Dagene går, bloggen består (såvidt)

Haha..da jeg startet denne blogginga tenkte jeg "blogge et par innlegg dagen er ikke noe stress"; WRONG!! Bare stress...haha... Har ikke tatt noen bilder i det siste heller, og da er det liksom ikke det samme å blogge. Om jeg skal blogge hver dag slik som dagene våre er pr dags dato blir det veldig mye gjentagelse for å si det mildt... Ikke allverden som skjer, hvertfall ikke ting som andre enn meg kan ha interesse av å lese egentlig.... Elissa har forrestenn vært på data'n i kveld, så nå funker ikke "enter"-knappen. Dermed blir dette et veldig rotete innlegg... Tror jeg må slå av og på maskinen etterpå, det funker som regel. I hope! Var forresten på 9 mnds gruppemøte på helsestasjonen denne uken. Der var det 8 andre babyer som Elissa kunne leke med. Jeg var superspent på å se hvordan Elissa var i den settingen. Hun er en babyboss fikk jeg bekreftet. Ikke'no forsiktighet der nei, krabbet rett bort til de andre babyene, klorte, kleip og stjal alle lekene. Jeg prøvde å gi noen leker til de andre babyene, men de var så trege, så Elissa snappet til seg alle sammen før de andre reagerte :) Stolt mamma! Ain't nobody gonna mess with my babygirl :) Hun fikk forresten sitt første babykyss av en liten blond luring også..haha.. Elissa så på meg og råflirte etterpå. Hihihi...happy times! Ellers så var vi en tur hos Erle og Andreas og så den deprimerende fotball-kampen mellom FCK og RBK. Skuff skuff skuff, tenker ikke mer på den. Klarte å glemme å ta bilder den kvelden også... ÅÅÅhhh, blir så annoyed av meg selv! I kveld stakk jeg på Jewel Of India, fikk sååå lyst på indisk mat. Maten der er SINNSYK god!!!! Var der for første gang sammen med min kjære stesøster Liv/Hukum for litt over et år siden, and loved it ever since. Anbefales! Jeg tok bare maten "to go" i dag, men er kjempekoselig å spise der også. Veldig koselig plass, a little piece of India på Frogner :) Håper alle mine trofaste lesere har en super helg! Live love laugh! As well as LifeLoveFamily..haha...teit as.. 

Random "old" pictures! Sorry that I don't have any new pictures today, will work on it over the weekend! :)

Søndagstur i parken

I dag var det sol da vi sto opp. Antonio stakk på jobb, Elissa og jeg stakk en tur til Frognerparken. Der var det som vanlig mange folk. Turister og alt som er. Camilla og hunden Luna kom en tur også. Vi gikk tur rundt omkring i parken i nesten 2 timer. Deilig vær, ikke for varmt til å gå, så det var akkurat hva vi trengte i dag. Ut på tur, aldri sur :) Jeg må tilføye at å gå tur med en valp er ikke "bare bare". Omg, såååå mange som skulle hilse på og "small talk'e". Ble sliten både hund og eier tror jeg..og jeg..haha..

Noen bilder fra dagen:Motherhood: My inspiration40 years old. 3 years before she passed away. R.I.P


Love you both!!!!
That's my mother Jorunn :) My dad inspires me in so many other ways, but when it comes to being a mother, it's all mom! People have different ways of raising their kids, and that's all good. I respect that. I just know what type of mother I want to be for mine.

I had the perfect childhood:

Dad.Mom.Married.Love.4 kids.House.Car.Cabin.Boat.Cat.Happiness.

All this changed Feb 21st 1996, that's when my mom suddenly passed away. The sadest time of my life. A week before I turned 14 the perfect life was no longer there, the backbone of the family was gone. She will forever be missed. One thing I'm sooo greatful for though; is the fact that she left me the greatest gift; the knowledge of what a great mother is! If I am only half as good of a mother as she was; I'll be happy. She is my rolemodel, who I aspire to be like.
She had this aura of pure warmth and goodness. She was always there for all of her kids, spoiling us with love and attention. She could be strict if she had to though, we respected her enough not to talk back to her. We didn't have any fear at all,could come talk to her about absolutely anything, the key was respect. I never saw her drunk or anything like that. Her and my dad would share a bottle of wine with their dinner in the weekends, that's it. Their focus was us kids, making sure we felt safe and secure. No yelling and screaming. Discussions, yes; people have different opinions, but it was always done in a mature manner. She made so many sacrifices for her family, but yet she never made it seem like she sacrificed anything, never felt like there was anything else she would rather be doing. Never felt like a burden, pure love. I know there must have been times when she was tired from raising 4 kids and having a husband who traveled a lot, but not once did I notice that. Her family was everything to her, and she was everything to us.

 I want Elissa Jorunn to feel the way I did growing up; loved, wanted, safe and secure. That's our most important job, and that's our focus. I love being a mom :)

My mom LOVED kids, she couldn't wait to be a grandma. She has 7 grandkids now, that she never got to meet. She would be in heaven!....or actually; she is :)

Posting a new video of the BossLadyvideo:009


Mostly for her American family. They don't get to see her much, so I will try to post more videos of her from now on as well as lots of pictures of course. Uploading a video takes forever, so I need lots of time to do that, easier with pictures, but whenever I have time I will try to post one. It's not the same as holding her and kissing her, but the closest to it I guess...

Innom en tur for å si hei...

Nå begynner til og med Antonio og kommentere at jeg er en dårlig blogger! Han mobba meg masse da jeg startet og var aktiv, men nå synes han visst at jeg må skjerpe meg. Tror det har litt med at familien hans i USA følger med bloggen, veldig ivrige som jeg forstår. Selv om de ikke skjønner norsk synes de det er gøy med bildene og videoene. Derfor jeg prøver å skrive bildekommentarene på engelsk :) Må jo være rart for de å nesten ikke få se Antonio og Elissa, greit å ha en blogg som de kan følge med. Så det er altså også en grunn til at jeg blogger, og det blir jo selvfølgelig lagt ut mange bilder av miss bosslady, siden hun er the star of the show! :)

Har vært lite småshaber de siste dagene, ikke helt i form, så det har vært noen særdeles daffe dager. Føler jeg er på repeat akkurat når det kommer til daffing..haha Neida, varierer veldig, er alltid ut minst 1 gang pr dag UANSETT! Begynner å få dårlig samvittighet nå da, lite aktiv mamma er ikke bra for dattera..men har ikke orket mye. Uken som kommer skal vi heldigvis møte kjære Mia Maria ( eks flyvertinne-kollega ) og hennes søøøte datter Juno som bare er et par uker eldre enn Elissa. Det gleder vi oss MASSE til. Blir gøy for bebisene å leke sammen, tenkte å ta en dag i åpen barnehage bl.a.  Ser veldig fram til dette. Neste uke har jeg bestemt at jeg skal være mer aktiv slik at Elissa får oppleve mer, viktig at hun får komme seg ut og utforske verden! Hun er jo så snill da, så hun har ikke klaget i det hele tatt på slum-mams'n, men samvittigheten gnager uansett! Jaja, ordner seg til slutt, no worries.

Antonio er på jobb ikveld, så jeg laget meg lasagne, kjøpte inn Nestea is te-lemon som jeg er hektet på..alt av iste egentlig, my fav drink besides water. Water is the number 1 always! Kjøpte inn litt digg også, så nå har jeg stappet i meg masse usunt, sett TV og kooooooosa masse med favorittbabyn min. Typisk fredag egentlig....for oss familifolk..haha..for noen år siden var en typisk fredag heeeelt annerledes!! Trives godt som jeg har det nå jeg da :) Glad jeg ventet med å få barn til jeg hadde gjort ferdig mesteparten av festinga osv, føler absolutt IKKE at jeg går glipp av noe ved å være hjemme og edru i helgene, og det er en deilig følelse. I'm content :)


Loves bath-time :)

ROOOOOOSENBOOOORG!!

Nå er det nedtelling til Rosenborg-kampen starter :) Kvalik til CL, RBK-FCK, glÆÆÆde mæ!! :) Og gruer meg litt...blir jo sååå spennende. Som vanlig lite blogging i det siste, har ikke fått tilbake gnisten enda heller. Håper den kommer any day now :)

Elissa er superaktiv, har ikke mye tid til å sitte foran data'n og bare blogge osv heller. Så snart hun ser vi nærmer oss data'n kommer hun krypende i superfart og hele ansiktet lyser av glede så snart hun kommer nær laptop'en. Det er helt crazy! Vurderer seriøst å kjøpe egen data til henne slik at vi kan bruke den vi har innimellom. Akkurat nå sover hun en liten dupp, så da benytter jeg sjansen til å blogge...men det er jo ofte andre ting jeg ønsker å gjøre også når hun først sover litt.

Ellers så møtte jeg forresten Cathrine-tuppa og søsteren Camilla i helgen. Satt noen timer på cafe i sola, Elissa var seff også med. Var kjempekoselig. Såååååå glad Cat da brat har flyttet tilbake til Oslo igjen!!! :) Glemte selvfølgelig å ta bilder, veldig irriterende!

Nå skal jeg spise litt og rydde litt og slappe av litt siden Elissa har en liten powernap. Hun var våken lenge i går, snakket med farmor og farfar'en sin i USA via data til langt på natt, så blir spennende å se om hun får lagt seg litt tidligere idag. Har en følelse av at hun ser fotball-kamp sammen mams og paps ikveld siden hun sover nå...

GOOO ROSENBORG!!!

Okey, 2 pictures of the angel:


Princess @ SubwayThe happiest person I've ever met!! :)

Our princess is 9 months today!!

video:006

Tvinger meg selv....

...til å poste et lite innlegg. Bare slik at alle de titusenvis av mine "fans" kommer seg gjennom dagen. More like 5 but who's counting??!! Har mistet litt av blogg-gløden den siste tiden merker jeg. Kom litt ut av det da jeg hadde ferie. Tar nesten ingen bilder heller. Satser på at den kommer tilbake litt etter litt...

Var en tur på middag hos Rebecka ( og Camilla ) i kveld. Jeg og Elissa, A er på jobb. Der var det mange venninner, flere jeg ikke har sett på kjempelenge, så det var koooooselig! Rebecka hadde laget thai chicken curry, kjempegodt :) Vi var ikke der så utrolig lenge da Elissa begynte å bli trett og urolig på slutten, hun sovnet i vognen på veien hjem da. Glad vi tok en liten tur da, var godt å treffe litt venninner igjen. Kom ikke på at jeg hadde med kameraet før på slutten, så ble ikke så mange bilder som det skulle ha blitt. Skjerpings Silje!!! Men uansett, takk for et par koselige timer girls!!

Nå tror jeg at jeg skal legge meg sammen med my little baby booboo som sover så søtt. Trøttis, klar for sengen merker jeg. Ha en fin kveld videre folks!Pictures from Rebecka's get-together this afternoon. Wish I took more and better ones, but I'm getting lazy with the camera these days. Trying to get better ;)


Bente needed a nap after the dinner.

Camilla, Gøril, Line and Stine ( and Luna- the dog )


Rebecka, Camilla,  Elissa and myself

Rebecka, Camilla and babygirlLittle miss cutieGøril, Line and Stine

Endelig hjemme igjen...

Det er alltid godt å komme seg litt bort innimellom, men nesten deiligere å komme hjem igjen. Få orden i saker og ting. Borte bra men hjemme best stemmer i grunn synes jeg. Men det er absolutt nødvendig med et avbrekk fra hverdagen enkelte ganger, da setter man også mer pris på det man har hjemme. Satser på at det blir litt mer blogging framover også nå som jeg er hjemme igjen. 

Hadde en kjempefin tur til Trøndelag. Koselig å se igjen familen. Er ikke ofte vi sees egentlig. Selv om Oslo og Trondheim ikke er langt unna blir det ganske få turer dit iløpet av året. 2-3 ganger max. Var for det meste på Fosen denne gang da de fleste hadde ferie og tilbrakte ferien der. Var bare et par dager til min kjære bror og Linn i Trondheim før vi dro tilbake til Oslo. Var godt å tilbringe litt tid på landet igjen, puste inn frisk luft. Fosen er en fin plass om sommeren.  

Vi kom tilbake i går kveld,har slappet av for det meste i dag. Regner i Oslo, noe som passer meg utmerket akkurat nå. Var forresten på et intervju i dag også, men det kommer jeg kanskje tilbake til senere...

Blir en del bilder på dette innlegget, må ta igjen for den siste uken...Elissa playing with her cousins Daniel and KevinAuntie Tonje


Cousin Anita


Elissa's great grandpa Arnt


Great grandma Edna


Her grandpa, my dad


Antonio caught some fish that he wanted for dinner


The house I lived in from the age of 3-14


Elissa's cousin Lukas
Loves the swing


Bummy mommy


My brother in the background, his girlfriend Linn with baby booboo
 

Sorry

Not much bloging lately, and it won't be much bloging the next few days either. Antonio, myself and Elissa are in Trondheim and Fosen until tuesday night. We didn't bring the computer, so no pictures or writing until we get back to Oslo. We don't really have much time to spend on the computer anyways. We're going all over the place this week, visiting family who are CRAZY about babygirl. Antonio on the other hand is more focused on the fishing-part of the trip. Right now though, he is sigthseeing with my brother-in-law at some Fort here on Fosen. Some pictures from our Trondheim-Fosen trip will come next week. So long everyone!

Ikke mye tid til blogging....

....når man har en datter som blir mer aktiv/nysgjerrig/krevende for hvert minutt. Hun kryper og klatrer overalt for tiden. Om jeg sitter på data'n kommer hun krypende/klatrende i en fei, da skal hun ha den. Det er favoritten. Har jeg mobilen skal hun ha den,har jeg fjernkontrollen skal hun ha den, spiser jeg noe skal hun ha maten...and so on!!! Så har ikke hatt mye tid til blogging i det siste. I kveld holder jeg på å pakke, reiser til Trondheim tiiiiidlig imorgen. Antonio er på jobb, så har bare vært meg og miss klåfingret hjemme i kveld. Er ikke greit å få pakket da, hun kaster jo ut alle klærne i kofferten. Jeg får pakke ferdig så mye som mulig når jeg avslutter dette blogginnlegget, og ta siste rest i morgen før vi drar. Er så mye ekstra som må med når man har baby. Jeg var kjent for å være en svææært heavy packer selv før jeg fikk barn, så nå som Elissa også har sine ting blir det jo enormt mye. Skal være i Trheim i 8 dager, og man vet jo aldri hvordan været blir heller, så da blir det litt klær. Jeg er en person som liker å ha antrekk å velge mellom, klarer ikke å pakke ned 1 spesielt antrekk til hver dag på forhånd. Vet jo aldri hvordan været blir, hvordan dagsformen og humøret er osv...greit å være prepared for anything :) Men, jeg får prøve å skjerpe meg litt! 1 koffert på normal størrelse til meg og Elissa er jo ikke ille da...

Vet ikke hvor mye blogging det blir nå som vi reiser. Skulle ønske jeg hadde en iphone, hadde vært mye enklere å blogge da samt laste opp bilder. Håper på iphone in the future! Antonio sin funker jo ikke, så den hjelper lite.

Legger ved noen bilder fra dagen i dag:Awww, love this one!!She channel-surfs at the age of 8 months. She stopped at the travel-channel, 
maybe she's trying to tell us something!? 


She LOVES the computer, she does things on there that we didn't even know
one could do....She's crawling, climbing and standing on her own 2 feet all the time these days.
She's all over the place, ain't no stopping her! She's determined and stubborn too,
so she will get to wherever she puts her babymind to.
lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits