Lørdag!

Sååå deilig med helg, har ikke ord! Rooolig helg og digg er det. Var en tur i sentrum i dag. Spiste mat på friday's og kjøpte inn noen småting. Har ikke sånn allverdens å komme med. Det går for det meste i kos kos kos og det er deilig det! :)

Mandag!

Jammen meg er mandagen snart over! Føler tiden flyyyyyyr!! Snart sitter vi å spiser ribbe og hører på at julen ringes inn!! Ukedag, helg, dagene bare forsvinner. Hadde en rolig og fin helg da. Deilig å få masse tid med snuppisene mine, er så mye stress på ukedager så prøver å roe mest mulig ned når det er helg. I går var jeg en tur på Friday's med Camilla. Spiste god mat og drakk bittelitt vin. Superkoselig! Fant ut at vi skal ha en sånn datenight hver mnd framover. :) Får lønn på samme dag begge to, så det passer jo utmerket. Vår egen lille "lønningspils". Ellers så går livet sin gang med alt det vanlige som hører til. Stortrives på nye jobben :) Ayana fikk sprøyte torsdag for 1 og en halv uke siden (15mnds sprøyta som hun fikk 1 år for sent). Pappa'n ble med snuppa og han var så stolt av lille troll som ikke hadde sagt en lyd da de stakk, det var null stress for lille tøffingen ja. Vært ute en vinterdag før hun ;) Baby G!! Elissa var med morfar og bestemor på hytta på Tynset noen dager i forrige uke. Det var stas! Hun og morfar er så gode venner, Elissa er "jenta te morfar", noe han forteller henne hver gang de møtes. Elissa er veldig enig og sier rett som det er "æ e jenta te morfar æ". Ayana begynner å bli litt sjalu på det der så hun har nå begynt å si at hun er "gutten te morfar". Siden "jenta" var opptatt lixom ;) Okay, en stund siden jeg har blogget så måtte bare inn å si hej hopp! :)

Cammiz i går :)

Lørdag I love you!!

Aaahh, det er godt med helg! Første uken på ny jobb har gått veldig bra. Trives veldig godt så langt så dette lover godt. Når det er sagt er det MASSE å lære, så har vært veldig mentalt sliten denne uka. Da er det ekstra godt med helg. I dag har vi vært i sentrum, tok buss som vanlig, til stor jubel fra snuppene. Dro fra byen til tivoli på Granåsen etter noen timer i sentrum. DET falt i smak, trollene storkoste seg og ville prøve absolutt ALT. Til og med karusellene for de litt større barna, men det får vi vente med noen år til :) Jeg elsker karuseller og berg og dalbaner, så dette lover veldig bra for framtiden:) Nå slapper jeg heeelt av med bittelitt vin, strandet på sofaen og her tenker jeg å bli resten av kvelden. God lørdagskveld!!

Rett etter bhg en dag denne uken. Hardt liv!

Finfin helg!

Hatt en finfin helg, selv om det plasket ned på lørdag. Nå har snuppene lagt seg og jeg lader opp til første arbeidsdag i morgen. Nå er det ca 6 uker siden jeg har vært i jobb så det blir godt og litt uvant i starten. Er jo alltid spennende å komme til en ny arbeidsplass, men håper og tror at jeg vil trives! Håper alle har hatt en flott helg! Her er noen bilder fra de siste dagene :

Familiedag på Kolstad på lørdag og vi tok turen dit :)

Pappa var også med og ville være tiger :D

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits