjerte!! Gleder meg sånn til sommer, har ikke ord! Etter hvert stakk vi ned i fjæra og grillet og fisket igjen i går. Gleder oss til vi kan bade også. Legger ved noen bilder. I dag skal vi ta livet med ro. Påska straks over for denne gang.... Litt trist må jeg si, back to reality...

Morfar

Show

Alltid show i stua vår :)

video:video

video:video

Påske!

Jeg har dessverre tatt få bilder den siste tiden. Endelig er det påske, jeg har jobbet tom onsdag og må på jobb igjen i morgen, så ikke mye ferie å skryte av egentlig. Snuppene har hatt fri hele uka da, deilig for dem det tror jeg. Har vært mye ute selv om været ikke har vært mye å skryte av. I går var vi på besøk til tante Karin, deretter var det grillings på hytta til Rune og Linn. Koselig! Masse barn og mye lek. Skulle ønske jeg tok litt bilder fra dagen, men tok dessverre ingen. Må skjerpe meg. I dag skal jeg gjemme påskeegg her hjemme. Må gjøre noe jobbgreier på data iløpet av dagen også dessverre, men først blir det avslapping og kos etter svele-frokost ;) Gleder meg til kl blir 16 imorgen og påskeferien kan fortsette!

Grillbua til Runis og Linnis

Søta mi!!

Søndag!

Huff, søndag allerede. Jeg er ikke klar for ei ny uke på jobb straks. Buhuu! Såå deilig å ha fri og nyte tiden med snuppene mine. I går var vi i fjæra (igjen). Flere ganger. Grilling ble det igjen også. Åååh så digg det blir i sommer, bade rett ved huset vårt. Ungene sa i går, helt ut av det blå at de elsker å bo her og aldri vil flytte tilbake. De savner vennene sine, men ønsker ikke å flytte tilbake. Godt å se at de trives. Det var mer for deres skyld at vi flyttet hit. Større plass å bo, familie og slekt i nærheten, flott natur og et roligere liv. Jeg hadde ALDRI flyttet hit om jeg ikke hadde hatt jentene! Nå venter vi på vår og sommer, håper den blir varm!! Nå skal jeg hive meg i dusjen. Vi skal en tur til morfar og bestemor etterpå. Hørte rykter om at snuppene skulle bli med tante Tonje og onkel Tor i sauefjøset senere i dag. Akkurat det tror jeg at jeg dropper ;) Håper søndagen går saaaaakte!!

Besøk av onkel Rune og tante Linn forrige helg! De kjøpte seg hytte noen minutters kjøring fra oss den helga. Stas!

Forrige helgs grillings

Like slappe begge to

Kjørende hjem fra jobb...

Elsker å komme kjørende hjem etter arbeidsdagen og se dette rett ved huset. Jeg ELSKER havet!!!

På vei til stranda i går

Tenk så fint dette blir i sommer da!

Grilling i fjæra på den andre siden av huset vårt, strand på begge sider.

lifelovefamily

lifelovefamily

34, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits