Ha det bra påske!!

Da var påska så og si over for denne gang. Den gikk fort!!! Spesielt siden jeg var på jobb man-ons. Men, vi koste oss masse de dagene vi hadde fri. Koselig med hyttetur og knallvær hjemme søn og idag. I går grillet vi med naboene. Elissa og Ayana synes det er så gøy å leke med barna der, så det passer ypperlig. Har vært ute og lekt med dem i hele dag også. Sååååå deilig med sol og vår. La den vare!! Da er det bare å begynne å forberede seg mentalt på ny jobbuke. Thank God it's only 4 days :)

Happy to have taken a shower after being on a cabin with no running water for a few days :)

Tynset part 2

Var en fin tur til Tynset, spesielt med knallvær på fredag. Var på en skitur meed Tonje og 4 barn også. Jeg dro pulken for første gang. Faktisk den samme pulken som pappa dro meg i da jeg var lita. :) Kjempegøy å gå på ski igjen, det blir mye av det i årene framover tror jeg. Elissa prøvde ski for første gang og elsket det. Begge kidsa trivdes på fjellet. Hytta er superkoselig og bringer tilbake maaaange gode minner fra da jeg var lita. Må prøve å få til en tur dit iløpet av sommeren også. Dro tilbake til Trondheim på lørdag, det er alltid gøy å reise bort men alltid godt å komme hjem igjen også :)

Tynset

Some pictures from our trip to the cabin in Tynset. More to come.

Elissa skiing for the first time

The view when I woke up in the morning

Cousin Kevin

Ready for my first skitrip in more than 10 years

Snaaaaaart påske!!

Ååååhhh, skal bli sååå godt med noen ekstra dager fri, men må bli ferdig med dagen idag og i morgen først. Slutter kl 13 i morgen da heldigvis! Skal på hytta på Tynset sammen med Tonje og fam i påska. Husker ikke sist gang jeg var der, så det blir koselig. Tror det kan være nærmere 10 år siden faktisk! Var jo der hver eneste påske og vinterferie da vi var små. Maaaaange fantastiske minner derfra. Ellers går alt som normalt. Dagene forsvinner med jobbing og trening og 2 stk troll som krever sitt osv osv.Elissa vil ha sommer, spør hver dag når hun våkner "mamma e det sommer nooooo??!!" I can't blame her! Oki, alt for denne gang!

Gullet mitt :)

Meeee!

Ready for her first dentis appointment!

Lol

Hahaha,, cheeeeeeeeese!!

Had lots of time waiting for her appointment...

She did sooooo good!! Perfect teeth and perfect girl ;)

Monday morning blues

Det var visst litt blåmandag for Elissa da hun sto opp idag. Det første hun sier er "ååååh, det e så læng te hælg!" Haha, 4 år liksom... ;)

Silly silly..

Testing testing

Måtte teste ut om bildene kom rett vei. Er heeeelt rart det her, må fikse bildene på en app, lagre de der og deretter laste de opp på blogg.no-appen for å være sikker på at bildene kommer rett vei...crap!!

Help!!

Okay, I have noo idea what's wrong with this uploading pictures on the blog app.. Some of the pictures just flip around as I upload them and come on the blog sideways..some stay normal.. All the pics are taken the same way on my phone.. ANNOYING!! HElp me somebody Anybody??

Example

Bursdagshelg!

På lørdag ble fineste Ayana 3 år. Hipp hipp hurra!! Våknet opp til gaver og lagde muffins til frokost :) Da Ayana satt og tegnet utpå dagen spurte jeg henne helt ut av det blå: " e du gla Ayana?" Da kikket hun på meg og sa "ja. Fordi æ har dokker og dokker ælske mæ. Og æ ælske dokker" Omg, trodde jeg skulle smelte!! Det fineste noen har sagt til meg ever. Er sååå in love i disse trollene mine at jeg sprekker (selv om de til tider kan drive me crazy). I dag feiret vi bursdagen til Ayana og søskenbarn Joakim hjemme hos tante Aina. Veldig koselig :) Vært en super helg, litt sliten nå, men må vel bare bli klar for ny uke om ikke lenge. 1,5 uke til påske!!

Had to sleep with her crown on "cause when I wake up in the morning it's my birthday and I need my crown". She slept with it all night too!!

Shopping-crazy already!! 3 and 4 years old!! Maaan, I hope I win the lottery!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits