Freddag! It's friday!! :)

Jammen er det ikke fredag igjen! Juhuu:) Jeg skal på lønningspils i dag. Fyy fader, det er bra mange år siden jeg har vært på noe sånt!! Haha:) Jeg er forresten såå glad for at jeg bare ser yngre og yngre ut dess gamlere jeg blir :D Må vise legg på polet hver eneste gang! Og jeg kjøper VIN, dvs 18 års grense. Blir sÅ glad hver gang. Jeg er 31 og har kjøpt vin lovlig i 13 år.. Haha :D Happy friday folks!

Minste gull!

Var på foreldresamtale med kontaktpersonen i bhg til Ayana denne uka. Alltid gøy å høre hvordan trollene har det den tiden jeg ikke er sammen med de. Fikk bekreftet at hun er ei fantastisk jente :) Dette visste jeg jo fra før, men alltid gøy når andre sier det også ;) Hun er snill med de andre, men tar igjen om de slår etc ( DET er jeg veldig glad for, slå tilbake!! ), koser og nusser på de andre barna, er langt over gjennomsnittet i forhold til alder når det kommer til alt egentlig, språk, konsentrasjon, kroppsbeherskelse etc. Hun har noen diva-nykker (haha), men det har de funnet ut at bare er personligheten hennes og det kan man bare ikke forandre. Liten dronning, det er sikkert;) Men alt i alt en fryd å ha i bhg, og de sa hun kunne klart seg helt fint på storbarnsavd allerede nå, selv om hun skal være på småbarn i over 1 år til :) Stolt mamma!! Skal i samtale om Elissa i slutten av mai, tror nok mams er like stolt etter den samtalen også. Fant ut at jeg måtte skrive ned dette da detter er E og A sin blogg, kan være gøy for de å lese når de blir større :) Og ikke minst for meg når de er tenåringer og mamma bare er "såååå lam"..haha, da må jeg nok nøye meg med minner fra barndommen innimellom tenker jeg:)

Lille luring

Vår!!:)

Det har vært vår i dag :) Håper det varer, men vet aldri i Norge... I dag har jentene og jeg gått en tur ute i sola, de hadde med dukkevogner og baby'er. Såå søte der de trippet rundt :) Etter det har snuppene syklet. Stas det også. Må kjøpe hjelm til de, men de har egentlig nettopp begynt sykkelkarrieren, så det går ikke så fort enda.. Vært en fin helg. Snuppene var i husebybadet med paps'n sin i går, så de har vært ganske aktive i helgen. I morgen er det nok en gang en ny uke og nye muligheter. Hejhopp fra mej

Mandag!

Juhuuu, her er jeg igjen gitt :) Vært såå flink til å blogge i det siste. Klapp på skulderen til meg. Etter jobb i dag var vi på biltema, måtte kjøpe nytt batteri til den elskede (not) bil som har stått parkert siden desember. Låner pappa si bil ei uke mens de er i Kroatia. Etter det ble det en liten tur på Ikea for å kjøpe gulvteppe. Storhandel! Trollene fikk middag der, og det var jo greit. Nok en gang sover snuppisene, og det gjør nok jeg også om ikke lenge. Men først roper husarbeidet på meg, som vanlig.. Gjør jo ikke annet enn å rydde, vaske kopper og klær, mate barn, dusje de etc etter jobb. Rekker ikke mye gitt. Jaja, det var litt sånn monday night blues fra meg. Jeg vil på ferie!

Middag på Ikea!

Små fantastiske, søte, gode, morsomme og Krevende troll ;) Love u for life <3

Søndagskveld i stuggu:)

Søndag og snart ny uke. I dag har mine små troll og jeg vært på besøk til onkel Rune, tante Linn, Lukas og Leander. Der fikk vi servert brownies og is, namnamnam:) Alltid koselig å besøke dem! Hadde håpet på sol og finvær i dag også, men den gang ei. Da er det greit med litt familiebesøk hvertfall. Stakk innom ei sjappe på Tiller å kjøpte vårruller etter besøket. Elissa og Ayana eeelsker vårruller, det gjør forsåvidt jeg også. Nå sover mine søte små, og godt er det;) Nå blir det litt chillaxin' på sofa'n før jeg som vanlig tar en tidlig kveld. Jobb igjen i morgen:) Jeg er såå glad for at jeg har en jobb jeg stortrives i, så jeg slipper den "ekle" søndagsfølelsen om at det er mandag i morgen, huff huff, jobb lixom, noe som jeg har opplevd ofte i flere av mine tidligere jobber, nevner ingen navn :)

Sovnet på sofa'n alle 3 i dag ( de 2 oppå meg). Elissa sluttet med dupp på dagtid for leeeenge siden, sluttet veldig tidlig med det egentlig, men det hender vi sovner alle 3 innimellom ;)

Sooooool

Det er lørdag og SOL!!! :)) Utrolig hvor godt sol er for kropp, sjel og humøret ikke minst. Selv om det gjerne skulle vært ca 20 grader varmere da, MEN uansett, digg å kjenne sola i trynet og se at snøen smelter :)) Mine engler er på field trip med A, jeg sitter ute i sola og hører på musikk :) Ååååååh som jeg håper vi får en fiiiin sommer i år!! Okay, ha en finfin lørdag! Skal prøve å få tatt litt flere bilder iløpet av dagen. Måtte bare innom og si hei hopp. Hei hopp.

Fredaaaaag!!!

Juhuuu! Da er det nok en gang fredag!! Synes jo alltid at helgene går så fort, men ukedagene går jammen meg unna i en fei de også. Det er sooool i Trheim i dag, håper det varer:) Noen timer igjen på jobb, så er det å hoppe på en buss hjem og kosemose med trollene mine. Siden alt er sånn stress midt i uka med bhg, jobb etc, så er det EKstra viktig å kooose masse når det er helg. Vi elsker kos. Elissa og Ayana sier hele tiden "sitte i sofan å kose mamma" :) Går ikke ann å si nei til det <3 Unntatt hver morgen når det er bhg/jobb og vi bare må løpe ut døra. :/ Da er det godt det finnes helg og vi kan roe ned tempoet litt:) Håper alle får en suuuper helg! Kommer sterkere tilbake :)

På jobb

Bilde av tante Aina og Elissa da vi var på Egon siste helga i påska. :) Må ta flere bilder ser jeg.. Ikke'no nye bilder i det siste..

Lille 2-åringen min!

Lille minstesnupp ble 2 år på fredag. Enn at det er 2 år siden lille gull ble født. Hun fikk selvfølgelig krone i barnehagen, og det var stas. Fikk pakker av oss da hun våknet på fredagen, og kake etter jobb/barnehagen. Tror hun var fornøyd med dagen sin:) Var en tur på husebybadet i dag. Har lovt de det en stund nå, og i dag kom vi oss ivei. De er som små fisker begge to. Elsker vann og kunne vært der i dagesvis tror jeg. De er såå lei av snø disse snuppisene mine nå. Sier bare "æ vil ikke ha mer snø mamma" og "no e det nok" "æ like ikke snø" når snøen laver ned. Jeg kunne ikke vært mer enig! Gi oss vår!!! Vi vil ha på joggesko og sykle nå. Deretter håper vi det blir bading utendørs etterhvert..er jo lov å håpe.. Har man ikke håp har man ingenting!

Verdens beste venner <3

Haha, lille tulling

På lørdag var vi på City Syd en tur sammen med Tante Aina og Kamilla. I påvente av våren ble det is :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits