Pics frm the wknd

Må legge inn noen bilder fra den koselige helga vår. Tok ikke så mange, men noen ble det. Vi koste oss masse selv om regnet høljet ned størsteparten av tiden. Nå er uka godt i gang og kun 3 dager til ny helg:) Den ønskes velkommen med åpne armer!

Torsdag!

Det betyr snaart helg det. Blir like digg som alltid! Rekker aldri å blogge mer, tenker ofte at jeg skulle gjort det, men så stopper det der.. Er såå travelt. Mye jobb, kids, trening, husarbeid osv, alt er som normalt det, så da er det liksom ikke mange timer igjen av døgnet. Må sove også! I helgen blir det bare kosikos m snuppene. Må vel ut på field-trip eller noe på lørdag. På søndag gleder de seg sånn til å bli med på barnepass'n på 3t. De har ikke vært der på leeenge. Før de begynte i bhg var de jo med meg 5-6 ganger i uka på barnepass'n på 3t. Nå trener jeg på en plass uten barnepass, rett nedi gata, så da stikker jeg alltid alene. Fant ut at jeg kan gjøre et unntak på søndag og trene på et annet senter til en forandring og bestilte barnepass :) Stor jubel fra snuppisene! Så sånn går dagene : jobb, trening, trivsel ;) Hej hopp!

Normal

Fin lapp fra kollega Siv er om dagen :) Den henger på data'n på jobb :)

Bergen!

Må slenge inn noen bilder fra Lindorff konferansen i Bergen som var denne uka. Firmaet jeg jobber for er kunder av Lindorff, så jeg, Siv og sjef Egil dro til Bergen fra onsdag-fredag. Det var suuupergøy. Møtte mange hyggelige mennesker, var på mange interessante foredrag, spiste nydelig mat i en nydelig by og vinglassene ble aldri tomme ;)

Bølgen og Moi på onsdag

Bluesbrothers underholdte på festmiddag på torsdag og det ble dansing på bord og stoler :)

Her er vi med Egil vår sjef

Massasjestolen..

..der ligger jeg akkurat nå.. På jobb, 15 minutter massasje hver dag. I love it. Må slenge inn noen bilder da jeg er på etterskudd som alltid. Tiden løper bare fra meg. Var bl.a på besøk til ei venninne på søndag. Hun hadde hunder i all slags størrelser, ponni, hester og katter. Snuppene var livredd alle de små dyrene, men ikke hestene og ponnien. Merkelig!! Var på bursdag på lekeland på lørdag, så hadde en ganske aktiv og fin helg. Gidder ikke skrive mer akkurat nå, må laste opp bilder isteden :)

Venninne fra barnehagen

Søteste hunden ever!!

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits