Living the good life..

Snuppene mine gjør det hvertfall! De storkoser seg på ferie og vil visst flytte til Amerika (men da måtte mamma komme også..puuh, godt de husker meg..lol). I don't blame them, skulle gjerne bodd der selv. Lite spennende i mitt liv da, dagene går fortsatt med til jobb, trening og serier på data'n..lol.. 1 uke til med jobbing nå, så har jeg 2 uker ferie. Hipp hipp hurra. Da skal jeg gjøre spennende ting som å vaske hus og hjem, rydde på rommet til snuppene, gå gjennom klesskapet deres osv..ting som jeg hadde store planer om å gjøre så snart de dro, men har utsatt og "sparer" til jeg har noen fridager før de kommer hjem. Så snart de kommer hjem sier det seg selv at jeg skal spenne de fast i sofa'n og kose de opp resten av ferien. Det gledes!!!!!

What's on my mind right now?

The weekend

DA er mandagen snart over. Ligger på sofa'n ferdigtrent og ren. Digg! Var på bursdag til Linda på lørdag. Det var L-fest, alle måtte kle seg ut som noe som begynte på L. Kreative som Monica, Camilla og jeg var ble det Liverpool-supporter. Det var en kjempefin fest, jeg drakk vin hele kvelden og følte jeg berget bra. Søndag derimot, ikke like fin. Omg, jeg haaaaaaater å være bakrus. Jeg er jo aldri det lenger og takk Gud for det. Makan til ubrukelig dag! Skjønner ingenting, har jo drukket mye mer før uten å bli bakrus.. Jeg var såå fornøyd da jeg våknet idag, ikke bakrus og i fin form. Hipp hurraaaa! Det blir lenge til jeg drikker mer enn et par glass vin igjen!! Men men, life goes on..lesson learned...once again..lol..

Line og Camilla

Kom meg til slutt på butikken kl halv seks på søndag!!

Update

Må slenge inn noen bilder fra The US of A.. Koser seg fortsatt snuppene, jeg er på jobb. Gleder meg til kl blir 15.50. Da blir det trening og serier! Hipp hipp hurra!!

Eeeeeendelig Freedag!!

Oh my goodness, nå blir det fantastisk med helg snart! De siste timene på jobb kan liksom ikke gå raskt nok akkurat nå. Jeg stikker egentlig innom bare for å legge ut noen bilder av mine snupper. God helg!!

Hahaha :)

Blid igjen :-)

With grandpa

Grandpa and the trolls

Tirsdag!

Dagens høydepunkt blir en ny episode av 24 i kveld. Skal jobbe overtid i dag, så jeg ser sånn fram til å hoppe i sofa'n og se en serie eller to før jeg sovner etter endt arbeidsdag. Sånn går dagan.. Noen bilder av hjertene mine:

Bryllup forresten...

Søss Tonje giftet seg forrige helg. Veldig fint bryllup på Fosen. Camilla var med som min date. Snuppene var hjemme med paps'n. Blir kjedelig for 3-4 åringer å sitte i ro så lenge, så jeg er veeldig glad for deres og min skyld at de ikke ble med.

Brosjan og jeg matchet

The groom

På tide med et nytt innlegg..

Her kommer noen bilder fra den siste tiden. Mitt liv er ikke sånn kjempespennende, rolig helg, litt vin og litt trening. Mine favorittjenter har det noen hakk mer spennende enn meg for tiden heldigvis, så her kommer noen bilder av dem:

San Diego

....og dette var min lørdagskveld....

Onsdag!

2 dager til helg :) Jeg ser fram til å sove leeeeeenge på lørdag!! Nedtelling deluxe. Ellers lite nytt. Tenkte bare å stikke innom med bilder fra Oslo. Verdens fineste koser seg masse :)

Today

Her kommer noen bilder jeg har fått tilsendt i dag av de i Oslo. Stortrives snuppene og godt er det. Kjenner jeg savner Oslo EndA mer når jeg ser de bildene. Det er jo ekstremt fantastisk med sommer i Oslo. Oh how I miss you. Anyways, ligger på sofa'n og ser serier. Vært på jobb og trening i dag... Slik blir vel dagene mine framover... Hej hopp!

Oslo!

Dessverre er det ikke jeg som er i Oslo, men mine kjære snupper er der sammen med paps Antonio. De blir et par dager i Oslo før de reiser videre til USA. Hadde en tårevåt avskjed med snuppene mine tidlig idag (mine tårer, jentene gledet seg skikkelig). De blir borte 1 mnd, så det blir heeeeelt syyykt! Jeg skal være ærlig og si at den første uka alene blir digg. Er ikke ofte jeg har så lang tid alene, men etter det tror jeg savnet kommer sterkt. Jeg prøver å ikke være egoistisk i en situasjon som denne. Jeg må jo jobbe, men vil jo at snuppene mine skal få en ferie alikevell. Jeg vet at de kommer til å storkose seg, de er veldig eventyrlystne begge to, så dette blir gøy for dem. De har jo tross alt familie i usa som de nesten aldri ser, så det blir bra for dem å bli kjent med den siden av slekta også. Dessuten blir det nok enklere for familien i usa å bli kjent med snuppene om jeg ikke er der. Kan fort bli litt mye mamma da. Jeg kommer nok til å grine flere ganger i løpet av den mnd de blir borte, men det viktigste er at jentene har det bra. Så lenge de har det bra og koser seg så skal nok jeg alltids klare meg også. Det blir mye overtid, trening og soving på meg den neste mnd hvertfall:) Antonio har lovt å sende meg mange bilder slik at jeg kan blogge litt selv om de ikke er her. Nå kommer noen bilder jeg har fått tilsendt idag. Verdens fineste jenter som jeg elsker mer enn alt!!!

På toget til Oslo

Ser ut som at de storkoser seg allerede og trives bra i byen de begge ble født i. Oslo <3

Fredaaaaaaaag!!!

Hipp hipp hurra!! Langhelg er det også! Noen timer igjen på jobb bare..I can do it!! Forrige helg var jeg og brosjan på bbq til Steinar forresten. Møtte flere gamle kjente, det var koselig det. Hadde ok vær også, så var fint med en luftetur. Noen bilder. God helg, snakkes snart kanskje?

Fant IKKE buss nr 2 på vei hjem...Rune ringte taxi!

Lost på Byåsen

Kristi himmelfart

Må slenge inn noen bilder fra torsdag, fridag og sooool. Da kjørte vi en tur til Korsvika. Møtte Camilla og Line med sine 2 jenter. Elissa og Ayana var supertøffe og badet i sjøen.Jeg sa klart ifra om at "mamma skal ikke bade" før vi kom fram, så det ble ikke noe masing om det ;) En kjempefin dag!

Camilla

 

Selfie-queen ;) lol..

Failed

Den der utfordringen min med innlegg hver dag gikk til h**ve**e. Prøver igjen! Kan ikke bare gi opp selv om det ikke gikk i første omgang! Så nå titter jeg innom bare for å si hei og legge inn noen bilder..må bli litt ajour....

Elissa vant i barnehagen :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits