Finally!

The kids are finally sleeping and I can enjoy a few hours of peacefulness before it's up early in the morning and off to the gym! 1 month until daycare starts and we can't wait!! The kids and mommy are super excited to get more variation and balance in our lives:)) The kids love the gym daycare where they are when I work out and almost don't wanna leave. Will be good for them to start daycare for real soon. Hopefully I'll have a job by then too...

We had 2 hours of sun today before it got cloudy and rainy again.. Ice cream breaks are a must!

I am enjoying a glass of wine after a long day of mommy-work... :)

Cuties!!!

My loves :) Nothing exciting happening over here... Working out, playground, jobhunting, apt hunting... That's pretty much it these days. mAn, it's so much easier to find jobs/apts in Oslo... Gettin' so tired of living out of a suitcase. Tryin to keep my spirit up and tell myself that it will all work out eventually, it always does:) Don't have Faith tatted on me for nuthin ;) Just hope ( which I also got tatted on me) it happens soon!! Now, enjoy my true ( tatt) love ( tatt ) in life:

Sun and fun this weekend

We finally had a couple of days with somewhat of a summer this weekend...short but sweet:

Photoshoot with Ayana

My baby is growing up soo fast!! Had a little photosession with her today. Elissa wanted to draw instead :) Maaaan I love my girls!! Have had lots of QT together, just the 3 of us the last few days. Enjoying (almost) every minute of it ;) lol

Siste par dager

Her kommer noen bilder jeg har tatt de siste par dagene. Vi bor hos søss Aina noen dager nå, hun og the fam er på Kreta, så da fant vi ut at det kunne være greit med litt miljøforandring, både for oss og Tonje m fam! I går var jeg og kidsa på lekeland igjen. Elsker å se smilene på tuppene når vi kommer dit :) Var på bursdag til Runebror også, kaker og godis noe vi alle 3 setter pris på ;) Glemte dessverre å ta bilder der da. I dag har vi spilt litt fotball på banen, jeg og gullene. Gleder meg til de blir litt større og skjønner mer av det da! Men det er kun ett fotballag i verden for Elissa. Hver gang hun ser en fotball eller kamp etc på TV roper hun "Rosenborg!" "Rosenborg!" :D 1 down 1 to go ;)

The cutest thing I've ever seen :) Knocked out!!

Proud daddy

Slenger inn et bilde av den stolte far i dag :) Var å hilste på go'klumpen Leander. Babyer er til å spise opp. Vil bare nusse og klemme og nusse enda mere! Er det bad å begynne å glede seg til å bli bestemor allerede??! LOL ;) Ayana var veeldig fasinert da, spesielt da hun skjønte at det var et levende menneske og ikke dukke. "baby" "baby" sa hun og pekte og klappet søtingen :)

14.06.12 (skrevet i gårkveld, fikk ikke postet det)

Velkommen til verden lille Leander! :) I dag kom mitt tantebarn nr 7 til verden. Har ikke rukket å hilst på han enda, men skal treffe lille nurket i morgen :) Gratulerer så masse som 2barnsforeldre kjære Rune og Linn!! Ellers i dag så har vi bl.a vært på skolefest på skolen til søskenbarn/tantebarn Daniel. Uteforestilling med sang og dans. Elissa og Ayana syntes det var aller mest gøy å gå rundt og se på folk samt disse på lekeplassen. Har jo litt annen musikksmak de enn det som spiltes der ;) Koselig da. Gleder meg til det er mine gull som skal ha framvisninger etc. Mye gøy i vente :) <3

Lykken er....

....verdens fineste troll :) For meg er det det hvertfall. Det var så utrooolig gøy å komme tilbake og kosemose opp jentene!!!!! Kunne ikke fått bedre snupper. Nå ligger de ved siden av meg og sover så søtt. I morgen tidlig skal vi opp og på 3T igjen :)) Gleder meg! Hatt noen dagers pause nå, men rekker heldigvis 4 dager i denne uka uansett. Liker helst at det blir 5, men det får bli neste uke igjen. Blir nok ikke like mye når jobb og bhg osv starter, men 3 pr uke må da gå fint det også. Trening for meg er terapi, rett og slett. Hadde nok tatt livet av noen om jeg ikke hadde fått utløp for min frustrasjon og stress ved å slite meg ut enkelte dager..lol. Antonio dro til Oslo igjen i gårkveld :( Gleder meg bare til den dagen vi har alt i boks igjen!! Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, right?! Ferdig med EU kontroll styret i dag da, fikk fikset de få manglene på bilen. En ting ut av verden hvertfall....a million to go... Haha.. Prøver å sette inn støtet ang jobb og søknader også, men er ikke allverden å søke på. Håper at det ordner seg, gjennom vikarbyrå om ikke annet. God natt fra meg!

Juhuu!

I dag har Cammiz og jeg spist en liten lunch på Tøyen. Stakk innom Erle en tur også slik at bikkjene kunne hilse på hverandre. Dagen i går var slum-dag, sofa, film og spising. Nå sitter jeg på flytoget på vei til flyplassen. Trondheim here I come :) Har kost meg masse i helga, men nå gleder jeg meg helt sykt til å kose opp nuskene mine!!!!! Savnet de like crazy!! Vært så rart å ikke hatt de med meg i helgen, blir godt å komme hjem til de nå :)

Jentekveld!

Jentekveld hos Camilla i kveld. Med vin blir vi fin! ;)

Oslove <3

Nå ligger jeg og sløver i senga til Antonio. Var ute en tur i sted, måtte ha meg en subway sandwich ( finally! ) og noe å drikke. Spiste mat i en park rett ved siden av leiligheten. Så begynte det plutselig å regne så jeg stakk inn igjen. Antonio dro med fly til Trheim kl 08.00 i dag. DA var han trøtt da ;) Vi var jo ute til ca 3 inatt. Var surprise birthday party til en kompis av A som han har hjulpet til å fikse. Deretter stakk jeg, A og en kompis av A på et annet utested med veeeeeldig bra musikk, før vi vendte snuten hjemover. Veldig fornøyd med kvelden i går. Nå skal jeg prøve å sove noen timer før jeg stikker til kule Cammiz ;) Antonio har kommet fram til Fosen hørte jeg, så da får han litt QT med jentene. De har tilbrakt gårsdagen og natten hos morfar og bestemor på Oksvoll. Jeg kan nesten ikke tenke på de for da savner jeg de sånn!!! Awwww, lille go'ingene mine som jeg er så ubeskrivelig glad i <3 Gleder meg til å se de igjen! :)

Lekeland

Jeg og jentene var forresten på Lekeland en tur i går. Alltid like gøy det :) Kjempeartige rutsjebaner altså, Deeen farta vettu. Jeg elsker jo sånne ting! Her er noen bilder.. Jeg venter fortsatt på flyet som er 10 min forsinket, bare det ikke blir mer. Jeg har det litt travelt!!

Oslo bound!

DA er jeg ut på tur! Pga streiken var jeg ute i goood tid idag. Flyet går ikke før 16.15, men sikkerhetssjekken er unnagjort, så her sitter jeg da.. Venter på flyet... Det er så utrolig rart å ikke ha girlsa mine med meg. Er jo så vant til at de er med overalt! Blir bra for meg og de å få et avbrekk i helgen, men kommer nok til å savne de masse. De er jo best i hele verden!!! Men, nå gleder jeg meg bare til å treffe Antonio etterpå :) Deretter blir det rett hjem til der han bor med bagasjen samt stæsje meg opp litt før vi må haste videre til bursdagsfest med hans venner. :) Kommer plutselig tilbake!

Søtiser!

Se så søte søstrene er <3 Aaah, synes det er så søtt når de leker med hverandre, holder hender eller Elissa deler og passer på at Ayana får akkurat det samme som hun selv. Får Elissa is f.eks så er det nesten like viktig at Ayana får det som hun selv. Smelt. I dag har Elissa tisset på potta for første gang helt uoppfordret. Da var det rett på butikken for å kjøpe truse til storpia mi :) Jeg har vært litt sløv med pottetrening egentlig, stakkars lita, hentet endelig fram potta igjen fra garasjen hvor den har stått siden vi kom fra USA først i dag, så det er tydelig at hun har ventet på den! Jaja, nattinatt for meg nå. Sov godt! Streiken er over, håper bare vekterstreiken avblåses innen fredag også!

Full av snørr og kjekse etc.

Truuuuuuse :)

Nedtelling!!!

OMG!!! Jeg GLEDER meg sånn til jeg skal til Oslo på fredag!! UTEN barn ei hel helg!!!! Fra fre-man:)) Skal møte Antonio på fredag og tilbringe kvelden med han++. På lørdag stikker jeg til godeste Camilla på Tøyen for å ligge over til henne fram til mandag. Da blir det jentekveld med vin på lørdag. Aaaaah, skal bli sååå DIGG!!! Antonio stikker til Trheim på lørdag for å tilbringe tid med trollene, så møtes vi i Trheim på mandag, han blir til tirsdag. Dette er så fortjent så fortjent altså, om jeg skal si det selv!! I over 2 og et halvt år har jeg tilbringt HVER eneste dag med jentene. Har jo vært borte noen timer innimellom, ikke ofte det heller,men aldri vært borte ei hel helg eller gått en hel dag uten at jeg har sett de!! Med tanke på at de aldri har gått i barnehage så betyr det at vi har hatt veeeldig mye tid sammen. Vi har kost oss MASSE og jeg kan ikke engang beskrive hvor glad jeg er i trollene, de betyr jo absolutt ALT, men nå trenger jeg en pause!!! Bra for både meg og barna tror jeg :) Trenger å bare være "Silje" noen dager. Fredag kan ikke komme fort nok akkurat nå! <3

SMIIIIIL!!!!

Åpen gård!

I dag har vi vært på bl.a åpen bondegård. Det var stor stas for jentene. Heldig med været var vi også, i den forstand at det regnet hvertfall ikke! Her er bilder

Vinter!

De siste 2 dagene har det faktisk snødd i Trondheim. Startet i gårkveld og fortsatte i dag. Ikke døgnet rundt heldigvis, men det får da være måte på, snø i juni liksom?? Der går grensa!! I går stakk jentene og jeg på Leo's lekeland etter trening. Gøy gøy gøy. Vi hadde også avtalt å møte Silje med kidsa hennes også + en venninne av henne. Barna storkoste seg som alltid på slike plasser, så det blir ikke lenge før vi tar turen på nytt! I dag har vi ikke gjort sånn allverden. Leverte bila på EU kontroll. Noen småting som må fikses neste uke, men det var heldigvis ikke mye :)) Stakk på Mickey D's, kjøpte mat til barna ( helg tross alt). Jeg lagde meg taco etter at de hadde lagt seg isteden. Digg å spise i fred og ro :) Var på City'n en tur også, huff, at jeg aldri lærer. Ikke et sted å ta med kidsa mine! Mas mas mas og sur mams!! Nå ligger jeg mellom trollene nok en gang. Nattinatt fra oss :)

Leo's lekeland

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits