Juhuu!!

God helg!! Fredag i mitt hjerte!! Etter jobb/skole/bhg i dag har vi bare kost oss med taco og godteri. Sliten alle mann etter uka. Godt å sløve på sofa'n under teppet da! I morgen skal vi på basketballkamp igjen. Stor stas til store og små. Jeg skal faktisk drikke vin i morgen!! Har ikke rørt så mye som en dråpe alkohol på snart 2 måneder!! Men i morgen skal jeg ut med noen venninner, faktisk ta en bytur også. DET gjør jeg mye sjeldnere enn å drikke vin, ca et par ganger i året..kjenner det er på tide nå. Hip hop og r&b skal spilles, så da er jeg fornøyd! Tenkte å bare slenge inn de få bildene jeg har tatt den siste tiden. GOD HELG!!

Syntes de skyene var så fine forrige fredag :)

På vei til Jets basketball kamp

Let's go Jets!

Ayana på bursdag på Lekeland forrige helg "skynd dæ å ta bilde da mamma"

Meg som lita. Ser noen likheter, men Ayana er en million ganger finere enn jeg noen gang kan drømme om å bli!!!

Såå fine!!! Savner mamma'n min hver eneste dag!! Throwback forreal!

Freeedag!!!

Beste dagen er endelig her igjen! Jeg må stikke fra jobb tidlig i dag også, eller bittelitt tidligere i alle fall. Det er nok en gang FN dag på bhg, så da blir det kaker og pølser til støtte for et godt formål. Fin start på helga det. Blir som vanlig litt tid imellom disse innleggene mine, husker jo ikke hva vi har gjort siden sist! Var på kino på søndagen, med ei venninne av Elissa og mamma'n hennes. Så Knutsen og Ludvigsen. Faktisk en underholdene film, positivt overrasket både jeg og barna. Vi liker vanligvis filmer med "ekte" mennesker, vi eeeelsker Karsten og Petra alle 3. Men denne filmen funket den også :) I morgen har Nidaros Jets sin første hjemmekamp for sesongen, så da skal vi ENDELIG på basketballkamp igjen. Håper alle får ei fin helg!

Ikke alltid man vil høre hva storesøster har å si..haha

Time til legen i forrige uke

Soo freakin cute!!

På vei hjem fra skolen. Søta mi!!!

Kino med Ghita

Pics on my phone

I just looked through the pictures on my phone and came across these ones that I haven't seen before. I guess the kids took my phone this morning while I was sleeping and had a little photo session :)

Rosenborg

How's mommy when she's watching a Rosenborg-game? ( My fave soccer team)

video:video

Høstferie!!

Sååå deilig med litt høstferie. Hatt 2 dager fri nå og kost oss masse. Deilig å slippe å leve etter klokka og ta ting som det kommer. Var i Husebybadet i går, jentene storkoste seg. Må nok tilbake dit snart. Har besøkt Marie og Adina i dag. Koselig som alltid. På onsdag ble Elissa hentet på SFO av venninna Ghita og mamma'n hennes. Hun var invitert på bytur og bowling. Hadde det kjempefint. Fikk bilder av mamma'n til Ghita som jeg legger inn under her. Deilig at det fortsatt er 2 dager fri før det blir fullt kjør fram til det blir noen ekstra dager fri i desember med julekos. God helg!!

Almost every time I take out the camera miss Ayana starts doing her modelingposes. Haha, too cute!!

Trying to teach me her poses too ;)

So much love!!

This is on our way home from daycare this week.

Jeg tror ikke alt er som vi tror...

Legger ved en link til en youtube video, den er på 4 deler. Jeg har kun rukket å se litt av den, men skal absolutt se ferdig. Jeg tror det er sååå mye som skjer i denne verden som vi ikke vet eller kanskje aller helst blir lurt til å tro. Og alle tv-serier som er laget som baseres på korrupte politikere osv er nok ikke skapt av ren fantasi. Det vi ser på tv-serier er vel kanskje bare en brøkdel av det som faktisk skjer i den virkelige verden. Jeg er langt ifra noen ekspert eller en konspirasjonsteoretiker, men nysgjerrig og SKEPtisk; JA!!! http://youtu.be/S8ly0c0_Rnk

Sunday is funday

I dag har vi hatt en fin søndag. Sang og dans fra morgenen av, deretter tok vi buss til Tiller. Der hadde vi lunchdate med godeste Cathrine som er på Trondheimsbesøk. Maccern ble det til lunch i dag. Greit for kidsa, lekeopplegg der, så da fikk de være litt aktive også. Alltid kjempekoselig å møte Cat da Brat, så vi satt der i et par timer faktisk. Jentene og jeg tok buss hjem. På vei hjem var vi innom 3 forskjellige lekeplasser så snuppene fikk herjet ifra seg litt mer. Vært hjemme resten av kvelden, bare kos. Nå er helga straks over, litt kjekt å tenke på at vi kun har 3 dager med jobb/sfo/bhg i uka som kommer. Litt høstferie må man ha :) Nå gikk Rosenborg opp i 3-0 over Start. Perfekt avslutning på helga dette ser det ut til. Får alltid klar beskjed fra Elissa når jeg skal se Rosenborgkamp: "mamma, du må ikke rop og hyl sånn når rosenborg score da, det gjør du bestandig, du bråke sånn" Haha :)

Cathrine og snuppene

video:video

Btw, jeg tok ballongen rett etter bildet ;)

Morning glory!

Mine små entertainers :) Perfect sunday morning!

video:video

video:video

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits