Pics!!

Noen flere bilder fra dagen i dag... Rolig dag med trilleturer og lek.Nettopp sett nyeste episode av Dexter. En serie som anbefales forresten! Her kommer noen bilder av søtingene:

Epleslang!

Haha...knipset bilder av lillemor in action. Sånn går dagene her.... Ayana synes alt Elissa gjør/spiser er kjempe spennende. Elissa er en supersnill storesøster med et hjerte av gull...for det meste hvertfall..haha.. Hender hun er i sitt butthole-mood da, det skal sies! Lik sin far..lol ;)

Søndag i Oslo

Stakk inn til Oslo en tur i ettermiddag. Jeg dro på Egon for å møte Camilla og Rebecka. A og barna gikk til Aker brygge for å spise der slik at jeg fikk skravle med jentene i fred. Var veldig koselig å se Rebecka igjen, som stikker ifra oss på onsdag :( God tur og be safe girlie!! We will miss you!!  Vi satt ute og spiste, var jo kjempevær i dag samt at Luna the dog var med, måtte jo følge med voffisen. Har alt i alt hatt en veldig fin søndag ( - magesmerter jeg ikke skjønner hva kommer av og en utrolig flau Rosenborg-kamp!!! )
Lørdagskveld....

...og absolutt ingenting på TV. Som vanlig! Er seriøst aldri noe på lørdager... så da er det surfings på nettet som gjelder... A jobber og kidsa sover. Jeg skulle gjerne vært på venninne-kveld ikveld, men det er jo disse barna da...er ikke så lett å være et sosialt menneske på kveldstid de dagene Antonio jobber sent ( som er veldig mange..haha ). Meeen, vi har da kost oss med mat og digg vi, som seg hør og bør på en lørdagskveld. Jeg er jo som kjent opptatt av å ta vitaminer og drikke mitt glass med rødvin i disse dager. Mørk sjokolade skal også være bra. I små mengder selvfølgelig. Helst med minst 70% kakao. Huffamej, det smakte jo helt forferdelig. Der stopper sunnheten min, jeg er for glad i søtt til å spise supermørk sjokolade, smakte jo som kakaobønner.. Ikke nok sukker for en søting som meg ;) Tilbake til lys sjokolade it is! Antonio synes det var skikkelig godt da, merkelig kar det der!

Btw, i dag lå Ayana på babygymmen sin på gulvet i stua. Ruller jo rundt osv, det har hun gjort en stund nå. Men, jeg stakk på kjøkkenet og da jeg kom tilbake i stua lå hun en heeelt annen plass enn området hvor jeg hadde lagt henne ifra meg. Så nå har hun lært seg å ligge på magen og skyve seg bakover. Ca 6 mnd og 3 uker i dag. Bra vi ikke har trapper, for nå begynner det; She's on the move!!!


Babygirl on the move!! Pushing herself backwards these days :)

Cake! Tips!

Lagde kake igjen her en dag som jeg ikke har blogget om enda. Har jo baking hver helg for tiden, en liten "tradisjon" med Elissa. Cakemix is a great thing! lol :) Når det kommer til sjokolade som jeg eeelsker så liker jeg best norsk sjokolade, MEN jeg må si at når det kommer til kaker så er amerikansk kake mye bedre etter min mening. Så vi testet ut Betty Crocker-kakemixen og den er sinnsykt god. Sjokoladekake :) Og med icing fra samme dame kan det slett ikke bli feil. Vi blander den ut med litt kremost til vår egen liten mix, men man kan putte den icingen på mose og det vil smake godt! 

Nå er det fredagskveld med TV, godis og mitt obligatoriske glass med rødvin ;)
I'm back!

Sorry, blitt dårlig med blogging i det siste. Har vært fullt opp med 2 barn under 2 år og en SYK MANN!!! Oh my goodness, en syk mann er verre enn et titalls unger. LOL.. Makan til drama-kings!! Skulle sett at de hadde gått igjennom et svangerskap hvor man føler seg "syk" eller uvel kanskje er et bedre ord i 40 uker! Og Allle menn er like, hvertfall 99% av de, uansett alder, nasjonalitet osv... Antonio har vært hjemme noen dager nå pga sykdom. Nå begynner selvfølgelig vi andre å snufse, hoste og harke også, men jeg popper vitaminer og forteller kroppen at jeg ikke er syk, kan ikke bli sengeliggende. Er ikke sånn at jeg kan ringe inn til mine 2 sjefer og si at jeg blir i senga i dag..haha.. Her er det leking, bleieskift, bading, mating osv osv osv dag ut og dag inn, samme hvordan dagsformen er gitt :) Tenkte å legge med noen bilder fra de siste dagene. Kommer med flere senere, orker ikke å gå til kjøkkenet for å hente mobilen og laste opp flere bilder..lol..latskap.. Nå skal jeg sette meg ned å nyte dagens glass med rødvin. Jeg har begynt å drikke ett glass rødvin hver kveld etter anbefaling fra leger og forstå-seg-påere. Så jeg knasker omega 3 piller, c-vitaminer, jern og b-vitaminer ( de 2 siste etter doktorens ordre ) samt at jeg drikker ett glass rødvin hver dag, så om helsen min ikke holder seg så skal man hvertfall ikke si at jeg ikke har prøvd!! :))

 


Helg!

Dessverre er den over nå... Eller, helg eller ukedag, ett fett for meg i disse dager egentlig. Mammapermisjon i noen mnd til, men tiden går fort da. Grugleder meg til å begynne å jobbe igjen. Men, stakk innom bloggen nå for å poste noen bilder fra helga. Hadde besøk av Camilla og hunden på lørdag. Spiste mat, drakk litt vin og skravla. Veldig koselig<3 Var en liten tur på besøk til Cathrine på søndag. Koselig å se henne igjen, var dessverre en stund siden sist. Det var alt akkurat nå. Kommer plutselig tilbake!

Fredag!

Må kanskje slenge inn et innlegg da, her jeg sitter i sofakroken. Min fredagskveld tilbringes altså som alle andre fredagskvelder; i sofakroken under teppet:) Nå blir det senkveld på TV, deretter flytter jeg nok den gamle kroppen fra sofa'n til senga. A jobber i kveld og jentene sover. Gleder meg allerede til å nusse på de igjen. Ellers så føler jeg meg høygravid igjen, har så vondt i korsryggen og bekkenet igjen, don't know why??!! Håper det går seg til etter hvert, haater ryggplager. Aldri hatt noen før alle disse graviditetene, er ikke det denne gangen hvertfall..haha:) Alright som Elissa så fint sier. Bye for now

Onsdag!

Må jo selvfølgelig legge ut noen bilder av oss også da. Kan ikke bare stikke innom kun for å tipse, dette er jo tross alt en familieblogg ;) Jeg hadde på meg en ansiktsmaske i dag, Elissa visste ikke om hun skulle le eller gråte da jeg plutselig kom ut av badet helt hvit i ansiktet. Godt at jeg fikk bekreftet at jeg fortsatt kan bli hvitere da..haha..trodde grensen var nådd jeg nå. I need sun!! I need a tan!!! Men uansett, her tar vi en dag av gangen og livet med ro. Lurer på hva framtiden har i sikte for oss.... Den er litt blurry mht bosted osv osv akkurat nå, prøver å ikke stresse og heller bruke "pappa-metoden" som er å kun ta 1 dag av gangen og se hva som skjer. Natta folkens!


 Klar for tur!

Snikfotograferte Erle som fikset etterveksten min her om dagen :) I'll be back!! <3

Ser ut som Elissa hadde tatt litt ansiktsmaske på også, men det er yoghurt;) Visste ikke helt hva hun skulle mene om ansiktet til mor..lol

Trøtt men blid jente <3
<3

Tipser!

Tenkte jeg skulle stikke innom en liten tur for å tipse om en film A og jeg så i helgen. Den er visst på kino i Norge nå, men lastet den ned for litt siden og fikk endelig tid til å se den i helga. Change-Up heter den, det er en komedie og vi lo til de grader!! Denne filmen passer spesielt perfekt til par med barn og (eller) er i seriøse forhold. ;) Anbefales!

Lagde forresten lasagne i dag også. Jeg prøvde nå den fra Dolmio, lasagne kit, isteden for den vanlige toro eller hva det enn er jeg har brukt tidligere. Anbefales!!! Myyye bedre etter min mening. Og Elissa co-signer..haha...spiste plenty lilletupp <3
Perfection!

As close to perfect as you can get :) My heart melts every time I look into those eyes. The same goes for Elissa too of course. Just had to put that in there. I'm blessed with not just one but TWO perfect lil mamas :)

Fredag!

Ja, da er det jammen fredagskveld igjen. Enda en fin, men kald høstdag. Jeg har funnet fram min store, gode, deilige, varme vinterjakke faktisk. Det er jo rim overalt når vi våkner og skal på trilletur og lufta er full av frostrøyk så jakken er gulle god akkurat nå. Varmeovnen står på hjemme hos oss, så her er det plutselig blitt full vinter. Bare så sinnsykt trist at det faktisk skal bli ENDA kaldere. Huff, vinteren er viiiiirkelig for lang i Norge. Kjenner vinterdepresjonen kommer sigende bare ved tanken på en lang vinter...må tenke på noe annet. Ja, on a happier note; Stakk innom lillestrøm torv på vår trilletur, jeg stakk i 2 etasje på apoteket for å kjøpe mer jerntabletter og b vitaminer. A og barna ventet nede. Da jeg kom ned hadde min kjære kjøpt en parfyme av Marc Jacobs som jeg ønsket meg:) jippi!! Han eeeeelsker den selv også, vil spraye den i bila..haha..Har en annen parfyme av Marc også, som jeg kjøpte i sommer etter at jeg sniffet i parfymeskapet til godeste Camilla. Liker at de er så friske, ikke intens rose/blomsterlukt, men veldig clean og glad:) Jeg elsker forskjellige parfymer generelt. Blir fort lei, så liker å ha et lite utvalg så jeg kan variere litt. Prøver å finne en ny krydder-aktig parfyme jeg kan falle for igjen også... Parfymeverden er ikke enkel!! Nok om det, jeg skal slenge meg på sofaen og se TV resten av kvelden. Fredag er TV kveld :)

Torsdag?

Det er torsdag i dag ikke sant?? Dagene går i ett, holder ikke styr på de lenger.. Tenkte egentlig bare å stikke innom for å vise dere at vi endelig har surret oss til å fikse vogna til kidsa, slik at Ayana slipper å ligge i babybagen lenger. De er sååå søte. Ayana var veldig fornøyd da vi hadde vår daglige morgentur i dag tidlig :) Enn at minstebebis snart ikke er baby lenger, det går så fort :( Jeg synes den alderen hun er i nå er kjempekos. Ser litt mer av personligheten hennes, men samtidig masse av tid til å kose og nusse og kose enda mere <3 Blir mye kos med Elissa også, men litt enklere for henne å stikke av fra oss... Miss all-over-the-place! Nå tror jeg at jeg skal slappe av med en episode av et eller annet "no-braincells-neeeded" program og deretter finne senga. Adios for now!


Shame on me!!

Beklager kjære lesere ;) Har vært utrolig lat når det kommer til blogging den siste tiden. Har mine perioder hvor jeg rett og slett ikke gidder å være superblogger. Men, så finner jeg motivasjon i å tenke på at mine søtiser vil lese dette om mange mange år, at de vil finne glede i bilder osv fra da de var små, så da er det bare å hive seg på data'n og laste opp bilder etc. Livet den siste tiden har vært bra:) Etter at jeg nå har funnet ut av kveldsrutinene til begge to og hatt en mnds tid med timer for meg selv på kveldene så har humøret mitt steget betraktelig. Føler jeg har mye mer energi osv osv. Har de timene på kveldene hvor jeg kan lade opp batteriene til neste dag og det funker som fjell :) Ellers så hadde jeg en veldig hyggelig kveld med venninner på lørdag. Selv om jeg og Camilla var så sulten av vi endte opp på McDonald's før klokken var 12..haha..Deretter var det tog hjem til mann og barn :) Alltid gøy å få et avbrekk fra husmorlivet i Lillestrøm...lol...nytt tv-konsept coming soon..."THE real houswife of Lillestrøm"..haha ;) Ellers så har dagene gått med til turer, leking og familieliv generelt. Vet folk sikkert blir sinnsykt lei av mine kjærlighetserklæringer til mine søte små troll, men helt seriøst; jeg bobler og sprudler over av glede og love og alt som er når jeg tenker på englene mine!! Kan ikke beskrives med ord!! Klisj klasj klisje I know, men det er AKKURAT sånn jeg føler det!! Og nå når de interact ( hva er det på norsk igjen? lol ) mye mer enn før så lyser det søskenkjærlighet på lang vei mellom de to. Utrolig gøy å følge med på trollene. LoveLoveLoveLoveLove

Bilder fra de siste dagene:


Girl-time hjemme hos CamillaGratis velkomstdrink på "gresk aften"..haha..

Family sunday breakfast :)AwwwAwww, så søøt og god!! :) Smelt smelt
"Jeg vet ikke. Kan ikke klage, livet er ganske så bra for tiden" :)

Friday!

Da er det fredagskveld igjen. Koselig med fredager :) Vi har nå sett på idol. De siste dagene har vi sett X-factor US, og de norske kan ikke sammenlignes med de amerikanske. Sitter med ståpels under hele programmet nesten,FØR finalene har startet.. ikke akkurat det samme her. MEN, må følge med uansett. Det hører liksom med på fredager :) Det har vært deilig høstvær i dag også, så har vært en del ute. Ellers så har jeg egentlig ikke mer å dele med dere akkurat nå. Skal slappe av i sofa'n med Mr A. Kos dere videre i helgen! Legger selvfølgelig med skrytebilder av verdens søteste troll. Vet at begge familiene setter pris på bilder av skjønnhetene <3The day in pictures :)

Er ikke så veldig motivert til å skrive masse akkurat nå. Sulten, venter på at A skal bli ferdig med maten. Englene sover og jeg surfer på nettet... Legger ved bilder selvfølgelig. Jeg liker høsten. Perfekt vær til å gå turer uten å bli svett og jævlig samt springe etter min aktive snart 2åring. Høst er en bra årstid for en varmblods person som meg. Jeg liker egentlig alle årstider på hver sin måte. Problemet i Norge er bare at vinteren er så aaaaalt for lang!! :( Oki, nok om vær og vind, nyt bildene :Tirsdag!

Det er i dag det. Tirsdag. I dag laget vi en god salat. Bare sånn til informasjon. Vi ( Antonio )har blitt mestere på ulike salater nå, I can dig it:) For ikke å snakke om mexican og pasta osv osv!! Ellers så ler jeg meg ihjel av Antonio og Elissa om dagen. Elissa vil lese bok all theee time, og selvfølgelig den samme boken over and over and over again. Haha... Antonio er såååå lei av den samme boken, kan den utenat, så etter å ha lest den noen ganger på rappen og når Elissa ikke gir seg; pappa "skal" lese bok på nytt...da er det speedlesing på høyt nivå av Antonio..haha.. jeg ler så jeg får vondt i magen når jeg ser på de...lol.. Satser på at hun finner en ny favorittbok any day now. :)

Kose kose kose!!

De er så sinnsykt gode å kose med disse kidsa mine. Kunne nusset og koset de opp dagen lang...gjør vel egentlig det..haha..det er så og si det dagene mine består av for tiden. ;) Kunne vært langt værre!! Kommer ikke over at de er MINE ( og Antonio sine da..lol) .... Hahahaha..akkurat når jeg skrev dette nå ringte Antonio meg fra jobb. Lurte på om jeg var sikker på at Ayana ikke har en far fra Sri Lanka...lol...hahahaha...han møtte noen på jobben med en baby fra sri lanka og han sa hun så ut akkurat som Ayana.. Hahahahahahaha...jeg dævver... Vi har kødda om det tidligere, at Ayana ser så annerledes ut enn oss og Elissa... Men, det er 0,000000 % sjanse for at gullet vårt har en annen far enn Elissa gitt...hahahaha... Det er jo det som er litt gøy da, med mixed kids, vet jo aldri hvilke trekk osv de får, spennende med ikke-mixa barn også seff, men litt ekstra når de er mixa synes jeg da :) Forskjellene er litt større. Fineste jentene i verden <3


"Har jeg lurt'n???" Hahahaha...komisk!!!Her er trollene hjemme igjen på lørdag. Var ikke borte så alt for lenge akkurat..hahaGot milk??


Finn 2 feil!!! ;)

Finn 2 feil på bildet under. Jepp, trollene mangler! Jeg er akkurat nå hjemme alene!!! Antonio har tatt meg seg jentene til Oslo en tur så jeg kan få slappe heeeelt av i noen timer. Rart med tomt hus. Hva skal jeg gjøre? Tenkte på at jeg skulle ha vasket osv osv, men fant ut at nei, tror jeg skal sove litt på sofaen?....kanskje se en film? Høre musikk? Gå en tur? Spise mat? Deilig blir det hvertfall, ingen avbrytelser:) Bra de får kvalitetstid med papsen sin også. Ayana er en liten mammadalt så hun trenger dette. Hadde blitt utrolig tomt og ensomt om huset alltid hadde vært så tomt, men innimellom er det virkelig digg. Jeg er ikke en person som trenger folk rundt meg hele tiden og har alltid vært veldig avhengig av 'alene-tid'. And now the day has finally come:) Kjenner jeg meg selv rett så tar det ikke lang tid før jeg begynner å savne søtisene mine..haha..avhengig av å nusse og kose med disse barna. Er så vant til å ha de rundt meg at all times... <3

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits