Mandag og ny uke!

Heldigvis er det fri på torsdag da! :) Er som alltid dårlig til å blogge. Lurer på om jeg skal utfordre meg selv denne uka. Legge ut minst 1 innlegg med minimum 1 bilde hver dag. Ojojoj, håper jeg husker det nå da. Blir ikke sånn kjempemye tekst da, men bittelitt kanskje. ANyways, håper alt er bra med folk og fe! Arbeidsdagen min er heldigvis snart over... Hadde en rolig og fin helg som vanlig forresten...lite bilder dessverre. Legger med noen bilder som jeg tok forrige helg, da var vi på grillings til søss Aina. HEj hopp, happy monday!

Jesper :)

17 Mai

Nå er dagen straks over for min del. Vært en koselig dag med kake og kos på husebyhallen. Slapp unna regn de timene vi var ute også, så det var suksess. Jeg har egentlig aldri vært sånn 17 mai-bærte, men nå som jeg har barn kan jeg ikke sove bort dagen. Jeg er generelt allergisk mot kø og det er det som regel mye av på en sånn dag. Men, ungene hadde en fin dag og da er jeg superfornøyd. De beste feiringene av 17 mai hadde jeg nok i Oslo med champagnefrokost og chillaxing i cubaparken. Nå utgår dessverre det, selv om Oslo bare er ei leilighet og en jobb unna ;) Hvem vet hvasom skjer i framtiden.. Uansett, så lenge jeg er sammen med verdens fineste snupper er jeg fornøyd samme hvor feiringen finner sted:) Håper alle har hatt en flott dag. Hipp hipp hurra!

Jeg lagde Verdens beste for første gang. Nam nam nam!! :-)

Buhuuuuu!

DA er det søndag igjen. Huff hvor fort disse helgene går! Helga har vært fin da hvertfall, litt sosialisering, mye kos og trening..og spising! Haha.. Må balansere det ut litt ;) Var en tur i sentrum rett etter jobb på fredag. Drakk 2 glass vin sammen med fineste Camilla og Monica. Veldig koselig, sol og det hele! Må bli flinkere til sånt nå når det går mot lysere tider. Har dessverre tatt ekstremt lite bilder i det siste, må skjerpe meg som alltid. Stakk innom for å se hej på dej nå, må stikke, dusjtid for to små snupper!

Freeeeeedaaaaaag!!!

Hipp hipp hurra, det er fredag!!! Noen timer til med jobbing, så blir det helg igjen. Var deilig med en ekstra fridag i går da, selv om været var piss. Såå kaldt og snø osv. Hva skjedde med vår og grilling osv?? Come back to me! Stakk innom nå for å ønske dere en flott helg! Adios!

Mens det enda var vår...i forrige uke.... Og snuppene måtte prøve blomsterpikekjolene jeg bestilte for å ha på bryllupet til søss Tonje

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits