Jommen sa jeg husmor?!

Har i flere måneder hatt lyst på ribbe og pinnekjøtt. Skikkelig cravings altså!! Dette er retter jeg alltid har fått servert og aldri kunne falt meg inn å lage på egen hånd tidligere. Meeeeen, jeg laget faktisk fårikål for første gang for en måneds tid siden med great success, og lysten tok overhånd, så lørdag  bestemte jeg meg for å prøve meg på en julerett også. Valget ble pinnekjøtt denne gang. Først lette jeg Oslo rundt for å faktisk finne pinnekjøtt. Fant det til slutt på Coop på Majorstua. Deretter var det umulig å finne pinner som kjøttet skal kokes på, ingen butikker jeg var på hadde det enda. Så da var det å ta en telefon til min kjære søster Aina som kunne fortelle at kjøttet skulle kokes på bjørkepinner! Okeeej, hvordan i h*lvette ser en bjørk ut?? Naturfag har aldri interessert meg :/ Så da var det bare å google "bjørketre" gitt. Fant bilder, så da var det bare å ta med iphonen med bilder og gå rundt i regnet på Frogner for å finne bjørketre... Fant til slutt et tre som lignet nok på et bjørktre til at jeg rev av greiner fra treet..folk kikket rart på meg, står midt på Frogner i plaskregn og river ned greiner fra et tre..men hey, I'm a preggers lady with cravings okey?! Kom hjem, Antonio bare ristet på hodet av meg da jeg kom hjem klissvåt med noe som så ut som et babytre. Whatever, jeg spikket av blad og møkk osv og satte igang med å dampkoke pinnekjøttet. Etter 3 og en halv time med både dampkoking og litt tid i ovnen var kjøttet og tilbehøret ferdig. Antonio var på jobb, Elissa sov, så jeg koooooste meg med pinnekjøtt, poteter og kålstappe helt alene på en lørdagskveld. Hahaha..kanskje ikke en rett man lager alene, men funket bra for meg :) Det var nyyyydelig, og blir langt ifra siste gangen jeg lager det før jul. Antonio spiste restene da han kom fra jobb og jeg fikk laaaangt over godkjent. Neste gang vil han være hjemme når jeg lager "stickmeat".

 

Nå er Antonio på 30-årsdag til en kompis. Han så riktig så fresh ut da han gikk. Jeg derimot, not so much. Forfaller for hver dag som går...jaja, heldigvis for en god grunn! Jeg kommer sterkere tilbake, better than ever, that's a promise!!!! ;) Ikke alltid like enkelt det å være gravid, med hormoner og alt som følger med, samt at mannen slipper å gå gjennom den samme dritten. Livet hans kan på en måte fortsette litt mer som normalt...det kan være litt irriterende innimellom :/ Spesielt når man er et hormontroll som jeg er i disse dager. Har tatt helt av..haha..jeg har lyst til å kappe hodet av alle og enhver..untatt Elissa, hun er fredet, heldigvis!! Haha.. er nok ikke enkelt for en mann å bo sammen med en gravid kvinne alltid heller ;) LOL

Elissamin sover, våkner opp rett som det er, hun er kjempeforkjøla, snørr overalt og hoster værre enn bestemor stakkars. Nå har jeg begynt å bli smittet også...det må jo bare skje når jeg har babysnørr over hele meg etter en dag/timer. Men som mamma så kan jeg liksom ikke bli syk, det fungerer bare ikke. Prøver å fortrenge at forkjølelsen trenger på og satser på at det går over :) Jaja, skal spise sjokolade og drikke eventyrbrus mens Antonio er ute på middag med sjampis og limo og det hele!! Who said life is fair??!!? Hahaha.. 

 

Should I stay or should I go...?

......det er spørsmålet som surrer rundt i hodet mitt i disse dager. Nå prøvde jeg meg på en "Se & Hør"-overskrift.. Folk tenker sikkert at det gjelder ekteskapet/forholdet når man leser en slik headline...men neeeeeida, handler ikke om det. Selv om den tanken har poppet opp i hodet mitt noen ganger under en av våre mange heftige krangler..haha.. Ikke bare bare å være gift med barn..eller uten barn for den saks skyld! Det blir bare ikke enklere med barn heller, men, vi klarer oss fint, litt action i hverdagen må man jo ha ;) LOL. Det overskriften handler om er Should I stay a brunette or should I go blonder??!! Silje og hår, det er ikke et enkelt tema. Jeg blir så fort lei.. Det slår seriøst aldri feil; så snart jeg har bestemt meg for at jeg skal bli brunette er jeg rågira, klarer liksom ikke å få farget håret raskt nok...men etter 2 uker er jeg lei og vil ha forandring, slik som nå! Hadde jo bestemt meg for å være brunette ut svangerskapet, heller ha en makeover når kiloene kommer av isteden for på... men er leeeei allerede....føler JEG blir så "kjedelig" med 1 farge... Vet hvertfall at jeg vil ha folie-highlights neste gang, blonde selvfølgelig... Klarer bare ikke å bestemme meg for om jeg bare skal være kjedelig på håret fram til våren eller do it now!? Hmm...kanskje prøve å være tålmodig for en gangs skyld...I don't know if I can do it..  Har funnet et par bilder av ca slik jeg vil ha det den dagen det skjer hvertfall! :) Om det blir i ukene som kommer eller the spring vil tiden vise ;)

The haircolor I want next!!:

Babygirl sover heldigvis, hun er ikke helt i form, krysser fingerene for at hun klarer aa sove mer i natt enn hun gjorde natten som var og dagen i dag. Stakkars bebisen min, hoster og snorrete ( naa fungerer plutselig ikke de norske bokstavene) Oki, det var dagens tanker og "problemer". Ha en fin fredagskveld. Her blir det X factor, og om Ole Gustav er med videre etter i kveld gir jeg virkelig heeelt opp det norske folk!! For sure! For real!! Done deal!!

Awwww.. Love them!!!

video:007


I want it!!!

Went to look at an apartment for rent yesterday. We need a bigger place, have to be out of the one we live in now by January 31st. Antonio couldn't come look at the place since he was working, but he had seen pictures and I also filmed a little bit when we were there. I brought along Camilla and Elissa for "moral support". I LOVED the apartment, really want it!! There were a bunch of other people there too though, so we're lucky if we get it. All we can do now is wait until they decide who they choose. Within a week they will know they said. We're still looking for other places though, gotta call on some other ones in the morning, just in case... Kinda sucks that the first one we looked at was suuuper nice, if we don't get it we are going to compare every apartment to that one and nothing will be good enough.. Oh well, everything always works itself out in the end! :) As long as we have a roof over our heads next year we'll be good..oh, and a shower!!

 

Pancake cravings!! Had to go to our spot and get american pancakes for breakfast again today!

"hmm...what do I desire today"Leilighetsjakt!!!

Mye av tiden går i disse dager med til å surfe på finn, prøver å finne en leilighet vi kan leie i Oslo-området. Trenger ny da den vi har nå er aaaaaalt for liten. Vi har sagt opp, må være ute senest 31 jan, håper å finne en vi kan flytte inn i fra begynnelsen av januar slik at vi har god tid til utflytting og vasking etc. StreSS as, haaaaater å flytte, har flyttet en million ganger, har ikke telling lenger....men men, det må gjøres. Deilig når man kommer i orden da. Håper bare vi kan finne en leilighet snart, slik at vi har det klart... Skal på en visning i morgen, så kjempefin ut, men er sikkert 1000 andre der også, så må kanskje regne med noen harde kamper før vi finner en. Man vet jo aldri da, kAn jo være heldig på første forsøk, vi får se. Lever i håpet til det motsatte er bevist! Men må sjekke om leiligheten er like fin i virkeligheten som på bildene også :)

xoxo- silly girl ;)

Må nesten legge ved noen bilder også, føler innlegget ikke er komplett uten bilder. Da blir det seff noen bilder av lille modellen min, hun tar seg mye bedre ut på bilder enn meg!! Finest i verden!!Pancakes-with-syrup-high..

video:015


...ends in a head- bAng against the wall...poor baby... luckily everything works out with lots of love and affection!

Dagen i dag...

Stakk på The nighthawk diner igjen i dag. Just love it! Elissa smakte på pancakes denne gangen, med sirup...har vært på en sugarhigh ever since..haha..hun babler mye til vanlig, i dag har det tatt helt av ;) Koooselig da! Håper bare hun sovner ikveld. Jeg skal se fotball-kamp, hååååper at seriegullet blir "vårt" for sure i kveld. Spennende!!!! Oki, Elissamin skal ha grøt,må stikke, legger ved noen bilder fra dagenBesøk av "tante" Camilla og Luna :)

I ettermiddag fikk Elissa og jeg besøk av bestis Camilla og hunden Luna. Vi stakk på Grill's ville og kjøpte burgere to-go, deretter på Bunnpris og kjøpte julebrus, før turen gikk tilbake til oss. Har ikke spist mat fra Grill's ville på flere mnd, fikk litt overdose i sommer, men nå smakte det veeeldig godt med burger derfra. Elissa sovnet på fanget mitt etter litt burger, grøt og melk...Luna sovnet på gulvet, så Camilla og jeg satt å skravlet i et par timer. Kjempekoselig <3 Nå ser jeg litt på Gossip Girl før det snart er sengetid for gamlemor sjøl ;) Blir tidlig natta for tiden, er generelt trøtt samt at man kan ikke ligge å dra seg om morgenen lenger..times have changed :) But only for the better!! Kos dere videre på lørdagskvelden, hele Norge ser vel "Skal vi danse" nå, tror jeg er den eneste i landet som ikke liker det programmet!     Nattinatt

My favorite picture ( in our apartment ) of my favorite city!! San Francisco I Miss You!!!!!!BFF Camilla teasing lil mamas;  look, but don't drink the soda
Luna chillin on the floor

Video of "The walking Princess"! ;)

video:025


Det ble Iphone 4 and I Love it!! :)

Har eeeendelig skaffet meg en iphone. Jeg kan ikke beskyldes for å være først ute med duppeditter, tvert om, men jeg kommer som regel sakte men sikkert etter... Denne gangen må jeg si "the hype" har vært velfortjent, er suuperfornøyd med telefonen så langt. Blir mange flere bilder framover nå :)) Har et nytt nr, det finner dere som trenger det på facebook-profilen min!

Det ble tatt noen bilder idag, jeg og snuppis hadde photosession, legger ut noen av dem tror jeg! Elissa har virkelig fått sansen for å gå nå. Hun har øvd seg i heeele dag, går fram og tilbake på stua. Kryper enda også, er ikke helt stødig, men det er ikke lenge til det blir helt slutt med kryping om hun fortsetter å øve slik som hun har idag. Kjempemorsomt å se på. Hadde mulighet til å ta mange bra filmer av henne idag, men mams er altfor opptatt med å juble og være cheerleader til snupp, så det ble ikke mange. Fikk tatt 1, men den er dessverre "sideways", vet ikke hvordan jeg skal få den slik at vi kan se den slik den skal være om noen skjønner en dr*tt av det jeg prater om nå..?? lol Legger den ut etter dette innlegget uansett..bare ikke få kink i nakken av å se den ;)

I dag hadde de endelig fått inn min favoritt Trondheims-julebrus på Bunnprisen oppi gata. Elsk elsk elsk!! Vet det er mange som synes det er for tidlig, jeg er ikke av den oppfatning, er alt for glad i julebrus til å vente :) Skjønner at folk synes det blir mye jul lenge før jul, litt enig,men jeg synes derimot at det er kjipere med masse juleting i butikker og gater etter nyttårsaften..fram til februar osv. Jeg er ferdig med julen 1 nyttårsdag, så da vil jeg bare se framover og bli kvitt alle juletingene.. Koseligere med juleting nå mens vi fortsatt ser FrAm mot jul synes jeg :) Jeg fant også Fjordland's Kalkunbryst på Bunnpris idag, den kommer kun på denne tiden av året og er suupergod, så det var dobbel-elsk i dag :))) Da passet det bra at Antonio skulle på jobb ikveld, enkelt og godt middagsvalg til en ensom mamma! ;)

Da venter jeg på x-factor, kooselig med fredag :) Legger ut noen bilder mens jeg venter...

Some pictures taken today. Elissa and I had a photo-session with my phone.. The rest of the day all Elissa was doing was walking, walking.... and walking. She's sick of this crawling-thing, she's ready to be a big girl. I'm very proud of her determination, she knows what she wants og goes for it. Love you little mamas!! 

 

Here is the first post from my phone. Testing right now....

864734-1-1287667275463.jpg
864734-1-1287667276815.jpg
Here is the first post from my phone. Testing right now....

Child Planet

Stakk dit en liten tur i dag. Jeg og Elissa lekte mens Antonio var på Elixia og trente. Regn og grått i Oslo i dag, så fristet ikke så mye å være utendørs...greit med sånne innendørs lekesteder. Tenkte jeg skulle prøve åpen barnehage en dag også, har enda ikke prøvd det.Hørt at det skal være ganske ok, så vi får se :)

Ellers så har jeg fortsatt IKKE mobil!! Helt siden tuppetroll "spiste" den opp på fredag har jeg vært uten mobil... Den døde av babyspytt gitt :( Nå merker jeg at jeg begynner å bli lei av æ være uten tlf. Gikk ganske greit de første par dagene, men nå har jeg abstinenser. Føler meg rett og slett litt naken. Klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Har jo seff kontrakt med chess til jan eller feb...men har lyst å skaffe meg iphone! Nå vurderer jeg å bare få nytt nr hos en annen operatør og bestille iphone, betale chess i et par tre mnd itillegg, fram til jeg kan si de opp... Er så kjipt å bruke masse penger på en ny tlf uten kontrakt nå...spesielt siden det da blir en tlf som jeg vil bytte ut snart... Meeen, jeg har hatt nr mitt i 100 år, er ikke såå keen på å bytte egentlig..Hmm...livets valg og problemer..haha! Dessuten så er jeg Miss utålmodig, når jeg først vil ha noe så vil jeg ha det NÅÅÅÅ !! :) Derfor jeg haaaaaater windowshopping, aldri skjønt den greia der...traske rundt i butikker uten penger..det er tortur!

Oki, litt for mye kjedelig prat om mine tlfproblemer... Jeg fant ut at jeg er skikkelig sulten akkurat nå, så må stikke på kjøkkenet og mekke mat... ElissaMin sover, A er på jobb....just me, myself and I gitt...ikke værst bare det..lol!!

Pictures from Child Planet today:

Elissa 11 months today!

video:022


Hahahahahahahahahahahahahaha...she's so funny...and weird!!!! Got it from her daddy I would say..hahaha! ;) Should have had a video of her watching herself in this video too, she was CRACKIN' UP!!! hahahaha...

Endelig testet ut The Nighthawk Diner!Stakk dit og spiste frokost/lunch...også kalt brunch..lol...idag. Antonio, Elissa og jeg tok turen til løkka i finværet. Dette er det nærmeste man kommer en amerikansk diner i Norge. Jeg likte maten kjempegodt! Amerikansk dinermat passer meg perfekt, vet at jeg blir mett :) Interiøret osv var også veldig american diner, så alt i alt superfornøyd! Stappmett etter en club sandwich med fries og en pannekake jeg stjal fra Antonio, så om jeg ikke så gravid ut fra før så gjør jeg det nå..haha! Hit vil jeg absolutt ta med min kjære familie neste gang de kommer fra Trondheim, tror det vil slå godt an til både tantebarn og søsken :) Elissa trivdes også,hun spiste grillet kyllingfilet...men mest interessert i å underholde de andre gjestene ;)

Bilder fra dagen, jeg ser på bildene at jeg trenger en real dusj med suntanning spray!!! Gjør det ikke noe bedre at min lille familie er så brun og fin heller..lol !!Babygirl took her first steps with no help today!!!!!

Today was a big day for us. Elissa took her first babysteps without any help. Luckily both Antonio and I were at home, so we both got to see it. She still thinks it safer to crawl, but she keeps on practicing the walking, so several times today she has been walking by herself. Antonio and I scared her a little bit the first time though, we were yelling and screaming, superhappy and proud our princess took her first steps :) We tried to get it on video, but as soon as we wanted to film her, she got all into the TV and everything else, so I guess that will have to happen later. Antonio is at work right now, I just put little missy to bed, so it's time for me to have some time to myself. Yay, think it's movietime for me. Then sleepytime, even better. Sounds like a plan.

Some pictures:

Ready for norwegian weather! :)
Baby boo stretching while watching commercials on TV, her favorite....The commercials must be over since I got her attention..

Haha..working on her balance and her walking, but can't really take her eyes off the TV...

Playing around with The Princess :)

video:038


Elissa and I on sunday. The princess demands the camera....of course...wants everything we have... or eat these days :) And she shakes her head at everything and everyone..she's funny, loooooooooooove her!!!!!

Fall in Norway

Elissa, Ingvil, Camilla ( and Luna, her dog ) and I went for a walk right outside Oslo today. Beautiful fall weather right now, so we had to spend the day outside. Antonio was working, so he couldn't join us, but I will definitely take him out there one of these days. Elissa and I just got back right now, time for dinner for the happy baby! Leave you guys with some pictures from our day in Norway's nature :)Ooooops we did it again....

Da er jeg i litt bedre form i disse dager enn det jeg har vært de siste par mnd. Grunnen til at jeg har vært ekstremt fraværende er pga at jeg er preggers igjen!! På lørdag er jeg 15 uker på vei...det går sakte men sikkert framover. Satser bare på at alt går bra fram mot fødselen!! Så de siste par mnd har gått med til å stort sett kaste opp. Det har vært en litt tung tid da jeg tross alt har en superaktiv jente på snart 11 mnd som også skal ha sitt selv om mams har hatt null energi. Jeg syntes det var ille nok den første graviditeten, men det kan ikke sammenlignes med hvordan det er når man allerede har barn fra før. Jaja, nå er jeg ikke på langt nær så kvalm lenger, og merker at humøret stiger for hver dag som går. Begynner å føle meg som et menneske igjen og ikke et dasstroll :) Jeg "feiret" at kvalmen begynner å gå over ved å bli brunette igjen på tirsdag. Stakk til min kjære Erle som farget og klippet meg. Det var godt med litt forandring etter oppkast-tiden. Fant ut at jeg vil være mer naturlig under svangerskapet, og heller ha en makeover når sommeren kommer og jeg har begynt å ta av kiloer IGJEN!! Haha...hadde endelig begynt å se ut som meg selv igjen...men nå er det tilbake til å bli muffins-silje på nytt. Men, it's all worth it da! Har termin 4 April, så etter jul må vi flytte ut fra der vi bor nå og finne en større leilighet innen 1 feb. Så om noen i Oslo-området vet av noen ledige i den tiden, 3-roms. Rop ut!! :)

Ellers så er Elissa fortsatt verdens søteste, morsomste, kuleste, rareste, vakreste og besteste baby noensinne!! Hun går ikke enda, men hun kan stå uten å holde seg fast, tør liksom bare ikke å ta det første steget enda. Men, det kommer nok snart. Hun har endelig sluttet helt med puppen! :) Yey, mams får noen mnd fri før nestemann begynner... Det var faktisk ikke noe stress i det hele tatt, selv ikke kvelds-nattkosen som jeg trodde vi måtte slite lenge med :) Hun smaker jo på absolutt alt vi spiser for tiden da, hun er heeeelt crazybaby når det kommer til smaking, skal ha ALT, så pupp ble kanskje litt kjedelig :)

Nå sover min stjerne, A er på jobb og jeg slapper av. Blir snart senga på meg også, sykt trøtt for tiden. Men er egentlig utrolig stolt over at jeg faktisk har skrevet et innlegg på bloggen!! :) Håper det blir flere innlegg framover ;) Må poste en video av tuppa snart også, familien i USA har ventet i ievigheter på at jeg skulle oppdatere bloggen igjen.

Some pictures from the last couple of weeks. I've been feeling sick due to the pregnancy lately, so haven't taken many pictures. That's also the reason why I haven't been blogging at all, haven't had the energy. I'm starting to feel a lot better now, so will try to update with pictures and videos more often from now on :)


Our life the last couple of months: Me hanging over the toilet throwing up, Elissa crawling after me, patting me on my back!                                                                             


Sleeping beauty!

Our sunshine!! The reason we smile and laugh every single day!! She's the best!!


The chocolate-baby eating chocolate-cookies ;)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits