In action

This is one of their favorite things to do these days. My loves :)

Vips, så er helga ca ferdig!

De går fort disse helgene. Elissa har allerede begynt å klage på at helgene er for korte til og med, i en alder av 6 år. Det var drittvær på lørdag, så det ble en innedag for det meste. Fikk gjort noen ærend utpå dagen, men ellers koste vi oss hjemme. I dag har Elissa vært i bursdag. Ayana og jeg dro på bowling og pizzabakeren imens. Koselig dag så langt. Nå blir det avslapping hjemme resten av kvelden. Lader opp til ny uke og nye muligheter.

Bowling

Fredag!

Da er det helg igjen. Plaskregner og blåser ute, så dette er absolutt en sofakveld. Merker at høsten er på vei i full fart. Elissa og Ayana trives godt på barnehage og skole på Fosen. Bedre nå enn før sommeren. Spesielt Elissa, hun syntes ikke det var mye gøy å være "den nye i klassen", men nå har det kommet flere nye, og dermed er ikke hun "den nye" lenger. Godt å se at de har det fint :) Vet ikke hva denne helgen vil bringe, annet enn at Elissa skal på bursdag på søndag. Resten tar vi som det kommer. God helg! :)

Frisør i går. Bare stussing, snuppa vil ha langt hår!

The crew. The squad. Family

On her way to school. My baby is getting so big. Second grade already!

Bare noen bilder

Kommer innom på en liten snarvisitt. Må bare legge ut noen bilder. Barna synes det er stas med bloggen, så jeg skal prøve å blogge litt innimellom for deres skyld :)

Lost her first tooth!

lifelovefamily

lifelovefamily

34, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits