Onsdag!

Dagene går faktisk fort, selv om man ikke jobber.. Men skal bli godt å komme igang igjen da :) Kidsa stortrives fortsatt på bhg. Ikke sånn kjempemasse å skrive om egentlig... Alt er bra og vi er gla'.

Søøøøte lille jenta mi som begynner å bli så stor!!

Trekløver :) So much looooooove!!!! <3

Ny jobb!!

Nå er det ikke mange dager til jeg starter opp i min nye jobb! Fikk plutselig ikke fortsette i den forrige jobben hvor jeg trivdes så godt. Nedskjæringer i firmaet ( ordre fra the big bosses i usa ), så plutselig hadde jeg bare 1 mnd igjen å jobbe. Dette skjedde i juni, jobbet til slutten av juli. Nå har jeg bare drevet dank ;) Jeg fikk heldigvis den første jobben jeg søkte på, og det eneste intervjuet jeg var på :)Juhuuu!! Dette er fast fra dag 1. Tror jeg kommer til å trives bra og gleder meg til å starte opp på mandag. Hurra hurra for mej!! :D

Sånn går dagene nå.... ;) #selfie #bored #lame #osv #etc :D

Smiiiil!! Everything happens for a reason!!! Strong believer! :)

Lørdagskveld i stuggu

Nå er det snart nattinatt. Opp tidlig i morgen med mine troll. I dag var vi på Babettes en tur i det fine været, spiste middag der med Tonje, Tor Anders og Aina. Vi satt ute på terassen/balkongen hvor det er en coop butikk rett ved siden av. Etter at vi hadde spist fikk E og A en 200-lapp av tante Aina for å kjøpe is. De skulle for første gang gå inn på butikken alene ( vi satt utenfor rett ved siden av utgangen). Jentene var sååå fornøyde og gikk inn. Jeg så de fra vinduet og så at de tok med seg en liten handlekurv for barn, det er jo alltid stas :) De tok litt lengre tid enn forventet, så jeg stakk inn på butikken for å spionere litt ;) Da så jeg at de gikk rundt med vognen og hadde fylt den opp med o'boy, muffins, is, nugatti og frokostblanding og på vei til å fylle den opp med enda mere. Hahaha, jeg måtte bare le. Jeg gikk til de og minte de på at de hadde fått penger for å kjøpe is og la tilbake varene. Da fikk jeg beskjed om å gå og at de skulle handle alene. :D Sååå søte da! Jeg gikk ut igjen og ventet spent. De kom gående ut av butikken hånd-i-hånd med en bærepose etterpå, med 2 muffins og 1 is :) Superstolte :) Søteste ever :) Nå sover de søtt, jeg har fått i meg et par glass vin og alt er velstand. Ønsker dere en fortsatt fin helg!

Lagde baked ziti her om dagen. Sååå godt!!

Helu

Søta mi!!

Jentene har vært på shopping!

Torsdag!

Kidsa er levert i bhg. Det regner og jeg sitter og drømmer om ferietur.. En vakker dag... Må vel bare hive meg rundt med rydding, oppvask, klesvask og trening...kommer ingen vei med dagdrømming. Ayana fikk feber i bhg på tirsdag og måtte hentes. Hadde henne hjemme i går, da var hun frisk som en fisk heldigvis. Jeg var på Lerkendal med Aina og Kamilla i går. Kvartfinale i cup'en, mot Vålerenga. Vi vant 2-1, scoring i siste sekund, sååå spennende!! Utrolig gøy!! Må prøve å komme meg på kamp litt oftere :) Elissa må få bli med snart hun også. Begge de 2 trollene vil jo begynne på fotball når de starter på skolen :) Ooookiii, snart helg! God torsdag folk og røvere!

Sunday is funday!?

Aldri vært helt enig i det egentlig, men dagen i dag har vært fin :) Husker back in the days når søndagene gikk med til å være fyllesyk, da var de langt ifra fundays. Tror det henger igjen litt enda, at søndager er "kjipe" dager, men egentlig er det jo litt kosedager, masse tid til snuppene :) Mye har endret seg siden den tiden:) I dag lagde vi brownies, etter det stakk vi og spilte basketball og lekte oss på lekeplassen og sprang rundt i flere timer. Rakk det heldigvis før regnet kom. Det kom til gangs nå, godt å være inne da :) Høststemning kan man si! Jeg sitter i år som i fjor, å venter på at sommeren skal komme sånn ordentlig, men akkurat som i fjor er jeg redd høsten kommer før hjernen min registrerer at sommeren har vært her/er over....

Cheerleaders :)

Best friends :)

Brownies

Lille modell..

 

Tulling.. Being silly :D

Lørdag!

Føles som søndag egentlig, siden det var stengt på bhg i går. I går var vi på kino og så mormor og de 8 ungene. Hadde ikke fått med meg at det var litt sånn musical-greier, med myye sang! Tror ikke E og A var supergla i synginga, ikke helt sånn musikk de liker, men ellers tror jeg de var fornøyd. Selv om de ville dra 10 min før filmen var ferdig :) Ble en finfin field-trip på en fredag, så veldig fornøyd med dagen. Hva dagen i dag vil bringe aner jeg ikke, time will tell. Blogges snart! God helg!

2 av alt i disse dager!! "kor e min hæn mamma" "samme samme, yeah!!!"

Full høst!?

Det føles sånn i dag hvertfall. Det er enorme mengder nedbør som har plasket ned idag, helt sykt. Og Elissa og jeg som skulle på en liten field-trip idag. Hun hadde tannlegetime, hadde tenkt å gå til Heimdal, men droppet det da jeg var gjennomvåt allerede på vei til bhg for å hente henne, og bhg er bare 1-2 min unna hvor vi bor.. Da ble det buss. Stas det da :) Da Elissa var hos tannlegen i vinter nektet hun å åpne munnen, bestilte derfor en ny time nå. Denne gang var snuppa superflink og gapte til den store gullmedalje. Fikk støvler som hun ønsket seg i "premie" etter tannlegebesøket, og ring fikk hun av tannlegen. Fikk bekreftet at hun hadde flotte tenner og null hull. En finfin dag med Elissa-mora mi :) På fredag var jeg jo på kystkulturdagene. Greit å møte på enkelte jeg ikke ser så ofte, samt ha alle mine søsken samlet på 1 gang, men ellers føler jeg ikke at jeg har gått glipp av så mye de siste 6-7 årene. Glad jeg takket for meg på lørdag og dro hjem til mine go'inger isteden :) Spilte basketball og lekte oss på lekeplassen, kosemoste og spiste rååådigg pizza fra Babettes :) Times have changed and so have I. For sure!!! Her er noen bilder:)

Ankommet Lysøysund

Stashet meg opp med "goill" te kulturdagan ;)

Meg og lillebror

Borte bra, hjemme best :)

LOVE

Tok en liten bytur i går, spiste på BK, matet fugler osv ;)

Spent, tannlegen neste

Støvlene hun ønsket seg i boks etter at hun var superflink hos tannlegen. Stolt mams!!

Hej hopp!

På tide med noen bilder av snuppene. Ikke sånn kjempemasse å skrive om egentlig, dagene består av vanlige ting som bhg, trening (ja, jeg trener faktisk fortsatt selv om jeg sjelden annonserer det på bloggen for tiden, det gjøres nok av andre på sosiale medier ;), spising, leking og kosing.. Tok noen bilder på lekeplassen i dag. Nå er det snart helg. Jeg drar til Fosen i morgen, klar for Kystkultur i Lysøysund. Drar hjem igjen på lørdag, nok med 1 kveld med kultur for min del :) Men det blir gøy da, tror det er ca 7 år eller noe siden jeg var med på det sist! Go'natt :)

"masse fart mamma, helt opp te venstrerommet" aka verdensrommet :))

Lørdag

En stund siden sist, som vanlig.. I dag tok vi endelig turen til Lekeland igjen. Lenge siden vi har vært der nå så det var max stas!! Gikk dit og tok buss tilbake, en fin fieldtrip på en lørdag. Fant noen kyr vi pratet med på veien hjem også, gøy for de små :) I går var jeg en tur i byen på dagtid, møtte fineste Camilla, Bente, Ingvil og Stine. Koselig, møtes jo aaalt for sjelden, enda vi bor i Trheim nå alle sammen minus Bente. Jaja, busy bees alle sammen, men finfint når vi møtes hvertfall. Kidsa har begynt på bhg igjen etter 3 ukers sommerferie. Var visst gøy å være tilbake. Hadde en fridag innimellom denne uka, så det ble en smooth overgang. Happy lørdag alle! Skrives!!

Lagde spansk omelett for første gang denne uka, namnam

Elissa er fotograf

Ingvil, Camilla og Stine

Lekeland

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits