Laurdag

Helga er godt i gang nå. Kidsa har lagt seg, rødvin i glasset og full avslapping på sofa'n. Uka har gått superfort som vanlig. Elissa prøvde seg på basketballtrening denne uka. Vi dro dit bare for å se på siden hun er så ivrig på basketball hjemme. Det er 2 år til hun kan begynne på lag, men fant ut at vi kunne dra en tur å se på en trening til småttisene. Det var første trening for dette halvåret, så det var nesten ikke folk der da, men hun fikk bli med på treninga. Veldig populært. Nå har hun bestemt seg for at hun vil begynne på fotball, basketball og ballett når hun blir gammel nok. Blir noen travle år de årene som kommer ;) Men sååå gøy da, gleder meg til å bli soccer mom og alt det der! :) I dag dro vi på field trip til Tiller. Mickey D's var målet. Jeg har hatt maccer'n cravings i evigheter nå, så da skyldte jeg på at "kidsa vil dit" og overbeviste meg om at jeg gjorde en god gjerning på den måten. Stakk innom min gamle skole etterpå også, rart å ha mine egne barn springe rundt i skolegården som jeg startet min skolekarriere for litt for mange år siden. Hadde en kjempefin dag da, barna koste seg og det samme gjorde jeg. Sol hadde vi også. Nå er det nok babbling fra meg. Kos dere i kvelden!

Basketball practice

Lots of memories from this place

Let it goooooo. They sing everywhere!

Oh nooo..

...nå har det gått alt for lang tid siden sist IGJEN! Slenger inn noen bilder for å bli ajour nå. Snakkes mer senere. Hej hopp!

Snaaart er det fredaaag! :)

Huff, nå har det gått for lang tid siden jeg skrev sist. Husker ikke hva vi har gjort i mellomtiden...kortidsminne deluxe... *tenke*tenke*tenke*... Jo, vi hadde jo en fin helg som vanlig. På lørdag stakk jeg på butikken og kjøpte noe småtteri til snuppene slik at vi kunne ha Skattejakt. Det var stor stas. Tegnet opp kart og greier, og jentene fant alle skattene (med bittelitt hjelp). Det var bl.a malesaker og godteri i skattepakkene, så da hadde vi malestund ute i det blå. Veldig fornøyde barn. Ellers ble det lek med nabobarna og det vanlige. Ny jobb og bhguke er snart over, og helga ønskes velkommen med åpne armer! Btw, har jo vært så mye torden og lyn denne uka. Elissa lurte på hvorfor det var torden, mye bråk mente hun. Før jeg rakk å svare kunne Ayana informere om at "det e mormor som e i himmel'n som dunke med sænga si" Hehe, så da vet vi det! Jaja, snaaart helg, 1 arbeidsdag igjen, we can do it!!!!

Skattejakt

The girly girl

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits