Onsdag!

Nå sover mine engler. Vi bor hos søss Aina noen dager nå. Må ut av leiligheten vi vanligvis bor i noen dager pr mnd da han som eier den kommer til Trondheim og bor der. Vi leier den billig, og det er absolutt bedre enn å bo oppå familien som vi har gjort i månedsvis. Både for de og oss ;) Er ikke "bare bare" å ha en ekstra familie boende hos seg konstant som vi gjorde tidligere. Så nå er vi på "ferie" fram til søndag ;) Stortrives i leiligheten vi bor i da, kunne tenkt meg å kjøpe en slik når jobb etc er i orden. Krysser fingre og tær og alt som er for at det ordner seg snaaaaaart! Er sååååå keen på å jobbe!! Man får et helt annet syn på arbeidslivet etter å ha gått hjemme med kids så lenge. 

I dag stakk vi å så på at Kamilla (søskenbarn/tantebarn) spilte fotballkamp. Gleder meg til å finne ut hva mine barn vil bruke fritiden på når de blir litt eldre. Elissa har jo allerede sagt at hun vil begynne på fotball, så håper hun ikke ombestemmer seg. Jeg vil hvertfall veldig gjerne at de blir aktive innen en eller flere idretter!!! Skal slevfølgelig ikke presse de til noe som helst, men oppmuntre dem til å prøve litt av hvert kommer jeg absolutt til å gjøre :)

Noen bilder igjen da:

Foggy morning in Trondheim this week


Today, at the soccer field where the kid´s cousin Kamilla played

Auntie AinaEnda en uke er snart over...

Da har det plutselig blitt søndagskveld igjen gitt. Tiden går jammen fort. Snart er det jul! Alt går bra med oss her i godeste Trondheim. Kjempekoselig å ha tid med mine troll når det er helg, men jammen meg godt at det er barnehage igjen i morgen. Haha, blir sliten av disse helgene ;) Gjort litt forskjellig denne uken, men ikke alt jeg orker å utdype noe mer på bloggen. Har forresten hatt mine 2 første foreldremøter da, 1 i forrige uke og 1 denne uka. DA har jeg blitt voksen altså! Jeg klarte å komme meg gjennom de uten å påta meg ansvar for noe som helst. Fant ut at det sikkert er best å tiltrekke meg minst mulig oppmerksomhet på slike møter. Funket bra det :) Her kommer noen bilder fra de siste dagene/uken:

Made cake for Leander´s name celebration last sunday


After lots of food and cake...


Us ladies :)


Ayana had diarrhea last week and had to stay home from daycare. This week she threw up, so she was home mon-wed. My poor little lovebug. She´s perfectly fine now though :)


Hate when my loves are sick. Elissa has been fine troughout this whole time though, it´s only been Ayana. Knock on wood!!


Rainbow in Trondheim


Had lunch with Silje one day


Ayana ready for a little nap this weekend


Kids sleeping, mommy having some wine. This was last night.


Camilla came over yesterday, girltalk and wine. Can never go wrong with that :)


Today, ready for this weeks 5th and last gym session :) I do eat a lot, so I gotta balance it out a bit with some gymtime... Plus I´m trying to stay somewhat sane..lol. Thank God for gyms with daycare! :)


My little baglady. I gave her one of my bags yesterday and she´s bringing it everywhere. She even slept with it last night. Here we´re on our way to the gym.


Too cute!


My baby is growing up soo fast!!


Waiting for the daycare at the gym to open today.


Playing around


I love you!!


Spent some time at the playground right outside our place today. Aina, Kamilla and Mira the dog joined us too.


Beautiful you are!!


Fun times :)Elissa and cousin Kamilla. :) Btw, I have noo idea why Elissa wanted to have that sticker on her face for hours today.... 

Hva skjer med verden??!

Oki, her kommer et lite meningsinnlegg fra meg igjen..haha.. Har meninger om det meste, ikke mye av det kommer kanskje opp på bloggen alltid, men dette måtte jeg bare si noe om. Surfer rundt på blogger og instagram innimellom og har lagt merke til at det tydeligvis er veldig "in" for damer å se ut som store muskeltroll for tiden!?! Hva er greia??! De drikker proteinshaker og trener til den store gullmedalje.. Jeg synes personlig det er STygt med damer med 8-pack og muskler som buler ut av skjorta. Jeg liker flate mager med litt definerte muskler og en stram kropp, men synes "trenden" blant mange nå om dagen er insane. Tar liksom bort litt av det feminine mener jeg.. Også har man på den andre siden menn og sminke osv.. Som jeg sa tidligere; hva skjer med verden?! Jeg personlig synes det er mer tiltrekkende med menn som er skikkelig menn. Ikke skogstroll som ikke bruker deo osv altså. Fint at menn tar vare på utseendet også, men det fins grenser. Jeg er for likestilling generelt, men bodybuilder-kropp på kvinner og sminke på menn er bare ikke min greie:) Må være politisk korrekt til slutt da, dette er min blogg og min mening. Folk får gjøre som de vil og jeg dømmer ingen ut ifra utseendet, men jeg skjønner bare ikke hva greia er?

Lørdag morgen. Elissa leser bok til Ayana

Søteste ever!!

Fredag!

I går kom Antonio en tur. Ayana og jeg hentet han på flyplassen mens Elissa var i bhg. Stor gjensynsglede da kidsa fikk se pappa igjen. Ayana har vært hjemme hele uka -mandag, satser på at hun er klar for bhg igjen på mandag, selv om vi har kost oss masse sammen denne uka. Sååå mye kos og kjærlighet at jeg smelter helt. Baby'en til bror Rune har navnefest på søndag, så i dag stakk vi til byen en tur for å kjøpe inn det vi trenger for å lage kake som vi skal ha med. Var en tur på 3t og trente før det, så det har egentlig gått slag i slag i dag. Nå sover søtingene, jeg ligger på sofaen med et glass vin :) Nettopp spist nydelig tacosalat laget av mesterkokken Antonio. Tror det blir en tidlig kveld på meg. I morgen er det opp på 3t igjen, deretter skal vi se på at søskenbarn Kevin spiller fotball cup på banen oppi gata. Elissa gleder seg til det. Har allerede bestemt seg for at hun skal begynne på fotball når hun blir gammel nok. Det gleder selvfølgelig en eks-fotballspillermamma :))

"what can I say, It's in me" #swag

1 kid vs 2 kids

Etter å ha hatt Ayana hjemme fra barnehagen noen dager nå pga av løs mage må jeg virkelig si at jeg hadde glemt hvor enkelt det er med kun 1 barn. Haha, kan nesten ikke sammenlignes. Det er kun 16 mnd mellom de to trollene, så jeg husker nesten ikke hvordan det var med bare 1 av de. Det skal sies at det ikke var like lett f.o.m Elissa var ca 7 mnd og jeg ble gravid med Ayana med oppkast, bekkenløsning, trøtt og slapp osv osv osv og ikke noe barnehage. Ikke at jeg angrer på å ha fått 2, langt ifra. De har jo det så gøy sammen de to trollene, men det kan bli litt slitsomt å være fredsmegler hele tiden. De er i tottene på hverandre konstant når vi bare er hjemme, og man blir fort lei av å "måtte" være sint. De er derimot i superekstase over å se hverandre igjen om de har vært borte fra hverandre. Alltid kos både før og etter barnehagen :) Det er jo så søtt :) Leker sammen når det er utetid i barnehagen, de går jo på forskjellig avdeling. Har kommet mange ganger for å hente de og da går de rundt og holder hverandre i hendene. Når alt det er sagt, så koser vi oss masse sammen også altså. Jeg elsker ettermiddagene/kvelden når vi alle 3 sitter under teppet i sofaen og ser TV og tuller og ler :) Eller når vi sitter ved middagsbordet, spiser middag og jeg får høre om dagen i barnehagen. Er utrolig glad for at de har hverandre, en trygghet for både meg og dem. Selv om det kan være litt slitsomt innimellom, det er ikke til å legge skjul på ;) Evig takknemlig for mine 2 gull, mine livs kjærlighet og jeg gleder meg til maaaaaange kosestunder og nye opplevelser med de framover!!! :) Meeeeeeen, tror det holder med 2 for min del altså! ;) lol ;)


Her prøver Ayana og lage trutmunn også :) haha..

I LOVE YOU MY LITTLE TROLLS!!!! ALWAYS AND FOREVER!!!!! <3Liten update igjen da

Vi koser oss i leiligheten vi bor i nå (midlertidig). Har vært her i noen uker nå, og trives veldig godt. Deilig å ha noe eget igjen. Ubeskrivelig faktisk. I helga var vi på hyttetur samme med søss Tonje og hennes familie. Det var koselig selv om det var vel mye regn. Fikk besøk av farmor og 2 av mine onkler på lørdagen på hytta også. Trivelig å se igjen litt slekt innimellom. Akkurat nå er Elissa i barnehagen. Ayana sover en dupp her hjemme. Hadde løs mage, så måtte hente henne i barnehagen i går og må være hjemme i dag også. Hun er i super form, så det kan tenkes at det bare er pga at det muligens kommer noen tenner snart. Vi stakk på 3T og trente/lekte tidligere i dag. Nå skal jeg snart vekke henne slik at hun sovner til kvelds også. Ingen jobb i sikte, vanskeligere enn jeg trodde det der med jobb. Tror ikke jeg er like attraktiv på jobbmarkedet lenger med 2 små barnehagebarn.... Men men, det ordner seg nok. Det har egentlig vært litt deilig med litt tid alene mens kidsa har vært i barnehagen de siste ukene. Det har vært 3 tøffe år med små barn og graviditeter og stress hele tiden, så det har vært godt å bare roe ned litt før arbeidslivet forhåpentligvis kaller snart :) 

 

Cathrine var en tur på besøk forrige helg forresten:) Veldig koselig! Vi har tepper på sofaen da den ikke er vår..lol..

Elissa plukket ripsbær som hun syntes det var gøy å gi til Ayana :)

lol

Ayana og Kevin :)

Kiss kiss :)

Vin på hyttetur hører med :)

Fikk krabbe :)

Lillemor i dag :)
lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits