Dum dum dum!!!

Dette er sangen som popper opp i hodet mitt når jeg ser mange av chicksa (les:slutsa) i Oslo for tiden. Det er f**n meg -10 grader og jenter går rundt i miniskjørt, pumps og TYNNSTRØMPEBUKSE...og en bitteliten boblejakke!! Er det mulig??! Så en jente med knelangt skjørt, boots og IKKE noe strømpebukse i det hele tatt faktisk.... Må være kjipt å ikke EIE personllighet og prøve å få fokuset over på andre ting I guess eller hva??! Det kan hvertfall ikke være pga at det er comfy at de kler seg sånn? Er i det litt irritable hjørnet i dag, så fant ut at jeg kan plage dere med mine utbrudd :)

Tapas på Barcelona!

Kvelden i går var vellykket. Maten smakte som vanlig godt, og jeg tror vinen smakte bra også, for de som drakk det. Jeg følte meg som en liten jente som var med foreldrene på restaurant, bestilte coca cola mens alle de "voksne" drakk vin. Men, cola'n smakte godt den også :) Var litt styr med bestilling av mat da, vi var 16 jenter eller noe.. Så da måtte vi bestille "tapasbord" eller noe sånt. Masse mat ble servert på løpende bånd, litt mer som en bordbuffet, også betalte alle 250 kr for det. Greit nok for de som har lyst på alle de 8 forskjellige rettene, men jeg hadde kun lyst på 3 av dem, så da hadde det fungert bedre å heller fått bestille individuelt. Litt kjipt å betale for masse mat man ikke har lyst på ( høres veldig gnålete ut jeg nå, men det er en prinsipp-sak..lol ) . Når jeg er ute og spiser synes jeg hele pointet er å få bestille og betale for det jeg faktisk vil ha. Kunne godt ha spist noen av de andre rettene som ble servert i går, men når jeg har lyst på noe helt annet gidder ikke jeg å presse det i meg. Men men, ble veldig mett til slutt og maten jeg spiste var veldig god. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd! Det viktigste var jo uansett å møte venner og være litt sosial uten barn, og det var skikkelig digg.Jeg er som sagt ekstra hissig i disse dager, graviditets-hormoner er ingenting å kødde med, kanskje jeg overreagerer bittelitt for tiden ;)  Skal ta med meg Antonio og tuppelupp og spise der igjen snart, før vi flytter på "landet" til Lillestrøm ;)

I dag har Elissa fikset data'n vår. Vi fikk ikke til å bruke "tilbake-knappen" og heller ikke trykke på "historie"/"logg" slik at vi slipper å skrive inn hele web adressen vi ønsker å gå til. Slapp Elissa på data'n et par minutter i dag, og dermed var problemet løst! Elissa; our own computer tech :)

Noen bilder, tok nesten ingen bilder fra tapas-kvelden dessverre. Tok ikke bilde av alle jentene engang, ble bare av de som satt rundt meg. Btw, caaaaaan't waaaaaaait to get my highlights done!! Føler at slik som jeg har det nå virkelig ikke er "meg". Antonio var forresten enig han også! Tviler på at jeg klarer å vente helt til april som egentlig var planen min.... 

Blitt litt hekta....

Egentlig ikke den type beats som jeg liker,  jeg liker mer hip hop, r 'n b og reggae, IKKE techno/house inspirerte greier, men denne går sånn akkurat,  er mer teksten som fenger meg. Jeg spiller denne "on blast" når jeg er irritert på Antonio!! :) Take a hint sier hormonfulle-irriterte-Silje da :)) Han var sånn passe irritert her om dagen selv, fordi han fikk ikke sangen ut av hodet..haha.. Det var jo hele pointet my love ;)

Fiiiin dag i dag! Gleder meg til i morgen!

I dag avtalte Elissa og jeg å møte kjære søte gode Mia Maria og søteste Baby-Juno på Child Planet. Jentene er like gamle, bare et par uker mellom dem, så de skal være bestevenner har mamsene bestemt ;) Elissa storkoste seg, sprang bare rundt med et smil om munnen så det var suksess gitt. Endte opp med å spise lunch der alle 4, de har faktisk veldig god mat der. Nå har vi bestemt at vi skal prøve å få til å møtes hver fredag og gjøre noe som dette. Vi er begge ganske sløve på dette med avtaler da, så satser på at det blir 1 gang i mnd hvertfall ;)

Nå gleder jeg meg til i morgen kveld. En venninne har bursdag så i den anledning skal en gjeng med jenter stikke på tapas-restauranten Barcelona på Løkka og spise mat. Eeeeeeeelsker maten der, første gang jeg var der var faktisk for ca 5 år siden. Back in the days da Camilla og jeg bodde sammen og var blakke studenter. Vi spanderte på oss en middag der, og siden den gang har jeg prøvd å dra dit med jevne mellomrom. Gleder meg ekstra mye til i morgen, fordi jeg har faktisk ikke vært utenfor leiligheten uten Elissa ( hvis man ser bort fra et par ganger på ICA'n oppi gata i ca 10 minutter ) siden slutten av JULI!!! 4 måneder siden!! Sist gang var da Camilla, Bente og jeg drakk litt vin på rooftop'en til Cam og Reb. Så nå unner jeg meg selv virkelig masse god mat på Barcelona i morgen. Skulle gjerne hatt litt vin til maten, men Cola og vann er godt det også. Det viktigste er å bare være sosial uten at jeg må passe på en aktiv skapning som stjeler all oppmerksomhet bort fra de jeg prøver å ha en samtale med. Jeg elsker deg mer enn livet Elissa, men i morgen er det på tide du har kvalitetstid med pappa'n din alene hjemme uten mamma!:) Eller, det blir jo egentlig ikke det, jeg legger jo ned Elissa før jeg drar så Antonio har det supereasy! A fikk streng beskjed om at han for alt i verden IKKE skulle bytte bort tidlig-vakten sin i morgen, DA blir det liv i heimen da!!! ;) Nå skal jeg se på X factor, legger ved en del bilder fra dagen i dag. Ha en fin fredagskveld, noen av dere ser jeg i morgen!! :))Photoshoot

Hard to get a picture of Elissa's face at child planet today. She was for the most part just running around superfast, smiling, no time for pictures!

Redd for å dø!?

Etter å ha mistet mamma og ungdomskjærest/bestekompis i USA i tidlig alder tror jeg muligens at jeg har tenkt litt mer over livet og døden enn det de fleste kanskje gjør. Har virkelig fått kjenne på kroppen at livet virkelig kan være over på et blunk. Jeg har siden jeg mistet mamma ikke vært noe redd for å dø. Har hatt en mer "it-was-fun-while-it-lasted" tankegang, og heller tenkt at det blir godt å se igjen alle nære jeg har mistet. Tatt en dag av gangen og ikke tenkt så alt for mye over konsekvenser osv, hvertfall ikke slik som jeg gjør nå. For etter at jeg fikk Elissa har min tankegang forandret seg FULLSTENDIG. Nå er jeg livredd for å dø! Ikke selve døden jeg er redd for, men det å ikke få være her for min datter. Vet av erfaring hvor mye en mamma betyr, og hvor mye det betyr å ikke ha en mamma. Jeg håååååper Elissa kan ha begge sine foreldre i laaaaaaang laaaaaaaaaaaaaang tid framover. Jeg vil så gjerne oppleve absolutt ALT en mor bør oppleve, alt fra barnehage og skoleavslutninger,bursdager, ferier, dater, bryllup og sist men ikkke minst; barnebarn! I want it all! Men mest av alt så vil jeg at Elissa skal få ha mamma'n sin, støttespilleren og the caretaker så lenge som overhodet mulig. Jeg håper jeg ( og pappa'n hennes ) får muligheten til å være den klippen i livet til Elissa helt til hun selv blir gammel og grå :) Tiden vil vise, alt jeg kan gjøre er å prøve å gjøre det beste ut av absolutt hver eneste dag, man vet helt seriøst aldri når det tar slutt. Mitt råd til alle inkl meg selv: Enjoy life, smile, laugh, love, sett pris på hver eneste dag du får selv om de kan være kjipe innimellom... DU LEVER!! :) Bak skyene er himmelen alltid blå! :) Det stemmer faktisk, jeg har vært flyvertinne...flydd bak mang en sky og kommet til sol og blå himmel! True story!;) koko...Titt tei her er jeg!

Kool, da er leiekontrakten signert og vi flytter til Lillestrøm i begynnelsen av januar. Digg digg digg med plass! Blir rart å ikke bo midt i Oslo by, har alltid gjort det de 5-6 årene jeg har bodd her, men på tide med en forandring kanskje. Var jo tross alt singel og sugen på festing og den slags back in the days... Nå har jeg plutselig egen familie med snart 2 barn..wowsy, hvem hadde trodd det for 6 år siden??!! ( og hvor i all verden kom "wowsy" fra???) haha.. Forandring fryder, det er hvertfall sikkert. Glad jeg hadde "et liv" med maaaaange flotte og crazye opplevelser før jeg fikk egen familie, men nå er jeg bare glad jeg har kommet til den fasen jeg er i nå. Alt til sin tid, og det er jo så forskjellig for alle :) Men, over til noe hElt annet; jeg klagde jo på mangel på pancakemix i Norge her om dagen. I dag fant vi ut at vi skulle lage american pancakes helt fra scrach. De ble suuuuuupergode!!! Heldigvis hadde vi pancakesyrup, så da var det bare å meske seg med pannekaker. Jaja, så må jeg nesten poste noen bilder da slik at innlegget blir komplett:

A few birthday pics:
Auntie Camilla gave Elissa a new hat amongst other things for her birthday. Soo adorable, babywolf!


Elissa signed the contract for the house we're going to rent....and paid the deposit! "Somebody gotta pay the bills around here"!!

Checking out our new neighborhood, winter in full effect!

We made american pancakes from scratch today and they were yummy!!

Celebrated our princess!

Yesterday we celebrated Elissa's birthday. We had the celebration at Friday's, in the basement-area, a little more private than in the main restaurant. It turned out great I think. Many of our friends came and celebrated the little princess with us. She got a bunch of great presents. Lots of books. I love reading in general so she's gonna get sick of me reading out loud to her :) I've been trying to read to her for some months now, have to do just a little bit at a time though, she loses interest pretty quick still... Thank you to all of the great friends that came and made the day special to us! Love you all! :)

Tomorrow we are going to a little city called Lillestrøm, 11 minutes by train outside of Oslo. We're going to sign the contract on the house we will be renting starting january. We are sooo excited to be moving in to a 3 bedroom house. Finally some more space! Then we can actually have people come stay over too. It's a very child-friendly area, so I think it's going to be perfect for us. Only an 11 minutes trainride away from Oslo is not bad at all. Exciting times ahead!

Antonio is watching some UFC fight over at a friend's house right now, then going to the movies. I just put Elissa to bed. She was suuper tired, she went with her dad to watch some basketball-game today and I think she ruled the gym..haha...No nap today, so she fell asleep on our way from the couch to the bed.  Yay! mommy got 3 hours off when they went to the game!! Extremely nice!!! Slept the whole time!

Some pictures from the b-day celebration yesterday. Not great ones cause they're taken with my phone. Hopefully I'll get my friend Cathrine's pics later, taken with a nice camera :)Love at first sight ; Theo and Elissa

Daddy watching in the background... lol 

Fredagskos!

Som vanlig er Antonio på jobb på en fredagskveld, Elissa sover, så da er det bare meg og den voksende magen i sofakroken. X-factor på Tv'n..synger norsk i dag da..ikke min favoritt! Menmen, må følge med uansett. I morgen skal vi feire Elissa sin bursdag på Friday's.. Litt fingerfood og jeg tenkte å ta med sjokkiskake og muffins som jeg må opp og bake i morgen. Gleder meg til å se igjen maaaange venninner :) Bilder kommer nok om en dag eller to :) I dag fikk jeg skikkelig lyst på hvitvin!! Har ikke vært noe pes å holde seg unna alkohol i graviditeten, var noe jeg tenkte myyyye mer på den første gangen,alltid likt å kose meg med litt vin i helgene, men blitt vant til dette livet nå. MEN, i dag merket jeg at jeg gleeeeder meg til å stikke på restaurant og spise middag UteN barn og nyte noen glass vin til maten. Det blir digg! Jeg lagde forresten ribbe her om dagen, for første gang! Så i år har jeg laget fårikål, pinnekjøtt (2 ganger) og ribbe for første gang. Jeg er imponert over meg selv. Ikke akkurat de vanskeligste retter, men det har alltid virket som skikkelig tiltak å lage sånn mat. Vi skal feire jul i Oslo for første gang i år, så da måtte jeg øve meg slik at ribba blir god på julaften :) Gleder meg til å pynte leiligheten og styre og stelle slik at det blir jul i heimen. Lage egne tradisjoner for Elissa osv, blir jo mye av de samme som jeg hadde da jeg var liten da. Jeg har faktisk hatt julestemning i et par mnd nå..haha..vet ikke hva som skjer..hormoner..lol.. Oki, da skal jeg avslutte..kan jo go on and on når jeg først starter merker jeg...

I was getting ready to take babygirl out for a stroll and a nap today. When I turned around she was knocked out on the floor. If Elissa is tired, she's tired and don't care much where she sleeps. Fyi I picked her up from the floor, she had the rest of her nap in bed :)Her hair is really starting to grow now.


HappyGirl!

Hmmm...er det mulig??!

Det er faktisk ikke lov å importere american pancake mix til Norge!! Aldri hørt noe så latterlig før. De hadde det på en bitteliten butikk her i Oslo tidligere, men da vi var der her om dagen fikk vi beskjed om at det er forbudt å importere det til Norge. Han kunne ikke fortelle oss hvorfor????!! Jeg sjekket det opp på en nettside hvor man kan bestille mat fra USA inkl pancake mix, men da jeg prøvde å bestille akkurat den varen med levering til Norge fikk jeg feilmelding om at det ikke gikk. Åååååhhhh, Norge as, er så utroooolig sære regler på mye!! Er det noen der ute som kan gi meg en fornuftig forklaring på dette??? Må vel sjekke om noen snille familiemedlemmer eller venner i USA kan sende det til oss isteden....


Blurry picture taken from my phone.. She found my tank top and decided to put it on by herself today... She is the cutest, most beautiful little girl ever!!! 4 SurE!!! Couldn't have been more proud to be her mommy! :) People might be gettin sick of me braggin' bout meh bebe..but I'm just speaking the truth, keepin it real..all that!! :))

HURRA HURRA HURRA!!

Prinsessen vår har bursdag i dag! Helt utrolig at det er 1 år siden hun kom til verden. Tuuusen takk for at du har gjort dette til det beste året noensinne snuppa! Har aldri smilt og ledd så mye som jeg har gjort dette året :) Gleder meg til maaaaaaange maaaaange år sammen med deg fremover. Elsker deg mer enn noe annet i heeeele verden!

Vi hadde en bitteliten feiring med hjemmelaget bløtkake og pakke i dag, men vi skal ha den ordentlige feiringen på lørdag. Gleder oss til å se igjen gode venner :)

Var jo som sagt på visning på en enebolig til leie i Lillestrøm i går. Elissa og jeg surret rundt i -9 grader i Lillestrøm sentrum i går kveld, fant heldigvis huset til slutt. Måtte spørre 4-5 stykker, heldigvis var det veldig hyggelige folk i Lillestrøm da. Huset var fint det, 5-10 minutter gåavstand fra sentrum ( hvis man går rett vei ). Det går jo plenty expresstog derfra til Oslo S, jeg visste ikke at togtiden var bare 11 minutter, så da fristet huset enda mer. 3 soverom, hage, 95 kvm, det så finere ut i virkeligheten enn på bildene. De som bor der nå har en mer "hyttestil", så jeg gleder meg til å se hvordan det blir når vi flytter inn. Jaaaa, megleren ringte idag og vi får flytte inn i huset!!  We 'bout to hook it UUUUUp!!! :)) Greit med så god plass, kan faktisk ha besøk fra både Trondheim og San Diego nå. Ikke minst det å ha hage slik at vi kan kjøpe basseng til Elissa i sommer som hun kan plaske rundt i. Jeg gleder meg til å komme i orden,men mye stress før den tid. Flytter ikke før i januar, så det blir Frogner-jul før det skjer. Blir koselig det også. Er så sinnsykt glad for at vi har funnet noe nå og slipper flere visninger osv, det er sånn stress! Veldig barnevennlig område vi flytter til, og det passer jo bra med snart 2 barn. Alt i alt var dette en FLOTT dag!!! Ooog, det er "bare" 20 uker til termin, synes det går ganske raskt egentlig. Det er så mye som skal skje før den tid; barnebursdag, jul og flytting....også er termindato'n plutselig her... Hjeeelp ;)

Birthday Girl!

Sha was happy about her new laptop :)

Still needs help to blow out the candle..

Homemade cake with strawberry and banana inside for breakfast ;) We had a mini-celebration today, just the 3 of us, but the real celebration with a bunch of good friends will be on saturday.Sleeping Beauty

Hadde besøk av kjære Cathrine i går kveld.  Veldig koselig å se snuppis igjen:) Dagene går så fort,

864734-1-1289917706578.jpg
Hadde besøk av kjære Cathrine i går kveld.  Veldig koselig å se snuppis igjen:) Dagene går så fort, derfor kan det dessverre gå flere uker mellom hver gang vi ser hverandre. Laptop'en fungerer igjen nå, men ikke usb-inntaket elr hva det enn heter,så får ikke lastet opp bilder etc...enda hvertfall! I kveld skal Elissa og jeg på visning i Lillestrøm. A jobber, så det blir bare oss to. Ut på tur aldri sur:) Skikkelig prosjekt,tog og leting rundt i lillestrøm..jaja,a new experience. Tror ikke vi får den om vi vil ha den uansett,gitt opp oslo-utleiere! Tror vi ser for skumle ut for pripne Oslofolk gitt, må sende pappa på visning istedet om det ikke ordner seg snart.. Wish us luck:)

Tenkte å gi en liten oppdatering! Jeg skrev jo om at leiligheten jeg var på visning på og ville leie

864734-1-1289674045230.jpg
Tenkte å gi en liten oppdatering! Jeg skrev jo om at leiligheten jeg var på visning på og ville leie hadde NY visning igjen denne uken, noe jeg syntes var merkelig da det var mange interesserte inkl oss på den opprinnelige visningen. Surfet på finn.no igjen idag og leiligheten er der fortsatt samt at de har satt NED prisen 500 kr pr mnd!!!???!! Så de vil heller senke prisen enn å leie ut til oss eller de mange andre som var der den dagen...trivelig!! :/ Det er ikke meant to be tydeligvis. Ikke bare bare å få leie en leilighet for en småbarnsfamilie med 2 faste inntekter i Oslo gitt...  Letingen continues... Bra jeg har et lykketroll som lyser opp hverdagen uansett da ;)

Må skrive fra mob idag, Antonio gjorde et elr annet med datan igår,vet ikke hva,men den funker hvert

864734-1-1289589138983.jpg
Må skrive fra mob idag, Antonio gjorde et elr annet med datan igår,vet ikke hva,men den funker hvertfall ikke. Må fikse den imorgen! Men min kjære mann kjøpte en Levi's dunjakke til meg igår da, suuuperdigg!! OG den beste parfymen ever,I simply love it,ny favoritt, så han er tilgitt :)) Lille engel sover og kjære kjekke mann er på jobb, så nå er det Silje-tid med fredagsunderholdning på TV med litt snacks. Kan ikke klage as ;)

Babygirl chillin watching TV :) The laptop needs some fixing,so doing this from my phone. Not much b

864734-1-1289588883792.jpg
Babygirl chillin watching TV :) The laptop needs some fixing,so doing this from my phone. Not much blogging lately, more to come once the laptop is fixed!

Happy birthday and rest in peace Leon!!

You will forever be missed! Love always

Frekt!!

Nå snakker jeg faktisk om utleiemegler'n-dama. Jeg nevnte jo for et par uker siden at vi var på visning på en leilighet til leie. Det var mange andre der også, alle var interessert i å leie, inkludert oss. Fikk beskjed om at vi ville høre noe innen en uke om vi fikk leiligheten. Det var greit nok, jeg visste at konkurransen var hard så jeg tok ikke gleden på forskudd for å si det sånn. Uansett, vi hørte ikke noe på en uke, så jeg regnet med at noen av de andre mange interesserte hadde fått den. Da jeg nok en gang surfet på finn etter leiligheter så jeg at annonsen fortsatt lå ute. Jeg klikket meg inn og så at utleiemegler'n-dama ( Lise Jørgensen..grrr..bitchy dame forresten ) hadde satt opp NY VISNING! Hva i all verden??!? Tenkte først at de kanskje hadde satt opp prisen, men neida, den var den samme. Dvs at ingen av oss mange interesserte fikk leiligheten! Why? Jeg sendte en høflig men bestemt mail til dama for å høre om det var spesielle leietakere de var ute etter og at det da hadde vært fint om de kunne skrive det i annonsen slik at folk ikke kaster bort tiden om de uansett er uaktuelle. Det var på torsdag, fortsatt ikke fått svar. Ganske sikker på at jeg ikke får det heller egentlig. Jeg hadde skjønt det om noen andre av de som var på visning sammen med oss hadde fått leiligheten, fair enough liksom, men INGEN?? Sette opp ny visning??! Skjønner ikke greia...? Jaja, it wasn't meant to be. Vi skal på en ny visning imorgen på en leilighet som er minst like fin som den vi var på...bittelitt dyrere, men det er greit nok. Denne gangen er det en privatperson som står for visningen selv, en mann heldigvis, liker menn mye bedre enn kjærringer. Huff as, takler ikke kjærringer. Alltid så mye mer bitchye og humørsyke enn menn. Håper jeg ikke blir ei sånn typisk kjærring som jeg ikke takler trynet på altså :/ Vi får krysse fingrene og se hva som skjer. Denne gangen skal Antonio også bli med, så får vi se om det hjelper. Har en ny visning igjen på torsdag da, så vi gir ikke opp om det ikke går vår vei. Har et par mnd på oss enda :)

Legger vet et par bildet av engelen min som kan gå fra engel til sinnatagg på null og niks for tiden. Hun forstår mer og mer at hun har en egen stemme og en mening selv og at hun ikke trenger å være enig i alt vi gjør..haha..også har hun selvfølgelig arvet mitt temperament..jeg var en hissigpropp selv da jeg var liten, det har egentlig aldri gått over..haha! Så vi har mye moro om dagen ;) Jeg er glad for at hun ser ut til å være en stort sett blid og fornøyd jente, men at hun også sier ifra og er litt feisty. Synes det er en god egenskap. Bra jenta har en mening og stemme selv! Selv om det selvfølgelig hadde vært enklere for MEG om hun ikke hadde hatt det..haha, men tenker spesielt på når hun begynner i barnehage osv, føler meg tryggere når jeg vet at hun ikke er typen til å bli "overkjørt". It's Her world!! :)

Hahaha..the cutest little angry troll ever!! :)And the best babygirl in the world!! :) :) :)

Ultrasound!

Yesterday was a big day for us, it was time for the ultrasound. Nice to get to know if everything seems normal with the baby in the belly. I'm very pleased to say that everything seemed perfect, so far so good! :) Being pregnant is scary I think, never know what might happen. All we can do is pray that the baby stays healthy. I also found out my due date is April 6th. One thing they couldn't tell us though was the sex of the baby :( I was really looking forward to finding out if it's a boy or a girl, but the umbilical cord was in the way. We will get  a new ultrasound in 6 weeks due to my preeclampsia in the last pregnancy, they want to double check to make sure the baby is growing at the rate it should. Hopefully we'll find out the sex then. We might just go to a private clinic and have a 3D ultrasound before then though,I think  we are both too curious to wait for another 6 weeks. We'll see what we end up doing! As long as the little baby is healthy I can't complain! I can honestly say that it doesn't matter at all if it is a boy or a girl,but it would be nice to know if we gotta buy a bunch of new clothes, or if I should keep saving all of Elissa's clothes. I would love to have a little prince and a would love to have another princess. I had a dream once that seemed super real and it told me that I would end up with 2 girls and a boy, but not in which order ;) Haha..we'll see if we have the energy to have more than 2 kids in some years, only time can tell ;) I will keep you guys posted! I gotta go, I'm super hungry and I think my lasagna is done. Have a nice weekend!!

Can't believe this little sunshine is going to be a big sister soon!

It's been a long day...

...for little missy....

She woke up around 6.15 this morning....for some reason she doesn't really sleep during the day anymore. Maybe cause she still has a cold, she falls asleep for like 10 minutes :/ I've been trying to keep her awake this afternoon so that she'll sleep through the night. I had to answer one email about an apartment we wanna go see, and when I looked down at her she had fallen asleep on the floor... a little too early, but soooo cute though! It's not the first time she falls asleep like this, happens a lot, just never took a picture before. No problem putting this baby to bed!! :))

This has nothing to do with babygirl sleeping, but I really like this picture of my man, so I am posting it on my blog! :)
Husmor-livet fortsetter

I dag bakte jeg horn, noen med ost og skinke og noen med ost og salami inni. Kjempegodt :) Regn, snørr, vind, hoste, sutring....det er livet akkurat i disse dager. Stakkars bebis som er syk, skulle ønske jeg kunne fått all sykdom istedet og hun ingenting!!! Jeg er ikke akkurat 100 % selv, men synes det er mye verre at Elissa er syk enn å være det selv. Ekstra ille i dag da hun datt og slo seg, blødde på overleppa og den hovnet opp :( Huff, men det går heldigvis over. Jeg er jo som sagt full av hormoner så jeg gråter nesten selv når hun slår seg, synes sååååå synd på henne. Må ta meg skikkelig sammen mange ganger, jeg skal jo være "sterke, trøstende mamma", ting blir jo ikke bedre om jeg setter meg ned og strigråter også!! :/

Selv om det blir mye mer sutring enn til vanlig så kan jeg egentlig ikke klage, hun er jo såååå god, og tuller og tøyser og ler hver dag uansett. Kunne vært myyye verre. Nå orker jeg faktisk ikke dele mer av livet mitt for denne gang, kommer tilbake ved en senere anledning! See ya!! Oki, noen bilder da:

Standard-bildet:

The box of shoe shine that she has in her hand she keeps with her at almost all times. She holds on to it even when she has naps or is in the stroller. Haha..little weirdo ;)


Made "horns" filled with ham and cheese and salami and cheese today. The life of a housewife continues..haha ;)

She's the best!

video:011


Babygirl is sick these days. Snot everywhere and coughing worse than my grandma, but she still is her silly self and we love it! She has sooo much personality this little lady, we stay laughing!!!! :)

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits