Sommer....

...i bilder :) Jeg synes faktisk det er for varmt akkurat nå. Etter at jeg fikk barn har jeg funnet ut at det perfekte været for meg er 18 max 20 grader, overskyet men oppholds. Gjerne en bittebitteliten varm bris også. Haha...kravstor på gamledagene. Jeg har ikke tid eller mulighet til å sole meg uansett med de 2 små. Minstemor Ayana trives best i skyggen/overskyet samt at det er bedre for meg å løpe etter aktive Elissa når det ikke er sol, slipper jeg å svette som en stygg gris. Tror nok at jeg blir glad i sola igjen når englene blir større og klarer seg selv. Da skal mor ligge langflat i sola med musikk på ørene og steke flesket sitt igjen ;)

Hahaha..she's soo silly.Looking like a baby crack head right here..lol.. LOVES her rain boots. Ready for a norwegian summer, never know when it might start raining ;)
Teamwork ;)

I dag har så og si hele familien vasket bilen. Penger spart er penger tjent ;) Elissa elsker alt som har med vann å gjøre, så fant ut at dagens aktivitet var perfekt for lillemor. Var skikkelig varmt i dag. Skal ikke klage, har ikke hatt mange sommerdager denne "sommeren"....men danG, varmt var det hvertfall! Nå sover begge snuppisene og jeg venter på at Antonio skal komme hjem fra jobb....


Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i disse to!!! Always and forever!!
Oslo by day

I går stakk vi til Oslo for å se hvordan byen "vår" ser ut for tiden. Aldri sett så mange blomster i mitt liv. Det lå blomster overalt, på hvert et hjørne. Vakkert. Vi kjøpte et par roser vi også, show our respect. Ellers så spiste vi på Max Burger, mye bedre enn Mcdonald's etc synes jeg.... Håper det kommer flere av de :) Fort og gÆli som vi si i trønderland hvertfall ;) Legger ved bilder fra i går. Måtte kjøpe nye klær til Ayana da, den ENE dagen jeg ikke har med ekstra outfit så bæsjer hun overalt.... Da var det rett inn på H&M, kjøpe klær, bytte bleie og klær i prøverommet...en stk hyyylende baby...haha..the joys of motherhood ;)

Beyond sad...

Don't feel like writing much about the attacks that happened on friday. They speak for themselves. My heart, thoughts and prayers go out to all the victims, families and loved ones in this attack. At a loss for words, how evil and heartless can a person be??! Just awful and tragic... On a happier 'note; pictures of Elissa in church yesterday:)

My view right now

Ayana sover på fanget akkurat nå, Elissa sover i senga og Antonio er på jobb. Jeg ser serier på TV via data.. A moment to myself at last! Det å ha 2 barn under 2 år aint no joke. Elissa går jo ikke i barnehage, så jeg er med begge knøttene 24/7. Som regel er minst 1 av de våken fra jeg står opp til jeg legger meg, sover på skift selvfølgelig. Så vidt jeg har tid til å gå på do for tiden..lol. Tror nesten det hadde vært enklere å hatt tvillinger, da kan man på en måte stimulere begge samtidig. Om jeg ligger på gulvet og leker med Ayana nå, så vil jo Elissa helst at vi skal springe rundt osv... Hun utforsker ALT hun kommer over!! All over the place!! De er jo utrolig morsomme da, supersøte når de babler til hverandre og smiler og ler. Smelter mammahjertet det ja!! Kunne hatt det mye verre om jeg hadde hatt vanskelige barn, så er utrolig heldig:) Men det å ha barnehageplass til den eldste før man får barn på nytt kan jeg nok anbefale;)

3 mnd kontroll

Da har minstemor vært på 3mnd kontroll. Var der i forrige uke, men da var hun syk så fikk vaksiner i dag. Hun er 60 cm lang og veier 5750. Akkurat på gjennomsnittet. Jeg hater som alle mødre at de stikker i bebisen min, men vi overlevde begge to. Nå vil hun helst kose og være i armene til mams. Heldigvis natta til storesøster snart, det er en superaktiv frøken gitt:) Ellers så har vi fått tilbake bilen som har vært på verksted forever, så nå blir livet lettere. Kan endelig kjøpe mat til mer enn 1 dag av gangen. Livets små gleder :)

 

Random pictures Trondheim/Oslo


Kissed by the sun ;)

På takterassen til Cammiz med litt vin og sol. Antonio har begge barna noen timer i dag slik at mams kan slappe av litt. Samt greit at han får litt quality time med snuppisene også.

Ayana-bebi <3

Blir mye bilder av Elissa da hun er den mest aktive av de to så langt. Men er selvfølgelig akkurat like glad i dette nydelige vidunderet også. Hun vokser, babler og ler masse for tiden. Kjempegøy! I love you baby boo boo!!

Lekeplassen

Da er jeg og snuppisene på lekeplassen. Ayana sover i vogna, Elissa springer rundt :) Heldigvis masse vind i dag, så myggen forsvant. Sykt mye mygg i Lillestrøm for tiden:( A stakk på jobb i sted, så resten av dagen går nok med til leking, spising og bading tenker jeg...forhåpentligvis soving også!!

Love my shoes!

Fikk meg et nytt par sko av A her om dagen. Love 'em! Let the workout begin. Har seriøst hatt de samme gamle Adidas skoene siden '98 eller noe..haha.. Rolig dag hjemme i dag...hjemme as in Lillestrøm;) Venter på at A skal komme hjem med Subway sandwich...har ikke hatt det i Trheim, cravings nå etter å ha gått uten en stund. Ting har skjedd i det siste forresten... Family of 4 once again ;)

Cathrine-snupp på besøk

Elsker blogg.no sin app på iphone, så enkelt å blogge! Har Cathrine på besøk nå. Hun har laget mat til oss, godis neste :) Digg med slummis venninnekveld her i Lillestrøm <3

Testing testing 1 2 3

Må teste ut blogg-appen! God helg:)

The weekend

The girls and I spent the weekend at my dad's "farm" on the countryside. Got a ride with my sister and her fam on friday. Nice to get some fresh air and spend time with the fam. Came back to Trondheim today. The sister I'm staying with here and her family are on vacation right now, so it's just me and my babies until wednesday. Some pictures from the last few days...


Ayana with cousin Kevin

Doesn't look like it, but she IS my daughter!! :) <3
Fight for this love

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits