Sjokkismuffins x 2

Var å gikk tur i dag, oppholds da vi dro ut hjemmefra, men begynte selvfølgelig å plaske ned til de grader da vi kom et stykke fra leiligheta. Heldigvis liker jeg regn innimellom, og synes det er helt greit å bli litt våt om jeg ikke har noe spes jeg må gjøre rett etterpå. Liker IKKE å sitte på jobb f.eks med våte klær. Etter vår spasertur fikk jeg sååå lyst til å bake. Har gledet meg masse til Elissa ble stor nok slik at hun kan "hjelpe" meg. Hun er fortsatt i minste laget, men fant ut at om jeg og min sjokkismuffins laget sjokkismuffins, så kunne hun muligens ha glede av røra :) Så dette ble Elissa's intro til sjokolade. Ga henne litt røre, hun spiste ikke så mye, var visst mer gøy å leke med den og smøre den overalt. Jeg har dessverre spist alt for mange muffins, er kvalm nå. Har lyst på potetgull, noe salt etter alt det søte ;) Får se hva kvelden bringer!No rain, ready to be outside!10 mintues later, the rain got us........but we don't care!! Still smiling :)Mommy too :)Wet and grey, norwegian summer :/My chocolate muffin's introduction to chocolate batter.TOO CUTE!!!

Hahahaha..they taste better than they look okey??!! Practice makes perfect right? :)
I'm not a big fan of topping, too sweet for me, that's why I only put on a little bit...that I scraped off before I ate them..haha

Hvor er babyen min???

Har vært ute en tur, hadde et par ting å gjøre så Antonio var hjemme med Elissa da jeg dro. Etter et par timer kommer jeg hjem, såååå klar for å kose med favoritt-personen-babyen min. Men hun er ikke her!! Snufs. Antonio må ha tatt henne med ut i regnværet, og tlf hans fungerer ikke, så jeg aner ikke hvor de er. Så da sitter jeg her og blogger om min smerte isteden... Håper de kommer tilbake snart!

Fikk meg aldri til å blogge i går. Dagene går alt for fort. Det var Rosenborg-kamp i går, vi vant over svenskene. HUrra hurra hurra!! Ellers gikk dagen med til ganske dagligdagse ting mener jeg å huske. Legger ved et par bilder fra gårsdagen:My baby-nerdPlaygroundOf course we stopped by "our spot" too.

Dagens outfitBukse: H&M
Skjorte: H&M
Flip flops: Spania
Baby: Homemade

Hahaha..KØDDA!!  Blir nok ikke dagens outfit-blogging på meg nei! Blir kjedelig å se de samme slum-buksene med ulike farger hver eneste dag! Slum-mams, det er meg!! Eller, prøver å fikse meg opp litt om jeg skal et eller annet da, men når man har mammaperm blir det dager hvor det lengste man går er nærbutikken, sats eller lekeplassen, og da blir det ikke mye stæshings altså.

Var på lekeplassen igjen i dag, men glemte å ta bilder. Men fant endelig Elissa sin favoritt. Husken/dissa. Yeeeey, hadde det kjempegøy både mor og barn :)Har daddy did her hair in this picture!


Camilla ble mamma i går!

Til en liten voffis som skal hete Luna. Gratulerer! Gleder oss ( dvs Meg ) til å prøve å skremme bort hundeskrekken når Luna kommer til Oslo om ca 2 uker :)


Dagen var vel ikke den samme....

...uten et blogginnlegg fra meg i går?? Noe som manglet tenker jeg..haha... Well, I'm back!
Har litt blogg-skrive-sperre egentlig, trøtt og vondt i hodet, regn og grått. Håper på ny giv any day now. Tiden går for det meste til å leke med Elissa, spise, sove litt, se ting vi laster ned, rydde, gå tur osv... Ikke mye spennende som har skjedd, hvertfall ikke noe jeg føler behov for å dele med verden... Legger merke til at jeg har fått maaaange flere smilerynker den siste tiden. Hmmm...jeg vet at jeg begynner å bli gamlere, men lurer på om baby= smilerynker ? Leste et sted før Elissa ble født at man Alltid skal smile til babyer, selv om man selvfølgelig ikke får noen smil tilbake på en god stund. Så i 8 mnd har jeg smilt så og si konstant når Elissa ser på meg. Lurer på om det er derfor jeg har fått så utrolig mange rynker det siste året? Hahaha...har det klikket for henne nå tenker noen sikkert? That happened a long time ago, hahahaha, så ikke noe nytt det. Synes det virker logisk jeg, om man smiler og ler flere timer i døgnet i over 8 mnd, ikke rart det kommer masse smilerynker da??!! Mulig jeg bare er klikkus nå as, føler jeg er i litt rart humør. Glad vi skal til Trondheim en tur om 1 uke, tror hele min lille familie trenger litt miljøforandring. I går satt vi alle 3 i sofaen og stirret på hverandre og lo så tårene trillet, uten spesiell grunn, den ene rarere enn den andre... "sånn går no dagan".. Dessverre ikke tatt noen bilder de siste par dagene, ren latskap, kommer sterkere tilbake. Skal se om jeg finner et bilde eller to og legge ved da, slik at innlegget ser litt bedre ut. ;)Top picture, 6 months pregnant, mindre rynker....not to mention::::::::
Posene under the eyes blir hvertfall ikke mindre etter at man have kids!! Jaja,
det er verdt det uansett :)Dette er vel hva man kan kalle agurknytt..haha

Gjett hvor vi har vært i dag!!!?.....................................................................................ingen som vet??...........................................yess, riktig Runebror.....PARKEN! :) Surprise surprise! Var kjempefint i dag, tok med oss sandwicher og litt rosevin, koste oss i sola i Frognerparken i dag. Legger ved noen bilder fra dagen. Er ikke helt bloggis i dag, så avslutter nå. Kos dere videre på lørdagskvelden :)
Snoop bloggy blogg tipser!

Haha...en ny greie på bloggen fant jeg ut akkurat nå. Vet ikke hvor ofte det vil skje altså...men morsomt å prøve noe nytt.

Denne gangen har jeg valgt å tipse om en HERREparfyme som lukter kjeeempegodt. Eller det er 2 typer parfymer, men av samme merket, en litt lettere enn den andre. Dagens tips er: YSL ( Yves Saint Laurent ) Run and smell!!! ¨Jeg elsker begge.UNCONDITIONAL LOVE!!!

After having our daughter I keep saying "never knew love like this before", sounds like a cliche, I know. I'm probably sooo annoying to people, writing that over and over again, and now this..haha; but I only do it 'cause it's true. Of course people love their husbands/wifes/boyfriends/girlfriends, siblings, parents, family, friends and animals and so on, but in my eyes; nothing can compare with the love you have for your child. I honestly didn't know it was possible to love somebody sooooo much until I had Elissa. And I LOVE my man, family and friends completely, don't get me wrong, but with Elissa it's different. Unexplainable. All I can say is that I hope everyone will get to experience this type of love at some point in life. It definitely makes all the hard times in life worthwhile, for sure. Elissababy, you're my little angel!!! Since I started this blog-thing mainly for you Elissa, I just wanted to tell you that you make our lives a million times better!! And I will leave you all with a song I love, and the title just fits so well. Lots of loooove to everyone out there!! Make love and make babies..hahahahahaha just kidding ;)

Snoop bloggy blogg!!

That's what my husband is calling me these days!! :/
Dette er jo dagens første innlegg, synes ikke det er så ille ;) Sitter her og hører på at Elissa babler og roper litt mens hun pusser tennene sine. Vi tar livet med ro. Mannen er på jobb, så nå har jeg og Elissa nok en gang litt kvalitetstid sammen, like koselig hver gang.
I dag har jeg vært på nok et vikarbyrå. Hadde et lite intervju med en hyggelig svensk dame. Alle sier at det er få jobber ledige rundt omkring nå, men så snart det blir August begynner det å ta seg opp igjen. Det passer jo bra da jeg har mammaperm til i begynnelsen av sept uansett. Prøver å sende inn noen søknader på egen hånd også, men har ikke kommet godt i gang akkurat. Latskap deluxe!
Var en tur på lekeplassen i dag også, men tror Elissa er bittelitt for liten til å nyte det enda. Ellers er det jeg som tar henne med på feil tidspunkt, akkurat når hun har våknet osv. Blir litt enklere når hun kan gå selv. Oki, playtime with my daughter on the floor!
Legger ved noen bilder fra idag, vært litt dårlig til å knipse i dag..one of those days..
Hahaha...look at that hair!!!Mommy took a tired baby to the playground, not a success today.


"I'm not enjoying this mommy, take me home please!"
She is yawning poor babygirl..

Fiiiiiiin dag! I sola...og regnet.....

.....og nå sola igjen ser jeg.. Huff, blir en værblogg snart dette, ikke meningen, men været er seriøst helt crazy. Jaja, elissa og jeg stakk til sentrum, nærmere bestemt på løkka idag. Skulle møte Camilla og spise tapas på Barcelona, såååå god mat der. De var selvfølgelig stengt, så da ble det en liten uteplass midt i sentrum istedet. Funka bra det også, god panini..nesten punani det...huff ;(
Stakk innom Cam's crib en tur slik at tuppa fikk spise og skifte bleie osv. Så var det innom Oslo City en snartur, kjøpe en liten drakt-greie til Elissa. Er ikke alltid det passer å gå med sommerklær denne sommeren, greit å ha litt varmere klær med i stellebagen gitt. Deretter stakk vi innom jobben til Antonio mens vi ventet på at Tina skulle bli ferdig på jobb. Da vi møtte Tina var det strålende sol, 20 min etter plasket det ned, så ble et kort møte da vi hadde planer om å tilbringe dagen ute. Jaja, tar det igjen senere :)
Sola kom selvfølgelig tilbake akkurat da vi satte foten i leiligheten, men nå orker vi ikke å jakte på sola mer i dag! 
Sånn, da har jeg lagt ut om hva vi har gjort de siste 4-5 timene. Nok om vår dag. Legger ved bilder fra dagen. Snakkes plutselig!


Kavring


Panini


Camilla's crib (and Rebecka) 
Tina


The rain came...


No one left on upper Karl Johan st except us.. Went from hot and sticky to wet and cold quick!

Puh, dagen i dag ser ut til å bli bedre enn i går :)

Og da tenker jeg ikke bare på at sola endelig har kommet tilbake til Oslo :) Men min egen lille solstråle ser ut til å ha det mye bedre i dag enn i går også. Vet jo aldri hvordan dagen utvikler seg, men so far so good. Hadde ikke tid til mye annet enn å ta meg av Elissababy igår. Hun sutret og skrek osv, stakk til slutt på apoteket for å få kjøpt noe til å smøre på gummene hennes, da jeg begynte å mistenke at hun kanskje holder på å få flere tenner. Det greiene hjalp heldigvis litt, så hun fikk sove i natt, og dagen i dag ser myyyye bedre ut ( men ser ingen flere tenner da). Prøvde mitt beste å underholde henne i går. Var til og med på lekeplassen for første gang, jeg rusjet med bebi på fanget osv, men ikke noe hjalp i går. Kanskje det vil bli satt mer pris på idag?

Antonio skal på jobb på formiddagen i dag, jeg skal møte Camilla og Tina er planen, såfremt lillemor ikke flipper ut igjen. Prøver å få tak i murmeldyret Camilla nå, men tror ikke det er noen i verden som er mer glad i å sove enn henne. Jeg eeeelsker å sove også, men jeg er nybegynner i forhold til henne..haha.. Ring meg om du leser dette da spurven!
Kommer tilbake med mer updates on our day senere idag :)

Legger ved noen bilder ( dessverre ikke rukket å ta noen bilder fra i dag enda, så blir noen "gamle" 0-2 år..hihi )

Awwww, så liiiita og søøøt!

Today is a new day! :)

Da har Elissa og jeg vært og hentet velkomstpakken fra go'boken. Gikk noen runder ekstra slik at Bebis fikk sove litt i vognen sin. Våknet selvfølgelig så snart vi kom hjem igjen. Skulle ta henne med på Sats i dag tenkte jeg, men hun har vært veldig sutrete idag, så fant ut at det er bedre å dra ikveld når Antonio er hjemme fra jobb, så kan han ta seg av henne mens mams trener. Hun har ikke vært på minisats på et par mnd, så jeg vil helst at hun skal være i godt humør når vi drar dit igjen...prøver på nytt imorgen! Typisk at det skjer akkurat når jeg hadde litt motivasjon, treningstøyet var på, klar til å dra....men nei, da skal hun slå seg vrang.... Mistenker at hun begynner å få flere tenner egentlig, litt urolig for tiden... Jaja, håper min treningsmotivasjon ikke forsvinner helt før A kommer hjem da..haha..  ;) Jeg synes det er sååå greit å trene på formiddagen om jeg har mulighet til det, mye mindre folk da. Men men, må da klare å få den slitne kroppen min dit i ettermiddag da... ;(

Some pictures:

  
 Smiler alltid når hun ser et kamera, born to be a model! :)                                                                                                                                   

 
Her new books :) Time to learn about animals now.

Babygirl sover og mannen jobber...

...da er det deilig å bare slappe av, høre på musikk....tenke over ting og tang ( som skulle blitt gjort, men som jeg ikke gidder gjøre..) hahaha... Her sitter jeg og BLOGGER isteden for å søke jobber for eksempel...ikke bra! Tror nesten jeg må finne en plass jeg kan sende inn en søknad ikveld, bare for å lette samvittigheten litt. Skulle egentlig funnet en ny internettleverandør også, har telenor nå, mener den er dyr i forhold til mange andre om jeg ikke tar helt feil. Kan jo google og finne en bedre...men min kjære bestis Camilla sa hun også skulle bytte, så da venter jeg til hun har googlet og styret, så tar jeg bare den samme...haha ;)....
Håper folk har det bra i hus og hjem! Kjøp inn kakao og pledd, høsten er på vei...om den ikke har kommet allerede! Hohoho ;)
Slenger med sangen jeg hører på akkurat nå:Og et bilde av parklivet i Oslo da det enda var sommer:


Eeeeeeelsker Sade!!

Vi spiller hennes musikk OFTE hjemme hos oss, hver eneste dag på ett eller annet tidspunkt setter vi på playlisten med bare Sade. Musikken kan være både romantisk eller avslappende, loves it for sure!
Tenkte jeg skulle legge ved et par videoer, klarer bare ikke å bestemme meg for hvilke..haha..er sååå mange fine sanger. Tar med the obvious one-by your side og babyfather:

Energi energi kom til meg!!!

Ny dag nye muligheter er det noe som heter...tenkte på det da jeg la meg i går. I MOrgen, da kan jeg gjøre mer ut av dagen ( dvs idag ), men neeeeei, ene dagen verre enn den andre! Litt tidlig å gå i vinterdvale i midten av juli, må skjerpe meg. Hmm...kanskje tvinge meg på Sats imorgen, se om det hjelper. Har duttet av alt som heter trening osv, ble slutt på det da sola kom i slutten av mai engang tror jeg :( Må kickstarte kroppen nå, dette går ikke. Vil ikke være sofamamma. Nok er nok! :) Sånn da er det avgjort, ikke noe mer latskap :) Starting tomorrow selvfølgelig..haha.. :)

Har ikke giddet å ta mange bilder i dag heller, tenkte jeg skulle slenge med et par jeg tok av Elissa i dag da, er så kjedelig med innlegg uten bilder :)

I kveld må jeg sjekke om jeg finner jobber jeg kan søke på..huff, tiltak..haha...kanskje jeg venter med det til i morgen også. Har man daffedag så er det like greit å ha det til the fullest egentlig. Komme tilbake som en ny person imorgen! Yess, det er en superplan! Om det er noen som vet av typ kontormedarbeiderjobber er det bare å si ifra :) Skal forresten på et nytt vikarbyrå på fredag, lite intervju osv....signer meg opp overalt jeg. Satser på at det ordner seg til slutt, gjør jo alltid det på mystisk vis :)

Håper mine kjære lesere ( alle 2...hahahahaha...;) ) får mer ut av dagen enn det jeg har gjort idag! Innimellom er det greit å bare daffe også dah, samle litt krefter. Nå skal jeg vie min oppmerksomhet til min fantastiske og aktive datter! 

 

Regn og DADADADADANANANANANANADADADANANANA....

For en rar dag! Våknet til strålende sol og skyfri himmel rundt klokken 08. Tenkte å stikke på en av øyene her i Osloområdet og bade og sole oss. Heldigvis var vi litt trege, for når klokka var 10 var det plutselig helgrått ute og regn, og det har det vært siden. Kjipt as, er så mye mer å finne på når det er sol, og humøret blir automatisk bedre... Blir så tiltaksløs i regnet jeg... Kunne sikkert funnet på masse, men ble såååå skuffet da det gikk fra sommer til høst på 1 2 3.. Typisk norsk å prate om været dah!! Sorry 

Elissa babler som en tulling idag også. Har forandret seg en del de siste dagene, er utrolig aktiv og høylytt. Hun "prater" til den store gullmedalje, begynner å få nok for idag merker jeg. Hahaha..blir sliiiiten i ørene!! I dag satt hun på gulvet og rev opp bleien sin, fikk til å lage et hull på framsiden og dro ut masse bomullslignende dotter fra bleien...hun er verdens rareste!!! Og beste da ;)

Vi "snakkes" senere når min lille pratsomme frøken har sovnet kanskje ;)

Oki, noen bilder:


(
Nå er det Rosenborg-kamp og bittelitt blogging :)

Da har Elissa og jeg nettopp kommet hjem fra en tur i parken med Camilla og Bente. Stakk på en uterestaurant og spiste etter et par timer i parken. A dro på jobb da vi dro ut. Nå er det Rosenborg-kamp på TV og litt blogging, spiller mot Odd. Nå ble det straffe og MÅÅÅÅÅÅL :))) Yey!! Var dommerfeil først da, det er ikke bra :( Liker ikke kamper hvor dommeren blir så involvert. Elissa var suuupertrøtt da vi var på vei hjem, men hun fikk ny energi så snart vi kom inn døra..så hun river ned alle dvd'er i hylla som vanlig..jaja, it's life! Antonio sier alltid "it's life" til alt, liksom mottoet hans det tror jeg. Merker at jeg begynner å bruke det masse også...  Passer til alt det, ikke noe stress liksom, det er livet!
Btw, Elissamor babler som en tulling for tiden....nesten til det slitsomme innimellom...dadadadadadadaddanananananananana...and she's LOUD!! That must the black in her ;) LOL :)) Hun er så kooooooos, I'm forever in love :)

Oki, picturetime, bad pictureday for me, but here we go:Some wine with some friends :)

It was nice having a little girl's night last night. It was just my BFF Camilla, Bente and I, chilling at Camilla's place for some hours. We didn't go out or anything, I'm not big on going out...just like to relax, talk and enjoy some good wine :) Came home around 12 or 1, walked home in a pretty warm summernight :) Had a lovely time. Thanks girls!! :) Now I'm enjoying a new day with my wonderful family.

Some pictures from last night:
Prinsessen vår er 8 mnd idag!

Gratulerer med 8-mnds dagen Elissa Jorunn! Our chocolate-muffin is 8 months today! The best 8 months of our lives, for sure :) Look at the change in 8 months:


17 Nov 2009
 17 July 2010

She gets cuter by the second...amazing! We love you!

Veps veps veps i heimen!!!

Huff, det er virkelig noe jeg hater med sommeren, alle "dyran"...vet det heter insekter, jeg kaller det dYr! Kom hjem fra en liten spasertur nå, verandadøra var åpen, kom seff en diiiiiiiger veps inn, Antonio jobber of course.... Jeg var livredd, alltid vært det (ikke mye jeg er redd for, men har fobi mot stikkedyr). Jeg har sittet på badet i laaang tid pga at en veps har flydd rundt i stua. Kan ikke det nå som jeg er mamma. Bebis vil ha mat og leke osv, ikke alt som egner seg på badet. Så da fikk jeg uante mammakrefter og mammamot, tok et digert Elle-blad, jaktet ned vepsen og smasha den halvdød... Deretter krashflydde den inn i vinduet og fløy ut gjennom balkongdøra ( som nå er lukket btw). Who needs men?!? haha ;)

I dag skal jeg drikke viiiiiiiinos!! :) Juhuuuuu :)) Er så godt. Elissa sin paps skal ha quality-time med tuppelupp noen timer slik at mams kan bare være Silje noen timer. Alltid deilig! Ha litt girltalk og senke skuldrene litt, deilig å ikke ha noen som kanskje trenger meg at any given moment..bare noen timer, hjelper masse! Da er det sååå godt å komme hjem til babygirl igjen,hun er jo seff numero UNO i våre liv. Viktig at far og datter får tid sammen også, selv om far helst liker at mamma'n er der..haha..spesielt siden hun er litt mammadalt på kveldstid i disse dager. Jeg er bare glad Antonio sin telefon fortsatt er ute av drift.. hahahaha :)

Some pics from today, more to come tomorrow I suppose:

Give me that camera....

Awww, it's HARD to say no to this face....THROWBACK!!! Back in the days :)

Nok en dag snart over....

Blir gaaaaal av været som har vært de siste dagene. Hater skiftende skydekke! Det må være enten eller for min del! Men men, ikke'no man kan gjøre med det uansett...it's life! :) Får håp det blir likar imorra! :)

Bortsett fra været, så er livet her i Oslo ganske så bra. Synes tiden går såååå fort, rekker såvidt å våkne før det plutselig er natta igjen. Er så morsomt nå når vi ser mer og mer av personligheten til Elissa for hver dag også. Hun er en liten comedian med MASSE personlighet, kjempegøy! Aldri ledd så mye i hele mitt liv som jeg gjør for tiden.

Tror jeg avslutter nå jeg, legger med noen bilder fra dagen idag :) Denne blogginga har virkelig hjulpet meg til å ta flere bilder, har alltid vært så dårlig på det før. Nå prøver jeg å ta litt bilder her og der av "the small moments in life", ikke bare det typiske som vorspiel, bursdag, bryllup osv... det gjør jo at man husker de små hendelsene i hverdagen bedre også, det er veldig lett at alle dager bare går i ett ellers...  Oj, jeg skriver og skriver....har ikke drukket vin engang enda...vent til
den dagen jeg sitter her foran data'n med vinflaska..DA blir det mange og lange innlegg da...haha... Okey, nå skal jeg slutte... her er noen bilder fra idag:
Blå himmel til slutt!!

Min prinsesse reiste seg opp på 2 ben idag, uten hjelp fra mams, kun tv-bordet ;)
Begynner å bli så stoooor!! Nå må vi virkelig begynne å passe på hva vi legger
rundt på bord, stoler og sofa osv. She will get to it!


Early morning Laker-family....This is usually how our day starts :) Gotta enjoy it before I have to start working again...
Mommy getting herself ready to change a smelly one right here..haha ;)

Slappis Daffis....

Regn regn og atter regn i hele dag....( fram til nå, men nå kan det bare regne for min del, snuppelupp har akkurat sovnet, må være inne uansett).
Har ikke gjort stort. Sett en del på The first 48. Spennende program fra USA :) Reality show, kameracrew følger homicide detectives i de første 48 timer etter et drap. Varierer hvilke byer i USA de viser. Synes det er superspennende å se hvordan de tenker og hvordan de arbeider, samt ikke minst å se hvordan gjerningsmennene tenker og oppfører seg osv. Det er en syyyyyk verden vi lever i!

En veldig rolig dag idag, men vi klarte selvfølgelig å svømme til vårt andre hjem i regnet, Grill's Ville. Hadde sååååå lyst på burger! :)

Oki, noen bilder fra dagen i dag hører likosm med :A gift from my baby! :) He sure knows me well, thanks love!A bestiller mat

Prepared for the rain :)

Liker helst å gjøre ting selv :)Alltid like blid :)

Visste ikke at man kunne bli såååå glad i noen.....

video:001

....før jeg fikk deg prinsessa mi!!!! Du er den fineste, nydeligste, morsomste, goeste, flinkeste, beste og blideste baby Ever!! :) ( I mine øyne selvfølgelig, vet at alle mamma'er synes det samme om sine barn :) ) Er såååå glad i deg lille tuppeluppa mi!!!!! ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU!!!!

( Videoen er litt mørk dessverre. ElissaMor 7 mnd og 3 uker her)

Our song!! One of them at least;)LOVE LOVE LOVE this song!! :) Oh, and you too baby! ;) Brings me back some years when I listen to it!!

Dagen idag....

Noen bilder fra dagen til Familien Slum ;)


Legge ut hEEle livet mitt og pedofile....

Tenkte bare at jeg skulle "forklare" meg litt..haha.. Får høre litt fra ulike folk som lurer på hvorfor jeg vil legge ut heeeele livet mitt på en blogg osv. Jeg legger kun ut det jeg føler for, forteller kanskje enkelte dager om noe som skjedde 3-4 timer iløpet av dagen, og er våken i ca 17...så da sier det seg selv at det er mye som skjer iløpet av de resterende 13 +- som ikke blir lagt ut :) Noen dager forteller jeg mer enn andre dager, men man får IKKE vite alt om livet mitt ved å lese denne bloggen, men litt mer enn om man ikke leser :) Så er det sagt!

Så har man dette med blogg, internett og pedofile. Jeg er klar over at det er pedofile over alt i denne forferdelige verden, også på internett dessverre. Jeg personlig tror ikke at ved at jeg har denne bloggen så vil min kjæreste datter muligens bli mer utsatt for dette/ være i større fare. Jeg tror det er viktigere å følge med i nærmiljøet, på barnehagen, skolen, naboer osv. Være tilstede med barnet, oppdra barnet, være bevisst på å forklare barnet hvordan denne verden fungerer når barnet blir gammel nok. Jeg tror nok at pedofile i større grad forgriper seg på barn som er lett tilgjengelige og sårbare i sitt nabolag enn å surfe på blogger/nettet og deretter lete byen/landet rundt etter akkurat dette barnet, som de heller ikke har noen anelse på hvor godt det blir passet på osv, som det er større sannsynlighet å ha på barn i nærmiljøet sitt. Hverken mitt fulle navn eller adresse kommer opp i noe som helst søk på blogg.no. På facebook har man jo som regel sitt fulle navn (kanskje jeg skal forandre på mitt?!), men det er heldigvis også privacy-muligheter. Alle foreldre må ta forhåndsregler og ta ansvar for tryggheten til barna sine. Tilstedeværelse og en god fornuftig oppdragelse er det viktigste mener jeg. Kan ikke gå rundt og være redd hele tiden heller, samtidig som man ikke kan være naiv. En god balanse er vel det beste mener jeg! Mange er selvfølgelig uenige med min tankegang, og det er helt greit, tenkte bare å forklare hvordan akkurat jeg tenker :) 

Min sooooolstråle!!! My sunshine!!

 

Glad jeg har min egen lille solstråle nå som sommer'n ser ut til å ha forlatt Oslo :)
My Kool Baby. Elissa Jorunn 7 mnd og 3 uker her. Love you lil' Mamas!!!

Vikarbyrå og Bowling!

I dag har jeg vært på vikarbyrå, prøver å finne meg jobb innen mammapermen går ut i september. Var greit å oppleve at jeg fortsatt fungerer ut i det "virkelige" liv :) Klarte å holde samtalen osv..haha.. Veldig hyggelig dame jeg pratet med, så håper det ordner seg til slutt. Får bare søke og krysse fingrene framover.

Etter mitt intervju på vikarbyrået dro jeg, Antonio og Elissa på Solli Bowling. Har ikke vært på bowling på 100 år, så det var gøy! Jeg vant begge rundene!! :)

Her er noen bilder fra bowlingturen:

Etter bowlingen stakk vi innom Grill's Ville på Frogner. A ville ha sandwich. Jeg eeeeelsker maten der, men fristet ikke idag.

Wow! I have a blog!! :) :/

Hadde seriøst aldri trodd at jeg kom til å ha en blogg, men fikk et infall nå...så her er jeg :) Tenkte egentlig mest at det vil være gøy for min kjææææære lille datter på snart 8 mnd å se tilbake på når hun bllir eldre. Se hvordan livene til mamma og pappa og babygirl var da hun vokste opp. At hun har mulighet til å se bilder, kommentarer , hendelser og mamma's tanker fra denne tiden. Jeg begynte å tenke på hvor gøy det hadde vært om min pappa og mamma (som jeg savner av hele mitt hjerte..rip )  hadde hatt mulighet til å gjøre det samme da vi var små. Vet ikke akkurat hva jeg kommer til å legge ut, det varierer vel litt. Om du ikke liker bloggen, IKKE les den :) Jeg gjør dette for min og min datters skyld, enkelt og greit. Om det er andre som vil følge med på hva vi gjør og ikke gjør er det bare hyggelig. Det kommer nok mest til å handle om de dagligdagse ting vi foretar oss, poste litt bilder slik at minner blir foreviget på bloggen :) My online diary with pictures!

I dag Mandag 12/7-10 var vi i Frognerparken en tur. Kjøpte med oss mat fra KIWI og spiste frokost i sola der et par timer. Antonio har fri i dag, så da var hele familien på 3 på piknik i parken. Var der bare et par timer til sola forsvant bak ei sky. Den kom selvfølgelig tilbake igjen da vi kom hjem, men da fant vi ut at vi skulle fixe blogger...and here we are! :)


:

 Antonio sin lowrider bike! ALT for mye oppmerksomhet for my liking...haha... I gotta be drunk to have the nerves to ride your bike babe!! :) People taking pictures like crazy..haha...
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits