Høst!

Nå har det vært kaldt høstvær i Trondheim i flere dager. GRR!! Merker at humøret synker i takt med temperaturen ute! Det er så mye mer å finne på når det er sol og varme. Trenger en bra sommer! Krysser fingre og tær og alt som er... Alt er som vanlig ellers... Dagene går med til trening, leking, spising etc etc etc. Har planer om å komme meg på lekeland snart. Elissa fant noen videoer på iphonen fra da vi var på Hoppeland i Lillestrøm, og da lyste det glede ut av øynene på henne. Lekeland it is da! Lille små gullene mine, de er såååå go'e! Våkner om morgenen med et stort smellkyss på munnen,"muuuah" sier de <3 Best i verden! ( selv om vi får overdose av hverandre alle 3 innimellom..haha ). Nå er det nattinatt for mej, blir sliten av å underholde 2 småttiser dagen lang, døgnet rundt! Sooool sooool, kom til oss!!!

Kaninkos tidligere i dag.

Haukvannet!

I dag stakk Aina, Kamilla, Elissa, Ayana og jeg til Haukvannet. Kjempefin plass for barna å plaske i vannet. Litt kaldt vannet enda da, men var gøy uansett. Elissa har begynt å turne litt på egen hånd også forresten. Var ikke lite sand som måtte vaskes ut av håret i kveld!!!

Sol sol sol

I dag har jentene og jeg vært på litt sommer-shopping. Måtte kjøpe inn noen sommerklær til snuppisene. Shopping med 2 små kids er absolutt ikke å anbefale med mindre de sover. Det var dessverre ikke tilfellet i dag :/ Men vi kom oss gjennom det til slutt. Stakk nedover til Aina etterpå. Vi kjørte til bl.a Kyvannet for å slikke sol og bade, men det var en veldig kald vind så vi bestemte oss for å dra hjem igjen og heller la jentene leke på platten med hageslange og badebalje. Det var selvfølgelig stas; VANN er kult! Spiste taco der og nå har vi kommet oss hjem igjen ( dvs Tonje's hjem.. Lol ) Barna sover endelig. Jeg skal ta livet med knusende ro all by myself. Det er meldt sol i morgen også, så vi må bare nyte de sommerdagene vi får :)

Dette bildet er tatt en dag tidligere i uken, men det var sånn ca det samme i dag bortsett fra i en annen balje på en annen platt. Nekkid babies!

Is dronninga har spist is helt alene ;)

Sommer!

Det er såå digg med sommer og sol! Bekymringene forsvinner på mystisk vis og man nyter bare nuet :) I dag har vi kost oss på 3T i morgentimene. Elissa og Ayana stortrives og Elissa sier bare "mamma træn", så det er klar tale fra Elissamin og da er det bare å komme seg ivei :) Stakk til Hestsjøen etter det sammen med Aina, Tonje og alle barna. Der grillet vi og kidsa badet og vasset. Skikkelig digg! Håper bare vi får maaange slike dager denne sommeren. Det er jo alltids lov å håpe :) Kjenner jeg er ekstremt sugen på en vinkveld i sola da!!! Vurderer å ta med jentene til Oslo en tur snart, kunne tenkt meg både en vinkveld med Oslogirlsa og en datenight med Antonio! Vi får se hva sommeren bringer..

Tante Aina på Hestsjøen :)

Lille matmons :)

Summer happiness!

Blandabaill!

Glemte at jeg hadde flere bilder på camera+ appen. Må slenge inn de også så jeg er sikker på at de ikke forsvinner...samt noen flere fra lekeplassen i går. Er redd iphonen synger på sitt siste vers samt at datan ikke tålte turen fra USA til trheim, så har ikke noen steder å lagre bildene..da er dagboka/bloggen kjekk å ha:)

Akkurat nå!

Akkurat nå er vi på lekeplassen i finværet. Kidsa løper rundt og mams blogger. Har vært og trent på 3T tidligere i dag. Det er så digg! Det beste av alt er at jentene storkoser seg på barnepassen på treningssenteret dvs null stress for mor:) I går var første dagen der og da hadde Ayana bitt ei jente i ansiktet da:( Huff, lille trollet. Har aldri gjort det tidligere, så jeg vet ikke hva som gikk av henne, men i dag hadde hun heldigvis vært snill. ;) Etterpå nå tror jeg det blir bading i en badestamp på platten slik som i går. Pluss vannkrig med søskenbarna Daniel og Kevin som de synes var kjempegøy i går. Stikker ned til Aina en tur senere også da hun skal lage kake :) Rune, Linn og Lukas kommer også dit så da blir det mere lek for småttisene. Blitt 2 supersosiale jenter disse trollene mine, elsker liv og røre. De har begynt å ha samtaler seg imellom også som jeg synes er det søteste og morsomste ever. Elissa later som hun skjønner alt Ayana sier og svarer "ja" "ja" "mat" "middagsglass" osv ;) Og Ayana plaprer i vei.. Såå gøy at storesøster endelig "skjønner" meg.. Ayana er forresten veldig flink til å snakke da. Tar etter raskt. Hun sier bla Ha det, Bye, is, mamma, æsj, youghurt.. Gjentar oss ofte og selv om andre setninger ikke alltid er like forståelige så hører vi at hun etterligner oss. Veldig gøy! Så sånn går dagene her. Lettet over at jeg kan trene igjen og lykkelig over at sola har kommet til byen. Da mangler vi bare jobber og leilighet osv osv osv... Haha ;)

Elissa løper rundt i favorittkjolen for øyeblikket. Den fikk hun i b-day gave av Cathrine og Beate :)

17 Mai

17Mai helga kjørte jeg og jentene utover til Lysøysund på Fosen. Tilbrakte tiden der sammen med Tonje og fam og Aina med fam. Jentene storkoste seg til tross for været og spiste masse is og kaker etc:) Mye lek med søskenbarn ble det også og det er jo alltid stas :) Noen bilder:

Klar til å gå i tog

Alt for Norge ;)

Fagerenget skole

2 is i slengen for sikkerhets skyld :)

Bilder fra konfirmasjoner

12 og 13 Mai hadde mine tantebarn konfirmasjon. Her kommer noen bilder jeg stjal fra Aina. Greit å komme up to date med bloggingen:

Wrong

Realized that I just put up pics that I already have uploaded before by mistake. Here are a few more:

Love her face in this one..haha

Cousin Lukas

At the park today

Oss to igjen da bloggen!

Lite motivert som vanlig når det kommer til blogging merker jeg. Tvinger meg selv nå.. Min lille dagbok som jeg lager til trollene mine trenger en liten update igjen. Antonio kom til Trheim på fredag og dro i gårkveld. Har vært på 2 konfirmasjoner i helga, niese Anita og nevø Joakim. Finfine dager med masse god mat og kaker. Må høre med søstersen ( Aina) om jeg kan låne noen bilder fra henne og legge ut da jeg ikke tok noen selv :/ Det er bad as!! Barna var veldig happy da de fikk tid med papps'n sin igjen. 1 mnd siden de hadde sett han! I dag har vi møtt Linn og Lukas og lekt med de i parken på Lade i sola. I morgen går turen til Fosen for feiring av 17 mai osv... Alt bra med oss:) Ser bare fram til den dagen vi har jobber, leilighet og englene går i bhg osv. Family of 4 igjen.. Men nyter tiden med verdens fineste nå også da <3 En god blanding av latter, glede, tårer, trass og masse masse masse Kosikos og nussinuss!!

Update!!

Var på Fosen fra tor-søn. Koselig helg! Vært på Oksvoll i 2 netter og 1 natt på hytta til Tonje og Tor i Tånnårvika. Stakk innom farmor og bestemor også og det var koselig som vanlig! Noen bilder fra de siste dagene/ukene.

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits