Last one for today

video:img4440


Also from this summer, after a snapchat-video from aunty Aina...

Fun at the dinner table ;)

video:img4439


Skikkelig video-spam nå! Vet at jentene synes det er sååååå gøy å se videoer på bloggen, og siden det er så lenge siden jeg har lagt ut noen så poster jeg flere nå. More to come in the weeks to come! 

Love you great grandma

video:img4131


This one we sent to my sister so she could play it for my grandma (their great grandma) before she passed this summer. <3

The divas

video:img4248


Another one from this summer

I keep it rEEEAL

video:img4442


Silly silly ;) Got it from a song :)

Video

video:img4441


Nå er det evigheter siden jeg har lagt ut videoer, rett og slett pga at det kun kan gjøres fra mac, og jeg har hatt alle på iphone. Nå legger jeg nok ut noen flere framover, sånn innimellom, både nye og gamle. Denne er fra i sommer. 

Her er jeg!

Såå dårlig blogging i det siste, dvs ingen blogging egentlig. Flere grunner til det bortsett fra latskap. Iphone har vært full, kunne ikke ta bilder, nå har jeg endelig overført alt til mac og slettet mye fra tlf. Ellers er det den berømte tidsklemma da, sååå travelt. Rekker så vidt å puste med jobb, 2 små, trening, husarbeid, kosing etc. Dagene forsvinner! I det siste har E og A vært såå interessert i bloggen da, de går tilbake i arkivene og ser på bilder og vil høre hvor vi var da osv osv. Da kom jeg på grunnen til at jeg startet dette blogg-opplegget, en dagbok som de (og jeg) kan ha som aldri vil forsvinne. Når de allerede nå har så mye gøy med bloggen så viser jo det at dette er noe jeg bare må fortsette med. :) Ikke hver dag, men litt oftere enn jeg har gjort i det siste hvertfall! I dag tok vi buss til Sirkus shopping. Jeg hadde frisørtime. Vil bli litt lysere i håret igjen ;) Visste jo at det er en prosess som kan ta litt tid da jeg er supermørk og halvveis svarthåret... Ser ikke bra ut pr dags dato, så nå må jeg bare kure håret masse fram til det forhåpentligvis vil se bedre ut etter neste time om 3-4 uker.. Bra det er luetid!! Tror nok neste time blir om 3 uker gitt (minimum jeg må vente før jeg kan gjøre runde 2 med striping) Ayana hadde sin første frisørtime også. Det gikk kjempebra, satt som en prest i stolen..også sovnet hun.. :) Nå er snuppisene i bursdag til nabogutt Isak. Jeg er trøttis og gleder meg til sofa + natta. Digg med helg hvertfall!! Håper alle koser seg masse, så blogges vi snart!

Hipster-kid

Ut på tur, aldri sur :)

Klar for klipp

Elissa fant seg en scene, a star is born ;)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits