Au au au!

De siste dagene har gått med til tannpine, i år som i fjor. Natt til onsdag fikk jeg ikke til å sove i det hele tatt, så det ble sykedag fra jobb og tlf til tannlegen så snart den åpnet. Sendte kidsa i bhg og fikk heldigvis time den samme dagen til å trekke ut svineriet. Det viste seg å være en visdomstann med et digert hull i. Greit å bli kvitt den, selv om det er utrolig kjipt å bruke penger på.. Ville mye heller dratt til frisøren (eller betalt regninger..:/) MEN, tanna er ute, og det blir heldigvis bedre for hver dag med hjelp av piller :) Nå er det snaart helg, og det blir digg som alltid. Må hente de søte små troll på bhg etter jobb, og deretter blir det butikk. De skulle være med på det fikk jeg beskjed om i dag tidlig. Helg=godteri, det har de allerede skjønt..2 og 3 år..haha.. Så da blir det nok masse kos på oss ihelga :) Koselig det da! Ønsker de som leser dette ei flott helg!

Venter på å få trekt den j*vla tanna..

Ayana og Vu. Det hang opp noen bilder i bhg som jeg tok bilder av m iphone. Her er de visst på tur til marinen :)

Lille sjarmtroll :)

Litt trøtt litt stressa

Var "en smule" trøtt og stressa da vi skulle til jobb og bhg i dag.. Halvveis til bhg så jeg ned på føttene og da var det noe som ikke stemte helt.. Flaks at vi ikke bor så langt unna barnehagen :))

Hyttetur del 2

Noen flere bilder fra helga da jeg ikke fikk med alle jeg skulle på forrige innlegg..

Tante Tonje og Ayana i rødt og rosa. Kevin med onkel Tor bak seg :)

Aaaaalt for mye tåke :/

Hyttetur

Her kommer noen bilder fra hytteturen i helga. Var ikke sånn knallheldig med været, men var ok vær da vi sto opp på fredag. Da ble det vannsklie på jentene og Kevin. Gøy gøy gøy! Jeg syntes ikke det var sånn supervarmt, så følte ikke noe behov for å avkjøle meg, men jeg elsker egentlig slike greier. Var en tur på Nato-basen på Ørlandet på lørdag. Skulle se på flyshow etc. Det var tåke og regn, så vi så kun flyene når de tok av.. Kjipt det da, men ble hvertfall en liten utflukt på oss. Traff pappa (morfar) så vidt også, da vi stakk innom båten hans i Råkvåg på fredag. Alt i alt en fin tur tross været. Så ut til at Elissa og Ayana storkoste seg:)

 

 

 

 

Weekend I welcome you!

Da er det straks helg. Hurraaa! Blir digg med langhelg og fri i morgen. E og A er kjempeklar for hyttetur. Håper på soool da!! Elissa synes det er sånn stas å ta ferga, er ikke mye som skal til for å glede små snupper :) De skal på tur med barnehagen til Øysand i dag. Grille pølser osv. Blir nok gøy det også. Får se om det blir blogging iløpet av helga, skal prøve å få tatt noen bilder hvertfall. Happy happy days ppls!! Back to work it is...

"æ e kul" "æ e kul"

Same office, different day..

Onsdag!

Onsdag og snart helg. Har tatt meg fri på fredag siden bhg er stengt. Så i morgen etter jobb drar vi på hyttetur til Fosen sammen med Tonje m fam. Blir digg det. Alt går sånn vanlig her egentlig.. Hadde en finfin helg med masse masse kos.

Fotograf: Elissa

Fotograf: Elissa

Så snart de ser sola ute SKAL de ha på sommerklær.. Cali-babies at heart tror jeg..

Ut på tur

Elissa har blitt så glad i å "lese" bøker høyt. Og blir sint om Ayana ikke følger med.. Hahaha.. Lik mamma'n sin, husker jeg tvang lillebror Rune til å leke "skole" da vi var små. Jeg var lærer, og ble fly forbannet om Rune ikke ville leke. Hva er lærer uten elev lixom??! : D

Fredag! Helg! Lykke!

Juhuuubbeliduuu!! Straks helg. SMIL. Det blir godt! Så da blir det å hente trollene og stikke å kjøpe en liten støvsuger etterpå. Åhh, blir sååå digg å ha en egen! Vet ikke hva som skjedde med den vi hadde før, men borte er den. Har lånt støvsuger sånn typ 1 gang i uka nå, blir såå digg å kunne støvsuge HveR eneste dag. Instant satisfaction det ;) Ser at alt av støv og rask bare forsvinner..#lykke!! Oki, kanskje litt Vel ivrig på akkurat det der, over til noe annet. Var på bursdag til Leander i går. Koselig!! Han feiret 1-års dag. Tok selvfølgelig ingen bilder. Typisk meg, er nok ikke en blogger at heart tror jeg.. Men tok bilder av lille snuppene på vei dit da, derfor jeg stakk innom nå, for å laste opp noen av de. Ønsker dere ei flott helg!! Støvsug med måte!! Hej hopp!!

Gotta buy 2 of everything!! They always wanna wear the same! Little cuties!!

Elissa was walking and waving and blowing kisses to the people driving by. Real diva-style. Too freakin cute!! Princess Elissa I salute you..haha.. I have it on video, too bad I can't upload it from my phone :(

Torsdag!

I hodet mitt var det torsdag i går, så da er det fredag i dag... Men, funker visst ikke sånn...er visst torsdag i dag også.. Tenkte å legge inn noen bilder av mine 2 troll fra i går. Spaghetti til middag, det var stas. En liten spasertur bort til tante etter middagen, før det ble lesing av bøker og natta. Rekker ikke mye etter bhg egentlig. Kommer hjem ca 16.30 og da er det ikke mange timene før kveldsstellet.. Blir godt med helg og masse kos snart. I morgen skal vi ut i den store verden etter barnehagen. På Tiller. For å kjøpe støvsuger. Elissa vet at city syd befinner seg i samme område som butikken vi skal kjøpe støvsuger på, så hun har allerede lagt inn ønske om slush der. "ikke på city syd å kjøp slush"??? #dådyrøya. "Joda, det kan vi få til". Stoooort smil tilbake!! Åh, de er så herlige <3

Sol i hjertet...

Skulle så gjerne hatt sol i trynet isteden! Såååå bortkastet å være på jobb når det endelig er litt sol i Trønderland. Jaja, bra snuppene får være ute og nyte sommeren som sikkert er på snarvisitt da. Har litt dårlig samvittighet for at jeg stresset litt da jeg leverte de i bhg idag. Var bittelitt sent ute og rev av de klærne , ga de kos og sa "mamma e så gla i dæ" før jeg fløy ut gjennom døra. Liker ikke når det blir sånn stress, får så dårlig samvittighet da. Nå skulle jeg ønske jeg bare kunne sendt de en sms og sagt "sorry for at mamma stressa sånn etc". Får vel kjøpe en is etter barnehagen og si unnskyld isteden da. Samvittighet as, rar ting det der. Ellers er alt bare bra. Elissa gleder seg til hyttetur på Fosen neste helg. Da blir det langhelg pga at bhg har stengt på fre. Hyttetur med Tonje m fam. Blir stas! Håper på sol både da og nå ihelgen, det hadde vært såååå digg!! God onsdag! Må bli flinkere til å ta bilder!!! Note to self lixom..

Utenfor vinduet mitt akkurat nå .... (med gjenskinn fra tlf)

Trynet mitt akkurat nå.... (ser ut som jeg kommer rett fra jersey shore..gulorange og fin..finfint filter på camera+ bare, ser ut som jeg har fått litt "farge" da vøtt)

Tirsdag..

.....det snegler seg mot helg ;) Har ikke sånn kjempeplaner for helgen som kommer egentlig, men deilig blir det uansett. Men først er det 3,5 dag på jobb som må gjennomføres. Vi venter egentlig bare på at sommeren kommer tilbake til Trheim. Fikk pakke fra posten med en del sommerklær og sandaler jeg hadde bestilt til kidsa. I love nettshopping! Såå digg å shoppe uten slitsomme trege kjærringer rundt meg!! Sandalene skulle på igår selvfølgelig, helst kjolene etc også, men fikk overbevist dem om at det var litt for kaldt til det. Så nå venter de bare på sola så sommerklærne kan inntas igjen....

På vei for å besøke tante Tonje etter middag i går, sandalene skulle på!! Såå søte der de gikk og holdt hender da <3

2 luringer ;)

Hyttetur

Jeg hadde barnefri helg og ble med Tonje m fam på hytta etter jobb på fredag. Regnet masse, men hadde det koselig da. Meget forkjøla for tiden også, men med litt paracet og vin er det utrolig hvor mye bedre man blir. Jeg var en tur på besøk til min kjære farmor også. Alltid kjempekoselig å prate med farmor :) Var godt å kose med snuppene mine igår da jeg kom hjem selvfølgelig:) Borte bra, hjemme best! Nå er en ny uke igang... Håper den blir flott!

Det snapchattes en del iløpet av ei helg ;)

Weekend it is!!

Snart hvertfall. Ååååhhh, er så forkjøla for tiden!! Crap!! Mine 2 troll som har smitta meg.. Tenkte bare å stikke innom
med noen random'e bilder og ønske dere en god helg!!

Dancing queens

Playground fun

Sun and fun

Paps'n og Ayana

Kool kid

Flink flinkere flinkest!

Må prøve å bli litt flinkere til å blogge igjen! Er på jobb nå, så stakk bare innom for å si hej hopp. Dagene forsvinner liksom bare.. Har jo ikke så mye ferie i år heller siden jeg ikke jobbet i fjor. Blir en dag innimellom og en uke til syden med Camilla:)) Vi har ikke bestilt enda, men blir nok en tur i august. Åååååhhh, så digg det skal bli!!! Ønsker dere alle en fin tirsdag!

My view right now..

Ny uke

På nytt er det sannelig mandag. Hatt nok en fin helg selv om været ikke var like fint hele helga. Kost oss hjemme med lek, godis og kos:) Ganske rolig helg med et par cider hos nabo, svoger Tor innimellom:) Klar for ny uke og ny nedtelling til helg..haha..blir alltid sånn når man jobber, teller ned til helg..selv om jeg trives veldig godt i jobben så blir det automatisk at nedtellingen begynner så snart øynene åpner seg mandag morgen ;) Håper alle får en flott uke :)

Lille banditt ;)

Tullinger <3 Vi elsker å sitte på sofa'n med pledd, spise godis og se på TV sammen.. Selv om de ikke er så glad i å se TV til vanlig egentlig. Men med pledd og godis er det stas :)

Kids and the city

Tok noen herlige bilder av Elissa og Ayana på vei hjem fra barnehagen på fredag:) Og de må seff opp på bloggen:

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits