Happy monday!

Helga har gtt sykt fort! Knallvr og helg er en finfin kombo. Vrt hjemme og kost oss i sola med basseng og slip'n slide. Deilig avkjlende og s gy! Litt grilling har det ogs blitt. Veldig rolig helg og fornyde og snille barn, kan ikke klage da. N er det back to work nok en gang.. Mandag, ny uke, nye muligheter. :)

Hjemme hos Camilla forrige helg. Her med Stine og Bente :)

? :)

Bussarane

Sunny day

h, s digg vr det har vrt idag. Akkurat passe temperatur. Akkurat n sitter jeg i byen og venter p bussen. Skal drikke litt vin hjemme hos Camilla. Tidligere i dag var vi p sommerfestival p Saupstad. Aktiviteter for barn samt grilling. Deretter fikset vi slip and slide'n jeg kjpte her om dagen. Ungene storkoste seg med den og basseng. Er helt ubeskrivelig fantastisk ha barna hjemme igjen. Hjertet mitt er komplett. Jeg har ftt s mye kos og kjrleik at jeg smelter helt. Denne uken har gtt med til prve f de over p norsk tid. Lettere sagt enn gjort med 9 timers tidsforskjell. Ellers har vi kooost oss mye og tatt noen turer hit og dit p shopping og spising osv. Trist at ferien straks er over, kjenner det hadde vrt godt med 3 uker ferie, men det fr bli neste r. Skal bli godt komme igang med trening og litt sunnere kosthold enn det som har vrt tilfelle den siste uka, s snn sett nsker jeg og kroppen min mandagen velkommen. Barna gleder seg til g p barnehagen og se venner igjen ogs. De snakker forresten engelsk s det 'kost etter', og det er s gy :) fin lrdag peeps!!

Los Angeles

Må blogge de siste bildene fra LA før jeg begynner med nåtiden. De bodde hos William og Camilla en dag før de tok flyet hjem til gode gamle Norge. Uncle Will og auntie Milla heter de visst nå :) Jentene har hatt en super ferie og kom hjem med uendelig mange minner. De snakker engelsk dagen lang og det er så søtt ;) Det første Ayana sa til meg da hun så meg (etter å ha slengt seg rundt halsen min) var "mommy that is a pretty dress you have on" :) Jeg kunne ikke vært lykkeligere for å ha de hjem igjen. Hjertet mitt er helt igjen :)

Under 48 timer igjen...

...til verdens beste kommer hjem!!!!! OMG, jeg gleder meg sånn!!!! Det har vært helt merkelig å være borte fra snuppene mine så lenge. Over 4 uker faktisk..og det lengste før det var 2 hele dager. Det viktigste for meg er at de har hatt en kjempefin ferie, jeg har sett de på skype så og si hver dag og sett hvor gøy de har hatt det. Pga det har det vært enklere å komme meg gjennom denne tiden. Jeg visste at jeg ville savne de helt sykt, men valgte å ikke være egoistisk i denne situasjonen og synes det viktigste var at barna fikk en lang og fin ferie og møte sin familie i USA. Så lenge de har det bra klarer jeg meg alltids. Jeg er heldigvis en person som trives godt i mitt eget selskap og har aldri vært en person som må ha folk rundt meg hele tiden eller er redd for å være alene. Jeg har nok hatt godt av denne tiden alene også. De siste 5 årene har det godt i ett konstant, og jeg har flyttet hit og dit, har ikke tall på hvor mange ulike plasser jeg har bodd de siste årene og mye stress generelt. Nå føler jeg meg mer uthvilt enn noen gang tror jeg, og er såååå klar for å få tilbake de som betyr mest i hele verden for meg. Jeg vet at de gleder seg veldig til å se mamman sin igjen også og jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på at jeg får se de snart!! :) Lykke!!!!

På stranda i San Diego med kompis Robert

Hjemme hos William og Camilla i LA (de kommer fra Norge)

Søndag!

Det ble ikke vin igår, Cammiz var ikke ferdig med å flytte inn enda. Så da er formen fin idag :) Jeg har trent og ryddet og vasket rommet til jentene i dag. Nå mangler bare resten av hjemmet.. Det blir imorgen, må ha noe produktivt å gjøre da også. Gleder meg såååånn til de kommer hjem på fredag!!!! Får sommerfugler i magen bare jeg tenker på det :) Ellers lite nytt her må jeg si. Ha en fin ettermiddag!

Sofalivet..

Imorraaaaaa!!

Hipp hipp hurra for 2 uker fri starting tomorrow kl 15.50. Fredagen skal tilbringes i sofakroken med 2 spennende kvartfinaler på TVn. Joy!! Lørdagen skal jeg drikke litt vin hjemme i nyleiligheta til Camilla. Koselig! Innimellom blir det trening, soving og spising som vanlig. I morgen er det 1 uke til mine kjære kommer hjem. Hvis jeg ser bort ifra dagene de kom til verden må det bli lykkeligste dagen i mitt liv. KosKosKosKos!!!!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappan Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe se tilbake p nr de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer ogs med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann p dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits