Mandag ferdig!

Jadda, da er mandagen over for denne gang. Bare 4 dager til helg, dette klarer vi!! Det er sånn stress på hverdagene med jobb, bhg og skole og livet utenom det. Man har ikke mange timer fra man konmer hjem fra jobb og hentet barn til det er natta. Og iløpet av de få timene skal middag lages, spises, lekser skal gjøres, skriving OG lesing hver dag, man skal gjerne ha tid til det beste også og det er KOSING!! Det er min favorittaktivitet!! Og kidsa vil gjerne leke ute med venner og se litt på data/tv, nattstell osv osv... Dette er ting som må gjøres før kidsa legger seg, det er jo et hav av ting som skal gjøres etterpå også!! Puuh, ikke rart man alltid har nedtelling til helg. Føler meg egentlig som superwoman nå når jeg skriver dette...haha..er ikke noe slaraffenliv ;) Jeg tar meg selv i å glede meg bittelitt til å bli pensjonist innimellom...haha..rolige dager med barnebarn og barn på besøk innimellom ;) Neida...joda...neida...vet ikke... Alt til sin tid og alle stadier har sin sjarm. Jentene er såååå morsomme og veldig kosete for tiden, så jeg nyyyter disse dagene selv om det er stress til tider. Nå er det natta. Vekking kl 05.10 imorgen som vanlig..slumring til 05.20, så er det opp og hopp!!

Guttegale snuppa ;)

video:video

Chillin like a villain!!

Ååh, sååå digg med fredag!!!! Beste dagen!!! I kveld har vi som nesten alle kvelder hatt danseshow i stua. Musikk, sang og dans er en stor del av vår hverdag. Ayana er forresten guttegal i en alder av 4 år. Hun er forelsket i alle gutter, synes gutter er såååå søte!!!! Kysser og styrer i barnehagen, kjærester både her og der.. Det er søtt nå, spør meg igjen om 10 år!! Haha! Elissa finnes ikke interessert i kjærester og kyssing. Hun mener det er mye bakterier involvert i sånt og holder seg unna det (minus mamma og pappa, vi får nuss enda heldigvis). Det er såååå gøy å se jentene vokse opp og se personligheten deres utvikle seg. Jeg er forelsket til evig tid og enda litt til og det er helt fantastisk!

Hjemmelaget vårruller!! Nam nam nam!!

Tullinger! Hadde nettopp kommet hjem fra helg på Tynset med morfar og bestemor her.

LOVE!!

Nae nae!!

video:video

September!!

Hjelpes meg, halvveis i mnd og ikke ett eneste innlegg fra meg. Shame on me!! Dagene går så foooort!! Spesielt nå når det blir mørkere på kveldene også. Kjenner at det er høst. Synes høsten er litt koselig også jeg da. Tenne masse levende lys, pledd, sofa, vin, kakao, serier...kos!! :) Hmm...vet ikke hva jeg vil dele på bloggen for tiden egentlig. Merker jeg blir mer og mer privat med årene og ønsker å dele mindre og mindre med alle og enhver. Ikke at jeg har delt så mye personlig de siste årene heller da, men jeg begynner å vurdere om jeg skal starte en ny blogg som kun jeg har adressen til, da jeg gjør dette mest for barna sin skyld (og meg selv). Føler egentlig ikke noe behov for at andre enn spesielt utvalgte skal få se bloggen. Ikke at dette er et kjempeproblem da det ikke er mange lesere innom..lol...men jeg skal tenke litt mer på det. I mellomtiden legger jeg ut bilder her som normalt...

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits