Fredag!!

Hipp hurra nok en gang for fredag! Deilig med helg som alltid. Forrige helg var det bursdagbonanza! 4 bursdager totalt i forrige uke, 1 på onsdag og 3 den helga. Gøy for kidsa da! Hadde en liten grillings hjemme hos Camilla på lørdagen. Det var sooool, vin og kjempegod mat. Sååå koselig med venninnekveld. Nå er det 1 uke til ferien starter. Oh the joy! Kjenner jeg trenger ferie nå. La sommeren komme til Trønderland!! I morgen skal vi på Lerkendal å se Rosenborg knuse Molde. Første tur på Lerkendal for snuppene. Gleder oss :) Ha ei flott helg da!!

På bursdagen til Tupac vant Golden State Warriors NBA-finals, sto opp kl 03.00 å så hele kampen. Såååå gøy!!

Line :)

Camilla :)

Ingvil og meg

Sommerdag faktisk!!

Slummer i hagen;)

Denne fikk Elissa fra bhg. Hun er jo straks skolejente! Klarer ikke å lese diktet uten å begynne å gråte!

Typisk neglelakk/jeg kjeder meg snap fra meg;)

Tine Fotballskole

Denne helga har det vært Tine fotballskole. Elissa ville selvfølgelig være med på det (Ayana er for lita). Det har vært en kald begivenhet for oss tilskuere. Hadde heldigvis oppholds på lørdag men sååå kaldt! Jeg måtte hente vinterparkas'n min etter 1 time ute i går. Men jeg var kald inn til beina i mange timer etter jeg kom hjem. Bortsett fra mye frysing var det et kjempeflott opplegg for kidsa. De fikk lunch og frukt begge dagene og avsluttet dagen i dag med å få diplom, sekk og fotball. Alt dette og 4 timer med fotball i 2 dager for 200 kr er ganske enkelt supert! Elissa vil fortsatt begynne på fotball til høsten, så dette ga mersmak. Fotball og cheerleading har hun kommet fram til nå. Helga har gått i rasende fart. Må legge meg tidlig igjen ikveld. NBA-finals, kamp nr 5 spilles inatt. Må stå opp slik at jeg får med meg the last quarter i alle fall. Det har jeg gjort på alle kampene nå, sååå spennende. Her er det Golden State Warriors som gjelder selvfølgelig! Bay love all the way!! Nå må jeg lakke neglene blå til ære for Golden State OG det blir nok en lang blåmandag imorgen siden jeg skal opp før 4!!! Jaja, er man sportsidiot så er man sportsidiot. Fin måte å starte dagen på da :)

Hola

Må legge inn noen bilder slik at jeg blir ajour igjen. Huff, tiden bare går ifra meg.. Snart snur sola og vi har fortsatt ikke hatt en eneste dag nærme 20 grader i Trheim. Jeg må finne frem votter snart! Såååå trist. Barna maser om sol og sommer og bading, de har mast om det i 1 år snart. Håååper det blir bedre i juli! Huff, mye klaging på været på meg i det siste men jeg er VÆRSYK!!! Anywaaays, her er bildene jeg kom for å legge inn :)

Søteste i verden :)

Vi møtte onkel Rune, Leander og Lukas for å se Lukas spille noen fotballkamper en dag, plaskregn og minus 100 grader

Lukas i mål den ene kampen.

Elissa eeelsker fotball! Hurraa!!

Var på en annen fotballbane i nabolaget her om dagen

Elissa feirer mååål :) "Sånn bruke Rosenborg å gjør" sa hun :)

1 JUNI

Hipp hurra for sommer!! På papiret i alle fall.... Regner, blåser, surt... Jeg vet vi er heldig fordi vi bor i flotte Norge bla bla bla...men været betyr faktisk MYE!! Hvis jeg ikke får kjenne sola varme før vi går inn i ny mørketid såååååå klikkkkkkerrr det for meg!! Det finnes faktisk fine bra land å bo i bortsett fra Norge også, MED godt vær! Og dit flytter jeg så snart jeg vinner i Nabolaget og får betalt ned all min gjeld :) Men helt seriøst, hvis det blir knallvær uke 28,29 og 30 når jeg har ferie så tilgir jeg deg Norge, for denne forferdelige "våren" vi har hatt. Venter i spenning :) Ellers da? Alt bra? :) Jeg har nettopp byttet farge på neglelakken fra monday blues til litt mer pink/berryish, sånn går no dagan.. Kidsa har det bra og jeg likeså. Her om dagen sa jeg til kidsa "enn at mamma va så heldig å få verdens beste unga da!" Svaret fra begge var "ja mamma, du va vÆldi heldig!" :) Søtest i verden, jeg er seriøst såååå heldig og evig takknemlig. Herre ble verdens mest rotete innlegg, følte jeg bare måtte skrible ned noe da vi har entret ny måned. Hej hopp! Ps:jeg er helt edru..haha..seriøst!

Vårfest i bhg her om dagen :)

Kakeeeee!!

Jeg vant i vinlotteriet på jobb!

Prinsesse Ayana

Var på besøk til Marie og Adina en dag, veldig koselig som alltid!

Hopper paradis i blinde

Viser gamle kunster ;)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits