Hello again!

Just thought I´d stop by with some pictures of my little loves at the playground. There´s not really that much exciting stuff going on these days. Just the same old...daycare, gym, jobsearching etc... And, I´m not feeling all "bloggerish" these days so I barely take pictures and don´t really feel like writing too much about our lives at this point.. Hopefully the blogger-spirit will come back to me again. In the meantime I´ll post something once in a while... Hope everyone´s doing great!! :))

Btw, for some reason I can´t upload several pictures at once from my Mac to my blog...? I can´t find my pictures anywhere...?? Anyone out there that knows what to do?? Timeconsuming to have to do it one by one, means less pictures...

Long time no see!

Vet jeg er slapp med bloggingen. Alt OK med oss da. Nettopp flyttet inn i en leilighet bare sånn midlertidig fram til vi finner en vi kan leie på lang sikt. Deilig å ikke bo i koffert etter 7-8 mnd!!! Ha klær i klesskap igjen er luksus!!!! Kidsa har eget rom, så alt er kool. Det går kjempebra på barnehagen, de trives godt begge snuppene. Det er en gutt på avdelinga til Ayana som er kjenpeforelska i snuppa mi da.. Haha, på samme alder han også. Følger etter henne og sier bare "ayana" "ayana" "ayana". Så søtt ;) Tror de kommer til å knuse mange hjerter de trollene mine gitt ;) Tenkte egentlig å bare stikke innom og si hei. Hei.

We've been playing lately...

...dancing with pappa

....some more dancing....

....wine and pizza....

....with Kamilla and Aina...

....seen auntie Linn and baby Leander...

....now I'm in this bed, about to sleep... That was about 2% of what we've been doing lately... Goodnight!

Tannlege!!

I dag har jeg vært hos tannlegen. Long overdue... Mistet en del av en jeksel for en tid tilbake. Det har gjort vondt lenge nå, men har utsatt og utsatt det. Såååå kjipt å bruke penger på tannlege :// Men i det siste har jeg nesten ikke fått sovet om natta og knasket smertestillende som drops så fant ut at den bare måtte trekkes. Fikk heldigvis time med en gang. 1538 kr fattigere er jeg nå!! Litt av en timesbetaling de har!! Skulle så gjerne gått til frisør isteden eller kanskje litt shopping...lol.. Jaja, tanna er ute og jeg slipper mer pes med akkurat den tanna hvertfall! Det går heldigvis bra med barna i bhg. Jeg søker jobber, null hell så langt. Håper det blir mer å søke på nå når ferien til folk er over. Blitt mindre trening enn planlagt i det siste, men setter inn støtet igjen imorgen. Gleder meg! Var der på lør så ikke så alt for lenge siden, men føles som en evighet... Appetitten er det ikke noe i veien med, så må ha litt balanse med trening så det ikke går over stokk og stein ;) For ikke å nevne at psyken trenger det. Stress over hele linja, trenger en opptur snart kjenner jeg! Good things come to those who wait... Ventet lenge nå, må f??? meg bli en j??la good thing!!! ;) God natt folk og røvere:)

Barnehage!

Da har begge jentene startet på bhg, og det går over all forventning. Ayana startet på mandag og Elissa på onsdag. Ayana hyler litt akkurat når jeg drar, men det er over før døra rekker å smelle igjen. Elissa har ikke grått i det hele tatt. Det er litt rart å gå ifra de, og når Ayana hyler så stikker det i mammahjertet, men jeg må jo vise overnfor de at dette er en bra ting og alt er ok, så jeg må bare fake et stort smil, nusse de og overlate de til de voksne på bhg. Så stolt av jentene mine som aldri har gått i barnehage, men tar det så fint! Antonio er tilbake i Oslo igjen, jentene sover og jeg later meg på sofaen. Orker ikke "jabbe" med dere mer i dag, tenkte bare det var på tide å få postet bildene fra den siste uka. Fortsatt god helg! :)
Homemade! Soooo yummy!!lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits