Hej på dej

Kanskje på tide med et lite vink fra meg igjen. Alt bra med oss. Gått turer, besøkt venner, hengt med familie, lett etter jobb samt barnepass fram til 1 aug ( DET er ikke enkelt det!! ) Jeg kan jo ikke jobbe før jeg vet hvor englene skal være... Stress.. Men er vant til at det kommer humper i veien, så jeg vet også at alt ordner seg til slutt. Gidder ikke stresse egentlig. Whatever happens is meant to be :) Tar en dag av gangen og ser hvordan det går. Jentene er veldig happy for tiden og det er det viktigste! Don't worry, be happy er en fin ting! Legger ved bilder jeg har tatt.. Guten Nacht!

Born to be a star!!!

Went to see my friend Silje and her 2 kids the other day. We played soccer together for years. Haven't seen her in over 10 years!!! Felt like yesterday though :)

Savner girlsa i Oslo!!

Nå ligger jeg i en baby-sandwich mellom jentene mine. De sover begge to og jeg har planer om det samme straks. Dagen begynner klokken 7 uansett om det er helg eller ei for tiden :) Godt å ha fått de tilbake til norsk tid igjen da. Greit med natta mellom kl 19-20 så mams får litt tid for seg selv på kvelden. Det er superkos med så fine og gode troll, men nå merker jeg at jeg egentlig er superkeen på en skikkelig jentekveld med alle venninnene i Oslo! Begynner å bli noen mnd siden sist og jeg savner dere alle :) Håper jeg får tatt meg en tur sørover nå når det blir vår!! Ellers så går alt bra med oss. Jentene vokser og trives. Elissa er verdens beste storesøster, deler yoghurt, drikke, sjokkis og alt hun har med minstemor. Tar av henne sko og klær når vi har vært ute og passer på lillesøsteren sin. Omtenksom lita frøken, Elissamora mi <3 Noen uenigheter blir det selvfølgelig innimellom, de er jo tross alt søsken:) Men kjærligheten seirer til slutt..haha.. Blitt lite blogging i det siste. Data'n har klikka og jeg er egentlig litt blogglei. Slutter ikke, men stikker innom når jeg føler for det. Glemmer å ta like mange bilder når jeg ikke er i bloggmodus, og det er litt kjipt da...Gjort litt forskjellig denne uken uten å dokumentere det. Ikke at jeg vanligvis dokumenterer alt vi gjør heller altså, men vært litt flinkere før. 100% av livene har jeg aldri og kommer jeg aldri til å legge ut heller da, velger ut smakebiter :) Her kommer noen jeg har tatt hvertfall:

Ut på tur!

I dag har vi gått tur langs ladestien. Kjempefint vær og masse godt humør. Jeg fikk litt trening også, ikke "bare bare" å dytte vogna med begge mine troll opp bakkene. Stoppet opp ved sponhuset, drakk litt brus og spiste kjekse samt at Elissa og Ayana fikk springe litt rundt. Kommer til å tilbringe mye mer tid ved den kanten av byen i vår og sommer! Gøy for store og små!

Lørdag!

I dag har Elissa, Ayana og jeg vært på Leangen travbane en tur. Vi stakk dit sammen med Aina og Kamilla. Ble dessverre ikke noen gevinst da :( Stakk og spiste etterpå før vi dro hjem til Aina. Der tilbrakte vi noen timer, spiste mer mat før kidsa ble trøtte og vi dro hjem. Begge englene sover nå, jeg sitter og ser tv og avslutter kvelden med et glass rødvin. Vært ei bra helg så langt. Fint vær og det hele. I går var vi hjem til Runebror, Linn og Lukas og spiste hjemmelaga pizza. Gøy for Elissa å leke med så mange søskenbarn i Trondheim. Vet jeg kommer til å savne Oslo litt siden vi nå har flyttet hit, men merker på jentene at de trives bedre i Trondheim med masse familie og lekekompiser :) Glade barn = happy parents!!!! Gleder oss til Antonio kommer flyttende etter også, så blir familien komplett!

Trondheim!

Da har vi vært i Trondheim noen dager. Jentene og jeg kjørte hit fra Oslo på tirsdag. Bilturen gikk faktisk over all forventning heldigvis. Var litt smånervøs for at det skulle bli litt mye alene med 2 små, men det gikk fint! Antonio jobber i Oslo og kommer flyttende etter om ikke så alt for lenge satser vi på. Vi bor nå hos min søster Tonje med familie. Jobbsøkingsprosessen har startet for min del. Rop ut om det er noen som vet av en jobb til meg! :) Formen min har ENDELIG blitt bedre, varte nesten en uke den maggasjauen. Jævlig! Nok om det, alt går bra med oss. Gleder meg bare til arbeidsplass og leilighet er i boks og vi bor sammen igjen alle 4.

Oslo!

Vi har ikke kommet lenger enn Oslo enda. Dette grunnet idiotiske new zealand air og british airways. Jeg ga de begge min mening om dem før vi kom oss til Oslo, men det hjelper jo selvfølgelig ingen. Vi rakk aldri flyet vår fra Oslo til Trondheim på tirsdag. Heeeeldigvis har vi kjempesnille venner som stiller opp i nød. Vi bor nå i leiligheten til kjære Erle og Andreas. De stakk til Trheim i går, men vi låner leiligheten inntil videre. Tuuusen takk, we owe you big time!! Kanskje like greit at vi endet opp i Oslo da det er vår her i motsetning til winter wonderland i Trondheim. Er absolutt ikke i vinter-modus så håper den smelter iløpet av helga. I går ble Ayana 1 år. Så fort det året har gått!! Love you so so much my lovebug!! Det ble ikke noen stor feiring da jeg satser på en feiring med familie når vi kommer til Trondheim isteden. Jeg har ikke vært i form i dag i det hele tatt. Kaster opp både den ene og andre veien...sexy I know! Kvalm og vondt i magen. Mistenker at det muligens var flymaten jeg spiste. Det er det eneste jeg har spist som ingen andre i familien har spist. Crap crap crap!!!! Orker ikke skrive mere nå, ville bare poppe inn og informere om at vi har det bra, med unntak av mine issues da :/

San Diego

Okey, da lager jeg kveldens siste bloggpost. På fredag og lørdag kjørte vi til San Diego for å tilbringe litt tid med familien til Antonio før vi stikker til Norge. Fikk ikke møtt absolutt alle søsknene da et par av de bor i en annen kant av landet, men den del fikk vi møtt før vi stikker. Legger ved en del bilder nå. 

Rart å tenke på at vi reiser tilbake til Norge i morgen. Klarer ikke helt å skjønne det. Det blir rart, men litt godt også. Har hatt en fantastisk tid her nede, opplevd så mye, møtt så mange, glad vi tok turen hit det er sikkert. Samtidig skal det bli greit å prøve å få livet i orden igjen også..haha.. finne meg jobb, finne jobb til Antonio i Trheim, finne egen leilighet ikke minst. Begynner å bli en "smule" lei av å bo i koffert gitt. Tanken på at vi må bo i koffert en stund til framover da vi er hjemløse for øyeblikket er litt kjip, men men... Keepin' my eyes on the prize.... alt ordner seg til slutt. Ville absolutt ikke vært foruten denne tiden her nede, og for å få til det måtte vi ofre noe....jaja..det ble egen plass å bo gitt..haha. Nå gleder vi oss til å se igjen alle trønderfjesene i Trondheim. Da blir det god gammeldags påSSk på oss snart. Takk fantastiske Golden State, California...whatever you wanna call it. We'll be back, for sure!! 

ps: Etter å ha kastet opp i 2 dager, alt hun drakk og spiste kom rett opp, så kan jeg med GLEDE og LETTELSE si at Ayana begynner å bli bedre. Spiste litt og drakk i ettermiddag. Thank God, begynte å bli bekymret!! Stakkars lille snuppismin.

Okey, sjekk ut bildene:


Antonio, his sisters Cherie and Tay, their neighbor from back in the days

Auntie TayCousin Jahki in the middleThey used to live in the same neighborhood back when they were youngsters
Cherie, Renee and Antonio ( A's sisters )
Ayana: Leave me alone, I'm sick!!


Elissa with her cousin

Good timesAyana was sick and not feelin it that day...Auntie Renee with her nieces and nephew

Grandpa ( Antonio's dad)

Papi

Antonio's uncle Snookie

Rastagirl

Elissa with grandma and grandpaCherie, Elizabeth ( Antonio's cousin ), Renee and Tay

Antonio's grandma, uncle and grandpa Papi

Caaaaaaaake!! Kakeeeeee!! Elissa in heaven :)

Ayana and grandma

Happy family

crazy familyTired but happy crew


 

LA

Okey, fått bloggdiare i kveld..haha.. Fant ut at jeg må prøve å komme meg up to date på denne bloggen. Liker ikke å henge etter. Legger ved random bilder av tiden vår her i LA/Pomona. De vi bor hos er supergreie, barna trives og det samme gjør vi. Har dessverre ikke blitt så veldig god tid å sjekke ut LA denne gangen, tilbrakte kun 1 dag der denne gangen. Ikke noe stress for min del egentlig, LA er oppskrytt etter min mening. Myyye finere i SF og SD!! :) Vi har kost oss masse her i Pomona da, det skal sies. Flott hus vi bor i. Kommer et innlegg med flere bilder av de vi bor hos. Etter at vi har landet i Norge vel og merke. Begynner å bli smålei av å blogge nå...


Nothing better than shoes in Elissa's eyes...oh, and cake!! :D
Disneyland

Her kommer bilder fra dagen vår i Disneyland. Vi storkoste oss alle sammen. Det var oss 4 pluss dattera til Dawn, Tiffany, og hennes datter Ava på 3 år. Elissa er som meg har jeg funnet ut , hun eeeeelsker karuseller. Dess større jo bedre. Det blir gøy når hun blir eldre og kan bli med meg på skikkelig store berg og dalbaner. My partner in crime. Vi tilbrakte hele dagen der, med en pitstop på California pizza kitchen hvor vi spiste lunch. Finfin dag :)


 

SF family

Da kommer et siste innlegg om tiden i San Francisco. Vi var på besøk til min SF grandma. Hun er egentlig bestemoren til Leon, min ekskjæreste fra langt tilbake. Han ble dessverre skutt og drept i 2002. Han levde ikke et typisk A4 liv og det er vel derfor han ikke er i live i dag. Jeg er derimot veldig glad for at jeg fortsatt har kontakt med grandma og en av hans tanter og 3 søskenbarn med familier. Rest in peace Leon! Never forgotten!! De tok imot Antonio med åpne armer og det var veldig gøy at han endelig fikk møtt min SF family!

Bilder fra dagen vi var på besøk til de. Det var vel og merke dagen etter at jeg og Sarah hadde sjekket ut utelivet i Oakland og det synes vel på bildene av meg tror jeg..haha..


Grandma

Aunty Classy and cousin Jazz

I think these two look alike for some reason... :)Ayana was beyond tired at this point!Big sis helpin out!

 

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits