Vannkopphelvette

Omg, jeg syntes Elissa hadde mange vannkopper jeg men Ayana takes it to a whole new level. Stakkars snuppa mi!! Det har vært noen slitsomme dager og netter. Føler meg så hjelpesløs (og søvnløs). Hun nekter meg å ta på hvit vask, et par ganger har jeg overtalt henne men that's it. Hun har kopper overalt, ansikt, hode, munn, hals, rygg, mage, underliv, føtter, hender, under føtter...det tar helt av. Elissa hadde en del på mage og rygg og litt resten av kroppen men fikk bare 1 vannkopp i ansiktet. Ayana sine vannkopper er mye større enn Elissa sine også. MEN, de aller verste dagene er nok over nå, så vi har bedre dager i vente. Nå er det jammen helg igjen. Rar uke dette. Kommer sterkere tilbake senere. God helg!

Denne snuppa er frisk da! :)

Feriedagen sin...

Jadda, jeg tok meg fri idag for å ha en "me-day"....våknet med at Ayana hadde fått vannkopper..så her sitter vi da, med Bruno Mars og uptown funk på youtube og hvitvasken på bordet. Greit å bli ferdig med vannkopptullet da, selv om min fridag ikke blir akkurat som planlagt! Legger ved noen bilder av trollene på vei hjem fra barnehagen i går.

Cutest photobomb ever ;)

Mandagen strax over

Overlevde nok en mandag. Hipp hipp hurra. Bestemte meg for å ta en feriedag nå på onsdag, så da har jeg egentlig en liten lørdagskveld i morgen. På søndag så vi faktisk sola i mer enn 5 minutter i Trondheim. Elissa kikket ut gjennom vinduet på søndag og sa "det ser ut som at vi e i et ainna land, USA eller nåkka" "Å, koffår det?" sa jeg "fordi æ ser sola" svarte Elissa. Haha..ikke det hun forbinder med Norge og Trondheim tydeligvis. Vi fikk noen fine timer ute i sola da, deeeilig. Får snapper om at det er knallvær i Oslo for tiden. Kjenner jeg blir bittelitt masse sjalu. Hååper det blir vår tur også!

Rakk ikke å børste hår når det var sol ute.

Snuppa mi!!

Enda et bustetroll ;)

Show i hagen :)

Publikum

Skryte skryte ;)

Oki, må bare skryte litt av Ayana-snuppa. De hadde lest Karius og Baktus boka i barnehagen i forrige uke. Denne uka skulle de tegne hva de husket fra boka. Tegninga øverst til venstre er Ayana sin :)) Hun fikk ikke plass til alt hun husket på framsiden av papiret så hun hadde tegnet på baksiden også btw. Hun ble 4 år for 2 uker siden og kan allerede skrive navnet sitt og Elissa sitt helt uten hjelp. #proudmommy

Fredag er best....

..ingen protest!! Når klokken blir 15.50 hvertfall! :) Kidsa vil fortsatt flytte til et land som har sommer hele året, lei av regn og schizo vær både de og meg! MEN, nå er det fredag, regn eller ei, jeg gleder meg!! Hipp hipp hurraaaaa!!

Jeg prøvde banan som pålegg igjen for første gang på over 20 år, hadde glemt hvor godt det var!! Namnam!!

Lite fornøyd da regnet høljet ned da vi hadde kjøpt is...

Det er april og vårmnd, pissvær eller ei. Vi feirer med is!

 

Nam nam nam!

My life

Nice day!

Dagen idag har vært fin! Litt varmere temperatur gjør godt. Elissa var invitert i bursdag på Lekeland, hun og paps'n dro dit. Ayana og jeg dro til byen. Gikk litt rundt, spiste is, møtte tante Camilla og Rebecka, spiste pizza, drakk brus og litt vin. Kjøpte slush, gikk litt mer. Tok bussen hjem etter 4 timer sammen bare oss to. Snuppa var superflink, ikke noe sutring i det hele tatt. Omg, 1 kid er seriøst null problemo..haha..ikke noe krangling og konkurranse osv. Easypeasy!! MEN, må føye til at jeg er superglad for at jeg har to snupper da!! Hadde sikkert blitt kjedelig til oss i lengden. Veldig fornøyd med lørdagen hvertfall. Måtte vår og/eller sommer vare evig!!

Klar for bursdag

Tullingen min

Bursdag lekeland

Photoshoot mens vi venter på bussen

Tante Camilla og Rebecka

Friiiiiiday!!

Beste dagen i uka er heeeer! Hipp hipp hurra! Ligger i massasje -stolen på jobb. Håper de neste timene går raskt! Vil ha helg nåååå:) God helg til alle som leser dette! Hej hopp

Er ikke så glad i skyr egentlig, tørt som fa*n, men denne funker :)

Can see where she gets her dimple from :) Mormor/grandma and Ayana.

Sicklings

Påska er straks over. Verdens roligste påske her. Vært mye sykdom i det siste. Det startet før påske med Ayana som fikk urinveisinfeksjon og måtte på 10 dagers antibiotikakur, Elissa kastet opp 1 dag, men ble fort frisk igjen heldigvis. Jeg var litt småsyk med feber og magekramper og hodet var liksom ikke helt med. Såå ble det påske og på fredag fikk Elissa vannkopper. Et par stykker bare på fredag, men på lørdag våknet hun opp med plenty. Hatt et par våkennetter nå fordi det kløøøøøør. Stakkars snuppa mi. Hun sa "mamma, når æ ser aill prikkan bli æ redd, fordi det e så mang". Ser litt småspedalsk ut på mage/rygg spesielt, men trøster henne med at det vil gå over :) I går hadde verdens fineste Ayana bursdag og ble 4 år! Hipp hurra for min minste prinsesse. Hun ville ha verdens beste til kake, så da ble det selvfølgelig det. Ballonger og pakker og sang ble det også, selv om det er/har vært rene sykestua her de siste par ukene. Ayana har ikke fått vannkopper enda, så da spørs det om det blir en ny runde om noen uker. Det er noe dritt, men samtidig vil jeg at de skal bli ferdig med det før de blir voksne.. Vi har hatt myye kvalitetstid sammen i det siste da, MASSE KOS :)) og det er jo alltids koselig. Legger ved noen bilder. Hej hopp!

Syk snuppe

Fin krone fra bhg

Prinsessa i barnehagen

Øver på bokstaver gjør vi ofte!

På vei til jobb og city syd

Påskeegg er et must i påska

Busstur, apotek for å kjøpe hvitvask til vannkoppen min

Store lille prinsessa mi

Noen av gavene og ballonger..hipp hipp hurraaaa

Alle lysene blåst ut

Sliten bursdagsjente

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits