17 MAI

Endelig skal jeg legge inn bilder fra 17 mai som veldig mange er så glad i. Jeg er ikke typisk norsk på noen måter tror jeg, og har aldri vært noe 17 mai-person heller. Hadde noen fine feiringer i Oslo med champagnefrokost osv, men jeg HATER kø og folk som går tregt, og 17 mai er egentlig ikke stort annet i mine øyne. Kunne glatt sovet over hele dagen, MEN så får man barn og da er det bare å stå opp før hanen galer og sette på seg et smil ;) Det ER gøy å se at kidsa har det gøy da, så smilet kommer lettere nå enn før på denne dagen. Vi gikk i tog, spiste is og pølser, var på husebyhallen, kjøpte gassballonger, spiste kaker og alt som hører til på 17 mai. Ungene hadde en flott dag og det er det viktigste. Happy kids = happy mom. Avsluttet dagen med supergodt surøl og serier på datan når kidsa hadde sovnet. Her er bilder av verdens fineste snupper:

Pavlova, nam nam nam. Kidsa ville ikke ha for mye frukt/bær på. Nestegang blir det halve med masse og halve med mindre ;)

Fosentur!

Før jeg kommer med en post om 17 mai må jeg legge inn noen bilder fra vår Fosentur. Dro utover på torsdag og kom hjem i går. Hadde noen veldig fine dager hos morfar og bestemor. Tante Tonje og onkel Tor kom innom med sine 3 lam også. Begge mine snupper er jo ekstremt redd alle slags dyr generelt egentlig. Elissa ble litt modigere etter hvert, Ayana noen hakk reddere. Lammene var sååå søte da! I går var jeg på vinkveld hos Camilla, Rosenborgkamp ble streamet og jubelen sto i taket da Rosenborg vant 5-1. Koselig kveld med gode venninner. Kommer innom senere med bilder fra dagen i dag.

På vei hjem fra bhg her om dagen

Fikk genser fra farmor, veeldig fornøyd! :))

En av mine favorittpersoner, farmor <3

Finvær på fredagen, deeeelig!!

Traktor med morfar

Tante Tonje og lammene

Fint på Oksvoll :)

Søndag

Okay, må innom med noen bilder igjen da. Lenge siden sist nå. Jeg har vooondt i halsen, skikkelig forkjøla, men ellers er alt bra. Vi var på bursdag på Lekeland i går, fullt kaos og gøy. Denne uka har Elissa vært på bli kjent dag på skolen og det gikk veldig bra. Nå vil hun bare begynne på skolen og bli ferdig på barnehagen, bra det kun er noen mnd igjen. Tror det er ei stk lillesøster som begynner å bli klar for skolen selv, sykt at det er 2 år igjen enda for henne. Hun er ca skoleklar snart, veldig flink for sin alder (fikk det bekreftet på 4-års kontroll her om dagen forresten..haha..ikke bare noe jeg har kommet på selv, hun er over gjennomsnittet på absolutt alt egentlig og det er jo gøy å høre. Hjelper nok å ha ei flink storesøster å se opp til og konkurrere mot også). Jeg har vært på mitt første foreldremøte på skolen. Hjelpes, da er man vel voksen eller?! Sykt at jeg er mamma til ei tuppe som skal begynne på skolen, jeg husker jo min første skoledag som om at det var i går!! Jaja, blir gøy og spennende, nytt kapittel i livet. Okay, noen bilder

Jeg har en neglelakk fetish..lol..kommer AldRI til å se meg uten neglelakk..følg meg på snap silott dersom du vil ha daglige oppdateringer på farge..lool..

Ut på tur

Baby mobsters ;)

Fint å være Rosenborg fan i disse dager :) Vi ser alle kamper på TV eller streamer på nettet. Når det blir litt varmere i været blir det tur til Lerkendal :)

Kosemose

Klar for bli kjent dag på skolen

Søøøøøøta mi!!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits