FreeeedaaaaaG

Åh, eeeendelig er det fredag igjen!! Det skal bli såå digg med helg!! Jeg vet egentlig ikke hva vi har bedrevet tiden med i det siste bortsett fra det vanlige. Må se om jeg finner noen bilder.. Ayana har kjæreste da. Verdens heldigste gutt heter Vu, fra barnehagen. De hadde kysset 3 ganger i går..hahaha..det får man si! Hun synes det er koselig med kjæreste da. Hun er såå veslevoksen enkelte ganger. Elissa har absolutt ikke lyst på kjæreste da, så de er veldig forskjellige disse trollene mine :) Ååååh, fortsatt mange timer igjen av arbeidsdagen (lunch nå), måtte de timene gå raskt!! God helg!

Nail polish addict

Ferdig på jobb forrige helg

Straight outta Compton på kino next!

Stranda!

Bbq

Søskenkos

Tullinger

Long hair don't care. Bølger i håret etter natt med flette

17 AUGUST

På mandag var den store dagen kommet. Min lille prinsesse har blitt stor, første skoledag ventet. Det var en flott sommerdag, så rammen rundt denne store dagen kunne ikke blitt bedre. Elissa gikk opp og hilste på rektor og lærer da navnet hennes ble ropt opp. Veldig spennende og bittelitt skummelt. Hun fikk ny sekk på skolen, t-skjorte, is og lekser. Det var ei stolt snuppe som satt ved pulten sin da vi kom opp i klasserommet etter foreldremøte. Da vi var ferdige på skolen hentet vi Ayana og dro til byen for å feire skolesnuppa vår. Søskenbarn Kamilla kom en tur for å feire med oss også. Det ble pizza på Una pizzeria på Solsiden, is i byen både før og etter maten, og enda mer mat på BK! Kjøpte litt nye sommerklær til snuppene også, har ikke brydd meg om det tidligere da vi har hatt 10 grader i hele sommer. Plutselig kom finværet og da er det greit å ha litt sommerklær til skole og barnehage. Flaks at sommerklær er på salg nå da :) Da vi tok bussen hjem var vi helt utslitt etter en lang og innholdsrik dag. Elissa sa til meg " dagen her har vært en vældi fin dag mamma". Det må jeg si meg enig i. En flott dag med feiring av ei enda flottere skolejente!

På vei til første skoledag

Sekk som alle førsteklassinger i Trondheim får :)

Klar for bytur og feiring

Una pizzeria med søskenbarn Kamilla :)

Beach

Jeg må legge inn bilder fra søndagen. Det var knallvær og vi dro til stranda. Norsk strand vel og merke, men det funka bra det også. Kidsa badet, vi grillet og koste oss i flere timer. Perfekt dag rett og slett!! RBK vant over VIF på kvelden også, perfect. Håper vi kan gjenta dette snaaart!

Smittet!

Jeg må skrive ned den søøøte lille samtalen jeg hadde med Ayana i dag. Vi lå på sofaen å koste og tullet og jeg spurte henne "Kordan vart du egentlig så fin Ayana??!" Ayana svarte "Fordi æ vart smitta av dæ" Såååå søtt! :) Hun er en million ganger finere enn jeg noensinne kunne drømt om å bli da (både hun og Elissa)!!!

Yay!! Videos!!

Finally I can upload videos on the blog straight from my phone! These 2 videos are from a few weeks back. The kids and I went to the store, they love to snack on cucumbers so they wanted that. They wanted it in their doll stroller. We paid for our stuff and got home. An hour later Elissa picked up the cucumber from her stroller that I totally forgot to pay for. Their eyes got soooo big when they realized we were thieves! They said they are too young to go to jail so the police would only come for me. LOL. I told them I was going to pay for it the next time I went to the store. That was my intention until I remembered that I once bought a bag of shredded cheese from the same store that was molded. I didn't return it back then to get a new one so I figured it makes us even ;) Don't tell the kids I never paid for it ;) haha. Last week I came home with a cucumber and the first thing Elissa asked me was "mommy, did you pay for that one??" Haha, I sure did.

video:video

video:video

Check her out

video:video

4 AUGUST

Jepp, da er det jammen meg august allerede! Jeg synes at høsten egentlig er en veldig fin og koselig årstid, MEN siden vi ikke har hatt sommer i år tror jeg denne høsten for ikke å snakke om vinteren blir dødlang!!!! Det går greit enda, spør meg igjen i januar!!! Men, over til noe annet. I går hadde Elissa sin første dag på SFO. Stolte fine snuppa mi har gledet seg lenge. Det var heldigvis 4 venninner fra barnehagen som også startet på SFO i går og det var betryggende for snuppa og ikke minst mEg!! Hun hadde en fin dag, rakk opp hånda og svarte på spørsmål, lekte og koste seg. Håper det går fint videre også. Jeg leverte henne først i dag og hun så litt trist ut da jeg dro på jobb. Det gikk sikkert bedre når de andre barna også kom, men det var ikke gøy å dra på jobb akkurat idag. Gleder meg til å høre hvordan dagen hennes har vært!! Ayana lærte seg å sykle uten støttehjul for noen uker siden forresten. Ikke verst for min lille 4-åring (som også vil begynne på skolen). Skulle nesten ønske de var tvillinger så hadde jeg visst at de alltid har hatt hverandre på skole etc. Gleder meg til Ayana også begynner på skole, liker at de holder til på samme sted i alle fall. Okay, laterrR!

Første dag på SFO

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits