SillySally!!

Må reklamere litt for den nye nettbutikken til min kjære Mia Maria og hennes bedre halvdel. Stikk inn på 

http://www.sillysally.no/ samt trykk "liker" på facebook-siden ! Finner mange skatter her :) Synes det er så kult når folk har guts til å starte noe eget! Kjempefin nettbutikk med masse forskjellig. Stå på Mia og Arnar!!

 

Så var det oss da bloggen..

...glemte deg i går, sorry! Var forresten innom toysRus i går. Elissa ville helst bare kjøre biler, har gått fra prinsesse til prins ;) Vi stakk ut å spiste etterpå, hele family'n . Koselig! Så sånn går dagene her... Blåser like crazy akkurat nå. Livet går sin vante gang her ellers. Trim, trening, trivsel, spising, leking, shopping, bading, bleieskift, rydding etc etc etc :D Lagde klæppsup til Elissa i dag, god gammel favoritt da jeg var barn. Det gikk ned på høykant som alt annet hun spiser..haha

And then there's Ayana...

Gotta post a few pictures of the youngest troll in the family too! Had an overdose of pics of me today, gotta post pictures of the babies. They are both sleeping now, they both fell asleep the second I put them down. They get to stay up a lot longer when it's just them and their dad, so guess they were tired from last night:) Antonio's been working all day and now he's at a friends house watching football, so I'm having an @"home-spa-treatment". Facemask, hairtreatment etc.. Getting myself ready for a new week that includes lots of walks, work outs, playing, eating,paperwork, blogging and whatever else comes to mind;) Some of it will pop up on the blog, some won't :)

Music!!

Elissa is sooo into music it's crazy! We woke up this morning from her singing at the top of her lungs, she can't even talk yet!! Wonder what song it was..lol. Right now she's dancing around on the floor to Happiness by Alexis Jordan. Btw, Ayana is taking after her sister so she's getting crazy about music too, starts to jump around in her little chair whenever a song comes on..lol

What to do....

...when you and your BFF gotta wait at the train station for 25 minutes....( Parental Advisory). This was last night. We went home when the rest of the girls went clubbing. Home to man, kids...and dog :)) 

Pictures of our night. Elissa was crackin up when she saw some of them :) At least we were able to amuse her..and ourselves..lol!! 

We had a fun night though. Nice to catch up with the girls!! Happy I went home early, today is a new day with the trolls, no time for tiredness. Lets me know I made the right decision yesterday. Times have changed :)) 


Ingvil, Gøril ( bday girl ) and Camilla :)

 And here it begins.....


 

Med vin blir vi fin! :)

Jeg og Cammiz på vei til bday til Gørilz:) Tøyen stasjon at the moment!

1ste tannpuss!!

Ayana hadde sin første tannpuss i dag. Det begynte å komme ut en liten tann for noen dager siden, og i dag husket jeg endelig å kjøpe tannkost til den minste lille frøkena også. Så hun fikk altså sin første tann @ 7 months. Aww, snart har jeg ikke baby lenger. Litt tidlig å begynne å mase om barnebarn også..haha!

Onsdag!

Vært på hoppeloppeland igjen i dag da. Vi trives der :) Ellers så har dagen gått med til det vanlige. Føler egentlig ikke noe behov for å uttdype det mer i dag. Haha. Jeg er forresten i veldig godt humør for tiden! Akkurat som om at noen har skrudd på lyset i hodet mitt...hvis det makes any sense? Tror lyset har vært litt dimmet i det siste av en eller annen grunn, don't know why....vinterdepresjon eller noe? MEN, jeg har bestemt meg for at ingen mørketid eller noe annet skal få ta knekken på mitt humør og energi lenger. Så det så! Happiness is a choice and I choose to be happy!! Yay!! Vet jeg sikkert er utrolig irriterende akkurat nå, men det driiiiter jeg i...for jeg er l.y.k.k.e.l.i.g! Haha. :) 


Inspiration!!

...or something like that... :) Hope everyone has a blessed week!! :) 
My personal inspiration, my happiness, what I'm specially thankful for; My little angels <3

Jeg trenger et kamera!!

Jeg bruker kun iphone for å ta bilder og det er ikke bra nok. Det blir bra bilder utendørs, men langt ifra bra nok innendørs. Jeg så gjennom bildene jeg tok fra bursdagen til Elissa nå, og de er dessverre veldig blurry. Ikke var jeg flink til å ta bilder den dagen heller. Snufs. Men men, ble jo noen bilder og de skal jeg poste nå tenkte jeg. Jeg trenger ikke sånn superfancy kamera selv om det hadde vært gøy. De er ofte litt store da, kanskje mer praktisk med et lite digitalkamera isteden. Vet ikke hvor vi har gjort av de vi hadde fra før. Må hvertfall oppgradere et hakk opp fra iphone-kameraet slik at bildene jeg tar i mørket og innendørs også blir litt bedre :) Det var dagens tanker fra meg...

Bursdagen på lørdag var kjempekoselig. Vi var ikke så veldig mange da det var en del som ikke kunne komme av forskjellige årsaker. Egentlig ble vi akkurat passe med folk, gikk an å ha samtaler med alle :) Vi serverte pasta-kylling-pesto salat med focacciabrød, muffins, sjokkiskake, ostepop og sjokkis samt brus og vin for de som ville ha det. Elissa fikk lydbok, bok, klær, gavekort, penger samt at Antonio kjøpte dukke med plenty tilbehør samt en liten veske til veskejenta og en bæresele for å ha dukka i på lørdagen. Vi hadde jo allerede gitt henne itouch og headphones, men han stakk ut i siste liten og kjøpte enda mer. Bortskjemt lita jente det der ;) 


Bente-mor :)Ingvil og Camilla :)

She loves her little purse

Cathrine in the background to the right..realized it's the only picture she was in :(

Mommy is VERY happy for the the gifts she received! <3

Tina was also there :)


Look at Elissa with her baby <3

This is...

....the face I get when I sing... She doesn't know if she should laugh, cry or just be embarressed on my behalf..lol

Jippi!!!! :)

Han kan hvis han vil han mannen min:) Feiret bursdagen til Elissa med venner i dag. Innlegg med bilder kommer senere. Tenkte bare jeg skulle stikke innom med bilder av hva JEG fikk av Antonio på bursdagen til Elissa:) Han sa at når han tenker på den dagen Elissa ble født så tenker han på meg også, og bl.a all den smerten jeg måtte igjennom, så han syntes at jeg fortjente gaver også<3 Awww, sååå koselig og fullstendig uventet!!! Fikk en Michael kors pengbok jeg har ønsket meg, guerlain terracotta solpudder (love that brand) og la prairie foundation. Sååååå glad akkurat nå! Ble jo rene julaften for meg i dag:) Thank you baby!!!

Elissa 2 år!!! :)

Tenk at det nå er 2 år siden jeg fikk se prinsessa mi for første gang. Tiden har gått utrolig fort! Bursdagen skal feires med venner på lørdag, men lagde kake samt at prinsessa fikk gaver fra oss i dag. Lillemor fikk headphones og ipod touch fra mams og paps. Har ALDRI opplevd et barn som er såååå glad i musikk før. Hun kan høre musikk og danse dagen lang. Liker kun begynnelsen og slutten på tv programmer for da er det musikk:), så hun var storfornøyd med gaven. Fint å ha når hun skal ta fly, tog osv også. Har jo øvd seg en del på min iphone, så vet hvordan ting fungerer. Nå kan jeg ha min tlf i fred samt at hun ikke kan ringe folk. DEeet har hun gjort mye fra min, ikke alltid like gøy. Tror Elissa var fornøyd med dagen sin, sovnet på et blunk. Nå gleder vi oss til å feire henne enda mer på lørdag! Mamma er såååå glad i deg snuppa mi! Always and forever <3

Bla bla bla

Er faktisk helt tom i hodet akkurat nå. Er så mye å tenke på og ting som må gjøres framover at hodet mitt er på overlaod, det er så mange tanker osv at hodet mitt har koblet helt ut right this moment. Nyte det mens jeg kan..lol.. Stress stress stress. Bursdagen til Elissa ( som jeg gleder meg masse til da), shine huset til visning, jul og ALT som hører med, flytte ut av huset, stikke til San Diego for en god stund ( MYE som må fikses for å få den kabalen til å gå opp også)....the list goes on... Det er nå jeg må si til meg selv "stop. breathe. relax". Alt ordner seg. Det gjør jo alltid det, så er ingen grunn til å stresse egentlig. Jeg får bare gjøre som jeg har sagt tidligere, ta pappa-metoden; en dag av gangen, gjøre unna det som kan gjøres unna den dagen og ikke tenke lenger enn det. Deretter kommer det en ny dag hvor jeg KUN fortsatt skal fokusere på det jeg fysisk kan gjøre den dagen osv.. Flott metode, enkelte ganger easier said than done, men jeg MÅ bare gjøre det på den måten. Slutte å tenke lenger fram i tid, blir bare stress. Silje you can do it!! ;) Lite pep-talk innlegg til meg selv dette!

Legger ved bilder av Ayana som bader. Hun synes det er så gøy å se på sine babytær komme opp fra vannet..lol <3

Btw, Antonio lurer på om det er Bruno Mars som er faren til Ayana..lol... Han sa han skulle sjekke ut om han hadde hatt noen konserter i Oslo i fjor sommer..hahaha... ;)


Sååååå nydelig!! Forever in love :)


 

Fredag igjen folkens!

Kjapt lite vink fra Lillestrøm på denne fredagskveld. Alt bra her. Mine 2 hjerteknusere sover, idol og senkveld osv på tv'n. Eneste "uvanlige" er at A jobbet tidlig i dag og er hjemme en fredagskveld han også. Lite selskap i han da her han ligger på sofa'n og snorker. Er ikke sånn spesielt intr i norske fredagsprogrammer han. Hmm, merkelig det der;) Legger ved bilder av våre fiiiiine engler som betyr mest i hele verden for oss og som lyser opp alle våre dager <3 My heart is exploding..in a good way..full of love;) God helg fra oss!! Happy weekend everyone!!

Sickling no more!! :)

Da er jeg så og si frisk som en fisk igjen. Varte ikke lenge. Immunforsvaret mitt er nesten upåklagelig (bank i bordet ). Kjente litt til forkjølelsen i går, men trente bort siste rest. En sjanse å ta, trene når man er halvsjaber, men i går gikk det greit. Hostet opp noe gørr som jeg mener må ha vært viruset for jeg følte meg frisk etterpå. Okei, nok om når jeg trener osv. Har lovt at dette aldri skal bli noe trenings og kostholdsblogg. Er nok av de der ute for å si det mildt!! :) Prøver å la være å nevne når jeg trener, kjipt å sitte å lese blogger mens man stapper i seg godis eller noe, og så får man bare gnidd det inn i trynet at bloggeren trente 100 ganger den uka og spiste kun 2 hardkokte egg, 4 knekkebrød og en kyllingfilet liksom... Speaking of eating..har såå lyst på sjokolade! Dette er skikkelig sjokolade-season. Begynner å bli mørkt og kaldt, vil helst bare ligge under teppet på kvelden og spise sjokkis. Hvorfor kommer alltid søtsuget skikkelig på kveldene egentlig?? Når man helst ikke skal pakke i seg alt mulig?? Upraktisk. Men, har man lyst har man lov ifølge Narvesen hvertfall ;)

Var på Hoppeloppeland igjen i dag. Vi liker oss der! Nesten ingen der i dag da, så vi spiste mat og tok livet med ro. Hele family'n. Koselig det.

Nå venter jeg på at A skal komme hjem snart så vi får sett siste episode av Dexter. Kan se den nå når barna sover. Ikke akkurat en barnevennlig serie. 
Who needs a boy with a daughter like Elissa? ;) A little fearless tomboy she is. Even though she loves her shoes and purses too, guess she can be both a tomboy and a princess. 2 in 1 ;)Sickling!!

Har klart å holde meg sånn noenlunde frisk i en lang periode nå,med unntak av hosting og snufsing, men i dag skjærte det seg merket jeg. Var frisk og fin tidlig på dagen, hele family'n stakk på Hoppeland. Der var det en million barn, og halvparten var sikkert syke regner jeg med. Jeg husker faktisk det sekundet det skjærte seg på. Halsen bare hovnet opp ( føltes det som hvertfall ) på et blunk og siden da har kroppen begynt å verke, fryser, halsen har bare blitt dårligere, jeg er slappis. ÅÅÅh, orker ikke å være syk. Eller, jeg KAN IKKE være syk!! Jeg må jo ta meg av barn og hus. Tok c-vitamin sjokk isted og krysser fingrene for at jeg er bedre i morgen. Det er veldig lenge siden jeg har blitt skikkelig syk, husker ikke sist. Småsjangler som regel bare, så håper sykdommen snur i døra denne gangen også. Glemte å ta bilder på hoppeland, hadde nok med å passe på barna og meg selv i fokemengden. Antonio storkoste seg..haha...hadde ball-krig med en haug barn, de store gummiballene. Elissa synes det var kjempegøy å få de ballene i hodet og hylte av glede. Jeg måtte ta meg av Ayana som var fornøyd med å se på pappa og Elissa..og resten av Lillestrøms befolkning.. Håper dere har en bedre søndagskveld enn meg!! 

Har ikke tatt noen bilder i dag og i den formen jeg er nå gidder jeg ikke å lete fram noen heller. Må slenge meg på sofa'n. God kveld i stuggu!

Leeeeei av Lillestrøm!!!

Aaaah, er så sykt lei av å bo i Lillestrøm!! Angrer på at vi flyttet hit. Har gjort det en god stund nå. Tenkte det ville være greit med større plass og en hageflekk, men tar mindre plass å bo på i en større BY ( vet Lillestrøm har bystatus, men den skulle vært fjerna ) isteden any day! I'm a city girl at heart.. Kjenner absolutt ingen her, og for å være ærlig er jeg ikke keen på å bli kjent med noen her heller... Ikke for å være frekk altså, men folket her er veeeldig spesielle. Stirrer og glaner og lite smil å få..skulle tro de aldri har sett fremmede før. Greit nok at vi ikke har gult hår og går med klær som skulle vært brent for 20 år tilbake, men det får da være grenser.  Sorry, er i klagehumør akkurat nå. Er helt sikkert greie og up-to-date folk her altså, men det er nok unntaket og ikke regelen for å si det sånn. En annen ting er et det er sånn tiltak å komme seg inn til Oslo med barnevogn og 2 små barn osv, føler vi liksom må ha et mål og mening om jeg starter på det prosjektet. Var så greit på Frogner, bare trille seg en tur til sentrum og møte venninner osv uten at man føler det må planlegges 100 år i forveien. Vi har sagt opp huset vi bor i, men må bo her ut januar. Så får vi se hvor ferden går videre. Akkurat nå ser det ut som at vi kanskje stikker til San Diego på ubestemt tid i begynnelsen av februar. Who knows, det eneste jeg vet som er 500% sikkert er at det ikke blir Lillestrøm. 

Okey, over til noe annet. Bilder fra dagen. Vi hadde en liten photosession her i dag. Jeg og jentene. Som vanlig. Brukte endelig camera+ app'en jeg lastet ned for et år siden men som jeg alltid glemmer å bruke. Enjoy!


Remembering the 1 week of summer we had in july. Miss you summertime!!

The mandatory morning walk

PhotosessionThis cutie is 7 months today!!! Love you mamasLooove it when she comes and hugs me for no reason <3 Jadda, ny dag over..

..dvs nytt blogginnlegg det. Prøver å være flink med bloggingen. Så gjennom gamle blogginnlegg i går, da så jeg hvor greit det er med en blogg. Husker dager og hendelser mye bedre. Ikke bare "store" ting som bursdager osv, men de små koselige hendelsene/dagene også. Bra tiltak Silje, patting myself on my shoulder ! ;) Alt er kanskje ikke like spennende for andre, men det får gå. 

Da er det altså fredag igjen, synes disse fredagene kommer veldig raskt i disse dager. Var ikke sånn før i tiden da jeg var singel, barnløs og jobba eller gikk på skole. Har vel noe med alderen å gjøre også, dess gamlere vi blir dess fortere går tiden virker det som. Kommer raskt oppi årene med dette tempoet merker jeg! 

Idol, senkveld, data, smågodt, brus, rødvin, ostepop, burrito...det er vel slik min fredagskveld er. Koselig da. Antonio jobber, gruet seg litt til alle cupfinalefolka tror jeg. Bra han repper Rosenborg på jobbuniformen selv om vi ikke spiller i år (heller). Ekte supporter har han blitt :) 

Avslutter med dagens bilder av trollene. Søstre som er såå glade i hverandre og allerede har knyttet et livslangt bånd <3 


Våt morgentur i dag. Family-tradition. Elissa was playing with her daddy's hat, when I turned around she had put it on Ayana's head..lol.Strong baby, still sliding around on the floor. Can't wait to run around with big sis!!

Torsdag!

Det er snart jul faktisk... Føler jeg blir skikkelig "sånn som julekvelden kom på kjærringa" i år, klarer ikke å få det inn i hodet at det snart er jul og kalender og alt det der... I fjor var jeg helt motsatt. Husker jeg hadde julestemning og var superklar for jul allerede i september eller noe. Lagde pinnekjøtt og ribbe så det suste etter, lenge før jul. Er ikke helt der i år merker jeg. Har alltid synes det er superkoselig med jul og gleder meg når jeg tenker på det..men hodet kobler liksom ikke at året snart er omme. Sitter på en måte å venter på sommeren som aldri riktig kom enda...haha.. Elissa har bursdag snart da, fokusere på det først, så får jeg styre med jul etter det. I fjor var jeg jo også gravid på denne tiden av året, ikke rart jeg bare ville at året skulle bli over slik at bebisen kunne komme ut. Rart å tenke på at det var Ayana som sparket inni magen min i fjor, og nå er lille nydelige skapningen her og skal feire sammen med oss. Love <3

Lagde chicken caesar salat i dag ( sånn ca hvertfall ). Elsker salater med kylling. Eller salat generelt egentlig. Om det er sant at "man er hva man spiser", så er jeg en kylling uten tvil! Elsker kylling, kan brukes til alt! Sunt er det jo også, det er jo rene bonusen. Elissa er en chicken-lover too. Tror hun kunne spist en hel kylling alene. Hun er lik pappa'n sin i matveien, alt går ned..haha ;) Gjør livet vårt litt lettere da. Elsker mat den jenta, men ikke grønnsaker. Gjorde det tidligere, men sluttet plutselig. Glad i frukt da. 

Antonio er på jobb, barna sover og jeg skal vaske klær og kanskje spise resten av salaten jeg lagde tidligere i dag. Spise i fred og ro, det er digg det!!!


 

 

Hoppisloppis!

Etter vår daglige morgentur i morges stakk Antonio på jobb mens Elissa, Ayana og jeg tok turen til Hoppeloppeland da de åpnet. Lekte og spiste lunch der. Veldig koselig, selv om Ayana ble litt sliten og lei på slutten...samt at Elissa syntes det var sååå gøy å springe fra mams som hadde lillesøss i armene eller i bæreselen og ikke var like rask og mobil som hun vanligvis er ;) Men det blir nok flere turer dit snart. Fin plass å tilbringe noen timer nå når det går mot vinter, kulde og snø. Blide barn = blid mams :) Nå sover begge to, Antonio er å trener, jeg blogger da altså..får se om jeg stikker å trener i kveld eller om jeg tar morgentrening isteden. Er så utrolig mett akkurat nå, så mulig sofa'n frister mer enn mølla ikveld. Kos dere videre i kvelden. Kanskje jeg skal sette på x factor us elr noe, var vel en ny episode i går i usa om jeg husker riktig. Snakkes!Trenger du frisør i Oslo-området? ;)

Min gode venninne Erle skal fra nå av jobbe på Alex frisør på Storosenteret et par dager i uken. Om du vil fikses opp, gi meg beskjed her, på facebook eller mld, så skal jeg bringe beskjeden videre til søte Erlemor slik at dere kan finne tidspunkt. Hun tar lærlingpris, så dette anbefales om du bor i nærheten! Du slipper kjipe frisør-small-talk om du ikke er keen på det..haha.. Jeg hAter nemlig frisører som plager deg med masse spørsmål selv om du bevisst leser alt av blader veldig intenst slik at de kanskje kan ta et hint..lol :) Flink dame!


( pls ikke anmeld meg for at jeg stjal bilde fra deg babe! )

lifelovefamily

lifelovefamily

33, Trondheim

Kommer fra Trondheim. Har 2 jenter. Elissa og Ayana, de fineste jentene jeg noen gang har sett <3. Pappa´n Antonio kommer fra San Diego, CA. Blogger mest fordi at mine engler skal ha noe å se tilbake på når de blir eldre. En moderne utgave av en "barnebok" med bilder og tekst osv som aldri kan brenne bort eller forsvinne i flytting osv. Kommer også med mine egne tanker, sinte utbrudd ( haha ) osv. Alt kommer ann på dagsformen til mams. Haha :)

Kategorier

Arkiv

hits