Jadda....neida..sådetså...

... Fredag!! Nå er det fredag!! Fredag i mitt hjerte!! Må dra fra jobb tidlig idag også pga foreldresamtale i bhg. Elissa denne gang :) Åhhh, håper så inderlig det blir sol og varmt i helga. På tlf står det at det blir sol og regn i morgen, og regn på søndag :( Tyyyypisk:( Snufs. Hadde besøk av Runis og Linnis m kidsa en dag denne uken også. Koselig:) Har ikke sånn enormt store planer for helga, men digg blir det uansett. Hejhopp!!

Linnis og Leander <3

Innimellom finner jeg slike små troll i senga mi ;)

Smiiiiil

Helg!

Finfin helg med fint vær. Hvertfall i dag :) Nok en helg hvor vi for det meste har vært ute. E og A elsker å være ute, samme hvordan været er, men spesielt nå som det er vår/sommer er det ekstra stas. Hadde et lite besøk av Camilla i går. Er ikke ofte man ser den busy lady'n, så det var veldig koselig :) Nå ligger jeg som et slakt på sofa'n og ganske klar for å finne senga straks egentlig. Blir så trøtt av sol og frisk luft :) Ny uke, nye muligheter i morgen. Håper alle mine ca 4 lesere har hatt en super helg, whoever you are!! :D

After dressing herself and putting on her winter-jacket in the beaming sun she fell asleep. Baby-ratchet knocked out!! Lol!!

Torsdag

Jepp, det er faktisk torsdag allerede. Hjelper på med fri på en mandag. Tenkte bare å stikke innom med noen bilder fra mandagen. Lite som skjer ellers..jobb og rutineliv.... Favorittdelen av dagene mine er når jeg kommer hjem fra jobb og får høre om dagene i bhg:) De 2 snuppene mine er SÅ artige for tiden. De prater og forteller så mye samt at vi kødder hele tiden. Er sååå gøy, vi ler og ler alle sammen. Forteller tulle-eventyr om trollene som bor på taket etc, og ler oss skakk ihjel av hverandre:) LOVE it!!! Verdens beste <3 For ikke å snakke om alle de gangene i løpet av dagen hvor de kommer og tar rundt meg og gir meg en nuss og sier "æ ælske dæ mamma"... Smeeeeelt!! Finnes ikke noe bedre!!!!!!!

Åh sommer du sommer....

....jeg elsker deg så.. Har ikke ord nok til å beskrive hvor utrolig herlig det er med noen dager med sommer etter alt for mange vintermåneder. Trollene storkoser seg ute dagen lang og det samme gjør jeg. I dag har vi grillet med naboene, veldig koselig. Spesielt siden de har barn på samme alder som Elissa og Ayana :) Her er noen bilder fra dagen:

Verdens beste jenter!! Best friends for life!!

Sooooler meg:)

Chillaxin in the sun, my loves

Sååå digg med sommer!

Vært ute i hele dag også. Sol sol sol, så da blir det lek lek lek utendørs. Sååå deilig :) Her er noen bilder av de fineste fine fra dagen:

E og A synes det er kjempestas å leke med nabobarna :)

Smoothie-break :) Og sjekk tåneglene til jentene, va har hatt mani/pedi-session ute i sola i dag :)

17 mai!!

Hadde en finfin dag. Var hos et vennepar på champagenefrokost før vi tok turen til Husebyhallen. Barna trivdes og det er det absolutt viktigste. Etter turen i Husebyhallen dro vi hjem igjen og tilbrakte resten av dagen utendørs i sooola. Lek, trampoline og sykkel sammen med verdens beste jenter :) Hurra hurra hurra :)

Snaaaart langhelg!!

Juhuuuu, nå er det snart 4 dager friiiiii :) Kjenner jeg er megaklar for det egentlig. Det finværet som er meldt i morgen ( hvertfall på min iphone), BØr, Skal og MÅ komme altså!! Nå er jeg mentalt innstilt på det, og sånn må det bare bli. Var på bursdag til Kamilla og Joakim i går, tok selvfølgelig ingen bilder. Skal prøve å ta med kameraet i morgen hvertfall, slik at 17 mai blir foreviget. Var koselig med bursdag da, jeg hadde lagd oreo-kake også forresten. Det er "husmora" si det ;) Okay, nok bloggis nå. Kommer sterkere tilbake. Har egentlig ingen nye bilder å poste, men skal se om jeg finner noen andre.. Happy weekend!

Slik starter som regel helgemorgenene mine, kids hoppende i trynet :D

Kool kid

Solsolsolsolsolsolsolsol

Jaaaa, det er sooool og sjekk den værmeldinga for Trondheim da. Jippi!! Dette lover bRa!! Langhelg og det hele. Har vært mentalt forberedt på at dette skulle være en kort uke pga fri fredag, men føler den bare ble lang istedet.. Venter og venter, men helga kommer liksom ikke. Skulle vært obligatorisk fri i Norge når det er sol!! Menmen, 17 mai kommer, sola kommer, hipp hurraaaa! Kjøpte inn 17-mai klær til mine troll i går, nå mangler vi bare flagg. Vi skal ha amerikanske flagg i toget i år! ;)(køddaaaa, ikke bli sint) Nei, men seriøst. Gleder meg til 4 dager fri i sola i Trondheim nå snart, kidsa krangler ikke sånn heller når vi kan være ute hele dagen, og det i seg selv er lykke :) Hej hopp!

Happyface

Mandag igjen!

Vips var det mandag og ny uke. Håper den blir fiiiiin. Her er noen bilder fra den siste tiden :)

Var hos søss Aina og drakk litt vin i sola på fredag. Diggdiggdigg

 

Kom hjem til dette lille lykketrollet i senga

Stas med trampoline :)

Verdens aller beste!

Mitt elskede lille gull

...still monday..more pics

....enda flere bilder.. Må ta det i flere innlegg fordi blogg.no app klikker om jeg laster opp for mange bilder på 1 gang. Det er altså fortsatt mandag ;) Happy week peoples!!

Fun in the sun

My little rugrats, gotta love 'em :)

Happy lovebug :)

This is her smile-face these days :)

Kool kidz

Snack-break

Boller og kanelboller lages :)

Mandag!

Ny uke nye muligheter:) Tenkte bare å slenge inn noen bilder fra den siste uken, om ikke enda lengre tilbake. Dårlig blogg-mamma i det siste. Anyways, alt er bra. Dagdrømmer om tur til varmere strøk og kald hvitvin... Enn så lenge må jeg vel bare innse at rutinelivet ikke drar noen steder enda.. Jaja, alt er bra, barna er friske og jeg trives på jobb, kunne vært verre:)

Elissa hjelper lillesøster <3

Elissa tegnet mamma

På en utrolig dårlig Rosenborg-kamp med Aina forrige helg..

Dagstur til Oslo på torsdag, jobbstuff

Subway OF COURSE:D

Vin etter jobb rakk jeg da:)

Søte lille gull :)

Smiiiiiiiiiil!!!! :D

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits