Råkvågdagene

I helga har jeg vært på Råkvågdagene, uten kids :) Det har vært mye vin og sol, digg. Kost meg på båten til paps med en del familie og bekjente. Finfin helg, men godt å komme hjem til mine troll i dag. Borte bra, men hjemme best! På torsdagen var jeg forresten i byen en tur for å møte ei venninne jeg gikk på skole med i San Francisco samt stesøster Liv og onkel Tore. Det ble sannelig et par glass vin den kvelden også, koselig kveld det og, slenger med et par bilder fra den kvelden, samt noen bilder fra onsdagen hvor vi var på Øysand noen timer, sommer og sol, digg digg digg :))

Klar for Øysand på onsdag

Grillet hjemme hos bror/onkel Rune gjorde vi på onsdagen også. Sååå god mat!!!

Jayne-Louise og meg

Onkel Tore og hjemmelaget vinglass:)

Jayne-louise og stesøster Liv

Klar for vin på fredag. Snapchat sendt til Aina :)

Pappa på båten :)

Småtrøtt på lørdag

Obligatoriske vin-bildet

Søss Aina og meg

Liv og meg på båten

Aina og Inger-Johanne

En sommerdag i juli

ENDELIG ble det litt sommer her også. I går var vi i Ringvebukta, litt kald vind, men ellers bra. Jentene storkoste seg!! De badet i det iskalde vannet, det fristet ikke til meg, men fant ut at mams kunne jo ikke være dårligere enn barna, så jeg kastet meg uti. Sviiinkaldt! Men alt i alt en flott dag!

Freeeedaaaaaaag :)

Jaaaa! Da er det endelig fredag igjen!! I kveld skal jeg drikke litt vin sammen med Cammiz :) Det er alltid stas! Elissa dro på hyttetur til Tynset sammen med tante Tonje, onkel Tor, Daniel og Kevin i går. Tror hun har det veldig bra. Får snapchat'er fra søss Tonje som tyder på det hvertfall :)Håper alle får en flott helg, selv om sommerværet i Trønderland er veeeldig fraværende!!! MEN, det er fredag hvertfall!! :D

Elissa på Tynset :)

Jeg kjeder meg fortsatt på jobb...ferietid...tikk takk... Tar heis og tar bilder av meg selv #sånngårdagan ;)

Ayana hadde tatt bilde av seg selv i går. Har såååå lyst til å nusse henne opp nå når jeg ser dette bildet!! #nussnussnuss

Booooored...

Kjeder meg på jobb... Lite å gjøre.... Surfer på nett og ser alle som er ute å reiser etc.. Æ Å ViiiL!! Regnet pisser ned, kaldt, høst.. Jaja, ikke sjokkert akkurat.. Trondheim er ikke akkurat kjent som det fantastiske sommerstedet.. Okay, nok surmuling! På fredag skal jeg ut å drikke litt vin :) Happiness in a bottle :)

Sommerkropp?? Who cares??!! Gi meg sommervær!!!

Fake it till u make it #smile

Found this pic on my phone, Elissa making kissy-faces...and now it begins..LOL

Helgen over..

...nok en gang.. Ny uke igjen. Jeg har dessverre vært en dårlig blogger denne helgen. Var i begravelsen til bestemor på fredag, trist men fin. Glad det er overstått nå. Hvil i fred kjære bestemor!! Fra fredag til lørdag lå vi over til paps på Oksvoll. Da fikk jeg endelig møte Anna, Cale, Thora og Liv igjen. Veldig koselig det :) Elissa og Ayana fikk lekt og kost med cousin Thora, sååå søte sammen de 3 :) Elissa er ei morfar-jente. Hun fulgte etter han overalt, og hver gang hun ikke så han ropte hun "MORFAR", "kor e morfar hæn?" Hahaha, veldig søtt :) Dro til Trheim igjen på lørdag, godt å bare slappe av på søndag. Er jo sånn drittvær, lurer egentlig på hvorfor jeg i all verden flyttet tilbake hit fra Oslo...?!? Høst deluxe! Nå er det jobbings. So goes the days.. Håper alle har hatt ei flott helg. Jeg tok dessverre veldig få bilder i helga, men her er hvertfall noen...

Var en tur på Ankeret i Lysøysund på torsdag.

Søss Tonje og meg

Thora, Anna og Elissa

Torsdag

Sitter på jobb, rolig, ferietid, tikk takk.. I ettermiddag blir det Fosentur. Begravelse til bestemor i morgen. Blir greit å få det overstått da. Har egentlig veldig lite å komme med akkurat nå. Ser fram til å møte Anna, Cale, Thora og Liv på Oksvoll i helga. Mine stesøsken ( Anna og Liv ) fra Usa som er på ferie. Det er faktisk 4 år siden jeg har sett de nå, utenom Liv, så henne for ca 1 år siden. Kommer med flere oppdateringer når vi kommer igang med helga. Hej hopp!

#workworkworkwork

Monday again!

Jepp, mandag it is..igjen.. Vært en rolig helg som vanlig på oss. Trollene og jeg tok bussen til byen på lørdag, en liten field-trip for å ha en mission for dagen. Heldig med været også, så det ble is ute i det fri :) Ellers har helgen godt med til kos kos kos kos kos kos kos :D Koseoverdose!! Vært ute i finværet, syklet etc, spist mat og godteri, sett Karsten og Petra filmen x antall ganger :) Beste investeringen jeg har gjort ever; kjøpe den filmen. Begge trollene liker den! Jippi!! Noen bilder:

Måtte ta med alt av klær/sko etc fra bhg på fredag. Kidsa har ferie i 3 uker nå.. Det ble en del det... Forresten, snapchat: silott :)

Sommer og is :)

Gøy med buss :)

Bestemor/oldemor

På onsdag ettermiddag døde kjære bestemor/oldemor Ragna, mamma'n min sin mamma. Hun ble 90 år, så hun har hatt et langt og innholdsrikt liv. Utrolig sterk og varmt menneske. Du vil bli savnet bestemor!!!! Men jeg personlig tror at hun har det bedre nå enn her på jorda, hun ble nok tatt imot med åpne armer av mamma ( og onkel og bestefar). Vi var en tur på grava til mamma i går. Plantet blomster og tente lys. Fredag om 1 uke er det begravelse for verdens beste bestemor. Takk for alt bestemor, såååå mye kjærlighet og varme som du ga oss alle. Hadde alle vært så god som du ville dette vært en fredfull verden!!!

Grava til mamma. Jeg er der dessverre alt for sjelden. Jeg føler at mamma er med meg hvorenn jeg går og at jeg ikke trenger å gå til akkurat grava for å "prate" med henne... Da blir liksom alt så "virkelig" igjen.. Samtidig så vil jeg jo at grava skal se fin ut også, at det vises at denne fantastiske dama hadde folk som virkelig elsket henne..

Summer-girls

Elissa heter jo Elissa Jorunn, og det er noe hun er helt klar over selv også. "mormor hete Jorunn og æ hete Elissa Jorunn". :)

Mandag og Egon

Etter jobb i går kom Camilla og hentet meg og jentene, så tok vi turen til City Syd. Der spiste vi middag på Egon. Koselig det :) Slush og is ble det til dessert, så alle var fornøyd. Kjøpte Karsten og Petra-filmen også, så nå blir det filmkveld snart :) Elissa så jo den på kino, men vil gjerne se den igjen. Vi leser bøkene hver kveld, så blir moro å se filmen med begge snuppene. De er jo ikke interessert i TV egentlig, ser litt innimellom, men helst når det er "ekte" mennesker og ikke tegnefilm. Så da passer den filmen bra:) Det de synes er supergøy er youtube, der kan de sitte lenge og trykke seg fram. Mye musikk, og videoer av barn som leker etc. Jaujau, ønsker dere en flott dag!

Ayana ville ha pølse og Elissa laks:) Så byttet de litt underveis :)

Mandag igjen..

...så var det mandag igjen.. Enn at vi har kommet til juli allerede???!!! Ikke'no ordentlig sommer enda, men men, sol i dag hvertfall. Hadde en superkoselig helg med MASSE kos med snuppene mine. Ingenting er bedre enn det ;) Var en liten tur på 30-års dag til ei venninne på lørdag...i Klæbu faktisk! Var koselig å komme seg ut og være litt sosial til en forandring. Ble ikke en senkveld da, må jo opp tidlig med mine 2 vekkerklokker uansett og jeg takler ikke å være i dårlig form når jeg har ansvaret for de, avhengig av søvn og å være i bra form jeg. Men litt vin ble det iløpet av kvelden samt sosialt samvær, finfint det. Resten av helgen har vi bare kost oss og tatt livet med ro:) Klar for ny uke og nye muligheter:)

Cammiz i Klæbu :)

Fotograf: Elissa troll:Ayana

Koolest kid in town

Born to be a star;)

"Whatchu lookin at?"

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits