Mitt liv i disse dager...

.....er ikke akkurat superspennende. Gjett hva jeg startet på mandag; NAV jobbsøkerkurs... Yay yay yay!! :/// NOOOOT!! Jeg var i den tro at det varte et par dager eller en uke, men næida, det varer i 5 uker!! FEM uker!!!! Fulltid!! Fra 9-14.30 man-fre! oh my goodness hva har jeg rotet meg selv borti... Så de siste 2 dagene har jeg fått et nytt navn, Silje spurv , dette etter at vi drev med en lærerik navnelek....og vi har gått inn i dybden på hva kompetanse betyr....skal bruke ca 1 uke på å lage CV...LOL, hvis det ikke blir en knakendes god CV så skjønner ikke jeg. Har jo allerede en finfin CV synes jeg selv, men får vel adde på masse ekstra tull og fanteri da, har masse av tid hvertfall... Så sånn går dagene mine framover, i de neste FEM ukene..Med unntak om jeg finner meg en jobb slik at jeg kan avslutte kurset. Jaja, får jo vært litt sosial da, always look at the bright side of life right? :D Satser på at jeg får et tips ang jobbintervju også slik at jeg faktisk får meg en jobb snart. Jeg som fikk absolutt ALLE jobbene jeg var på intervju til tidligere ( og det var mange, vimsesara), før jeg fikk barn. Trodde det skulle bli like lett nå også, men nej nej nej :// Rop ut om noen vil ansette meg da!! :)


I´m soo freakin excited, can you tell??!!

Winter wonderland!!

Oh my goodness!! Det er skikkelig vinter i Trondheim for tiden. Stikker bare innom en rask tur nå med noen bilder fra da vi hadde en akestund sammen med Tonje, Daniel og Kevin i går. Sååååååå gøy!! Jeg må hvertfall investere i skikkelige vinterklær slik at vi kan kose oss masse i akebakken i vinter. Superfun for både store og små! :))) Kommer med mer oppdatering om livet senere eller i morgen. Ville bare få ut noen vinterbilder nå :)  

 

 

Fredagskveld!

Slapper bare av i sofa´n akkurat nå. Har vært en litt lang uke egentlig. Ayana fikk brannkopper på mandagskvelden og har vært hjemme fra bhg fra tir-fre. Elissa ble selvfølgelig smittet så på torsdag måtte jeg hente henne i bhg. Da ver det rett til legen, så nå har Elissamor fått antibiotika-kur og Ayana krem. Litt større utbrudd Elissa enn Ayana. Men de er friske og raske ellers, så de har terrorisert meg hjemme i hele dag..lol ;) Hadde en koselig lunch med Camilla på onsdag. Det var stas :) Det var FN dag i bhg på onsdag også, så jeg stakk dit for å spise kaker og pølse med Elissa. Det slår jo selvfølgelig heller aldri feil :) Det er fortsatt ingen som vil ansette meg da...haha.. Velger å tro at det ikke er noe personlig, men har mine tvil..LOL ;)) Jaja, alt til sin tid. Lever etter "everything happens for a reason" og prøver å ikke stresse for mye. Greit om kidsa får unna en del barnesykdommer innen jeg begynner å jobbe da... mAn, skjønner jo nesten at folk ikke vil ansette noen med 2 små barn i bhg( unnskyldningen min..haha), såååå mye sykdom. Håper de blir litt immune etter hvert, vet jo at det er verst den første tiden. Happy weekend til alle!  I morgen blir det trening igjen på denne slappe kroppen, vært ALT for lat de siste dagene. Skjerpings!!! Her er noen bilder:

Camilla-mor :)


Tacosalat på Egon


Forferdelig bilde!!, men siden det er sånn typisk blogg-bilde så får det komme med..enn så lenge..lol Ser ufattelig trøtt og blek ut ser jeg, stemmer nok egentlig... :(((


Kake og pølse på FN dag i barnehagen :)Soooo freakin good!!!! Home-made, not by me though!


Jeg om min lille brannkoppNobody wants to hire this lovely face??!!! :/
Laurdag!

Hej på dere! Tenkte bare å stikke innom og si "hei". Så "hei". Her kommer noen bilder fra dagen.Prøvd å være flink blogger i dag og faktisk tatt noen pics. Var på fotballcup og så Kamilla spille, kost oss hjemme ( til søss Tonje ) samt vært en tur på gode gamle City Syd, kjøpt inn litt vinterklær/sko til kidsa. Jammen meg ikke billig med barn..haha. Er såååå mye jeg kunne tenkt meg, men nei nei nei, må være fornuftig og prioritere min små troll først. Det er gøy å kjøpe ting til de da, de blir jo like glade for klær og sko som for leker. Små fashion-girls det der ;) Kjøpte en RosA kjole til Elissa også, hun har jo bursdag snart og har gitt klar beskjed om at hun skal ha på seg en rosa kjole på bursdagen sin. Veldig opptatt av den for tiden, gleder meg sånn jeg også. Denne gangen skjønner hun virkelig hva som foregår, at hun får gaver og folk kommer på besøk pga henne osv. Jeg har spurt hva hun ønsker seg i gave da, svaret blir alltid "sjokoladekake". Haha, kakemonster deluxe lille Elissamin. Prøver å si at jeg skal lage sjokoladekake utenom da, at hun får noe annet i gave, men det er visst ikke så nøye hva som er inni pakken, bare det er pakker :) Yessir, da er det tid for noen bilder:

 


Fredagskveld!

Ja, da er det jammen fredag igjen. Jeg og kidsa er hjemme hos søss Tonje nå. Tonje m fam stakk på hytta, så nå er det bare jeg og kidsa her. De sover da, og jeg har inntatt sofa´n. Rosenborg-kamp på TV og mac på fanget. Rolig helg på oss, skal se søskenbarnet Kamilla spille fotballcup i Fokus hallen i morgen. Det blir nok stas :) Ellers så har uka gått med til det vanlige da, ikke så alt for mye spennende. Trening, flytting ut av leil for ei uke, tatt barnehagebilder etc. Nå har jeg bil igjen da, det er superdigg. Julebrusen har kommet i butikkene også, yay, små barn store gleder..haha ;) Det var en bitteliten oppdatering fra min side. Nå skal jeg kose meg med julebrusen og se hvor lenge jeg klarer å holde meg våken... Er såååå trøtt, så frykter at jeg ikke kommer til å få med meg senkveld engang i kveld. Jaja, ha en fin kveld og helg!

 

Forresten, må bare nevne en episode med Elissa i dag. Jeg hadde sølt utover vann på halve buksa. Da Elissa så det sa hun "mamma tissa, må si ifra når du må på do mamma" Hahaha, elsker skjønningene mine <3 

En tinge jeg lurer på. Jeg elsker min kjære mac, men det er visse ting jeg bare ikke får til?? Har nevnt det tidligere også, men får ikke lastet opp flere bilder i gangen på blogg.no, finner liksom ikke igjen bildene når jeg skal uploade. Får heller ikke lastet opp videoer som er lastet fra iphone til iphoto. Ikke på blogg.no eller på youtube?? Noen tips?? Cammiz vet du?? :)

 

hElg! :)
Julebrus i hus :))Mandag!

Ny uke, nye muligheter! :) På onsdag må vi ut av leil 1 uke, så da får vi se hvem av mine søsken som er den heldige vinner av en ekstra familie en uke... Hahaha ;) Kidsa hadde jo høstferie fra bhg på tor og fre, så det var stas for både barn og voksen at bhg var åpen idag ;) Dagen i dag har gått med til det vanlige som jobbsøking, trening og å få unna ting som bare Må gjøres. Har fortsatt ikke bil, så kjenner at jeg savner den veldig. Heldigvis er det gåavstand til bhg, 3T og butikker da, så kan egentlig ikke klage. Den er fortsatt på verksted den bila, lurer på om de får til å fikse den på dette verkstedet og hva prisen blir :/ Jaja, sånn går dagene. Håper dere alle har en flott mandagskveld! :) Nå blir det chillin like a villain på sofa'n for min del:D

Cookiemonster!!

Playground fun

I made honey lamb a la Sylvia with cous cous yesterday. First time but most def not the last. Yummy yummy!!!

Mandag!

Da har den nye uka startet for fullt. Helga var finfin:) Hadde det superkoselig sammen med gode venner på lørdag. Stakk en liten tur ut også. Var lang kø overalt, men vi fant en plass hvor det ikke var alt for ille til slutt. Der startet jeg og Cammiz med gode gamle rampestreker. Bare tull på oss som vanlig, men vi hadde det artig da. Lørdag var vi Olga og Ratvia fra Latvia ;) Kidsa overlevde helga med papps'n sin også, så alt er bare velstand (hvis man ikke teller med billøs, arbeidsløs og ikke eget hjem osv osv) haha.. Ordner seg nok det også til slutt! I dag var vi på sykehuset med Elissa. Fikk henvisning dit etter en time på helsestasjonen i sommer. Hun hadde da uregelmessig hjerterytme da de lyttet på hjertet. HELDIGVIS fikk vi i dag beskjed om at snuppa er frisk som en fisk!!!!! Årets gla'nyhet!!! EKG og ultralyd og det hele i dag, så det var veldig betryggende. Hadde bare vært en tilfeldighet det i sommer. Hun var såååå flink på sykehuset da. Stolt og lykkelig mams nå :) Nå skal jeg se The first 48. Dritbra serie/dokumentar/reality. Har skrevet om den før også. Elsker det showet. Anbefales!! Hej hopp!!

Tok veldig få bilder på lørdag, men her er hvertfall Camilla og Bente :)

Camilla 2

Camilla 3. Stine som inviterte oss på middag hos seg ville ikke bli avbildet :/

Camilla, Bente og Kathrine

Lille snuppa mi full av EKG utstyr!

Frihelg!

Nå har jeg kommet meg til søss Aina hvor jeg skal tilbringe helga. Barnefri helg :) Det skal bli bra godt!!! A skal kose seg med englene fram til søndag. Det har de så godt av både barna og pappa'n ;) Og jeg får litt etterlengtet "me-time" igjen. Trenger virkelig det innimellom!! Enn så søte og gode disse små trollene er så er de jammen meg slitsomme innimellom også. I kveld blir det sofakveld på meg, et par glass vin og TV tenker jeg. I morgen blir det middag og litt mere vin sammen med gode venninner som jeg dessverre ser så alt for sjelden. Det blir kooos! Et par turer på 3T må jeg prøve å få til iløpet av helga også. Digg digg digg!! Alltid rart å være borte fra nuskene mine, men batterier må lades opp og barna trenger quality time med papps'n sin :) Gooood helg!!!

For 60 år siden i dag...

.....ble verdens beste mamma født!! Vet det blir litt av en feiring i himmelen i kveld mamma'n min. Vi savner deg masse!!! Gratulerer med dagen kjære mams!! Skulle så inderlig ønske at vi kunne feiret dagen din sammen med deg <3 Vi sees i drømmene mamma!!

Noen bilder...

Her kommer noen bilder fra helga. Stakk en tur på lekeland sammen med tante Linn, Lukas og Leander og det var stas som vanlig :) Ellers så er vi billøs. Den går varm (igjen). Hadde den på verksted i forrige uke, de fant ut at det var luft i systemet. De fikk derimot ikke til å fikse det. Mente vi burde ta den til et bmw verksted da de har hatt problemer med å få fikset dette på bmw`er tidligere også. Crap as! Jaja, ordner seg nok. Har fått låne bila til Aina innimellom slik at vi har fått gjort det vi trenger denne uka også. Nå er det Rosenborg kamp på TV. Håper jeg finner igjen blogg-gnisten en plass her sånn ca snart... Blir så mange flere bilder da! Snakkes plutselig!

 


lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits